proidea.ro catalog online de informatii produse

SIXENSE Soldata - Instrumentatie & Monitorizare a riscurilor structurale si geotehnice


2018. iunie 05.

Monitorizarea riscurilor structurale si geotehnice in timpul constructiei metroului din Tel Aviv

NTA Metropolitan Mass Transit Systems Ltd. este societatea guvernamentala responsabila cu proiectarea si construirea unui sistem de transport in masa pentru metropola Tel Aviv.

Pentru a garanta un nivel ridicat de performanta pentru serviciile de instrumentare si monitorizare, NTA a lansat o licitatie dedicata acestor servicii pentru ultima sectiune a liniei de metrou Linia rosie- "Turkish Alignment".

La 16 martie 2017, SIXENSE Soldata a semnat contractul cu NTA pentru furnizarea de servicii de instrumentare si monitorizare a riscurilor structurale si geotehnice aferente acestui proiect de constructie.

Aceasta sectiune a metroului este un tunel lung "cut and cover", cu o lungime de 850 m, care cuprinde o singura statie de metrou. Durata programului de monitorizare este de 36 de luni.
Lucrarile de investigare geotehnica au inceput deja pentru linia a doua, Linia verde ... our next target.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre serviciile de instrumentare si monitorizare Sixense, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Sixense Group, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-011503 sector 1, Bucuresti, str. Hagi Ghita, nr. 21A-23
Telefon: +40 75 801 5833
Fax: +40 21 781 0809
E-mail:
Web: www.sixense-group.com
Mariana Garstea
dezvoltator business +40 75 801 5833
   
   
   
Sixense Group este o companie de servicii specializata in utilizarea instrumentelor de monitorizare pentru a ajuta clientul sa cuantifice, sa determine si sa gestioneze riscurile structurale, geotehnice si de mediu in materie de constructii si operarea pe santier.
Denumiri marca: Atlas, Cyclops
Stire
Sixense Digital Site - Solutie digitala colaborativa pentru managemenul proiectelor de constructii
2017.07.11    
Geoscope - solutia care te ajuta sa iei decizii informate si corecte
2017.07.03    
Alte stiri in categoria de produse Software de proiectare in constructii
Alte stiri in categoria de produse Software, plotter
Alte stiri in categoria de produse Unelte
Cuvinte cheie:  sixense  soldata  instrumentatie  monitorizare  riscuri  riscurilor  structurale  geotehnice  geotehnic  structural  metrou  constructie  tel  aviv  linia  verde  rosie  turkish  alignement