proidea.ro catalog online de informatii produse

Elementele de design Semmelrock, privilegiul spatiului exterior


2016. octombrie 28.

Jardiniere, banci si cismele din elemente Bradstone

Gradina continua elegant spatiul conceput pentru un proiect rezidenial, ca un privilegiu aditional pentru intregul ansamblu. Semmelrock propune o gama premium de elemente decorative cu valoare estetica si practica pentru varietatea de spatii ce inconjoara cladirile. Fiecare accesoriu de gradina este gandit astfel incat sa fragmenteze rutina pasajelor pietonale in partitii cochete si imbietoare ca stil. Micile structuri cu aspect de piatra ingenios integrate in peisaj atrag privirea si infrumuseteaza aspectul generic al fiecarui anotimp. Un plus de valoare se adauga prin usurinta de punere in practica si prin lejeritatea cu care pot fi intretinute.

Banca Travero, gresie nuantata
Decor stilistic preferat de romancieri si poeti inca din vechile epoci, banca a capatat in decursul timpului valentele unui element indispensabil spatiului exterior. Poate cel mai des intalnit mobilier peisagistic, banca ofera echilibru spatiului incadrat de amprenta privirii.

Cismea Travero, gresie nuantata
Un obiect solitar cu tenta romantica, ce rupe rutina unui peisaj foarte ordonat. Poate fi utilizata si ca suport sofisticat pentru un ghiveci cu flori sau o mica statueta. Se adapteaza oricarui proiect peisagistic, infrumuseteaza vizual orice alee de parc si impune respectul cuvenit intr-o gradina de dimensiuni mici.

Jardiniera Milldale, gri nuantat
Noul design propus de Semmelrock poate fi integrat in proiectul de amenajare ca simplu decor sau, specific, pentru persoane care au drept hobby gradinaritul. Modelul stratificat asigura o temperatura optima a compostului si permite cresterea unor plante aromatice sau chiar a legumelor. Dincolo de functia practica, acorda o nota estetica inedita si o tusa delicata in ansamblul gradinii.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre gama varianta de solutii peisagistice Semmelrock, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre elementele de gard Bradstone, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Semmelrock Stein+Design Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-085100 Giurgiu, Bolintin Vale, Str. Palanca nr. 2E
Telefon: +40 37 278 2672
Telefon: +40 37 278 2674
Telefon: +40 37 278 2673
Fax: +40 37 279 2182
E-mail:
Web: www.semmelrock.ro
   
   
   
   
   
   
   
Pavajele, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional. De mai bine de 50 ani, Semmelrock isi propune prin produsele propri, crearea unui ambient in acord cu asteptarile clientilor sai. Concentranduse pe calitate si pe designul spectaculos al produselor. Ca unul dintre liderii pe piata pavajelor de calitate superioara, oferta cuprinde pavele si dale care isi pastreaza proprietatile si frumusetea chiar si dupa multi ani. Iar pentru aceasta, se investeste sustinut in cercetare si in dezvoltarea de noi produse.
Denumiri marca: La Linia®, Rettango®, Appia antica®, Terca®, Bradstone®, Pastella®, Picola®, Palio®, Nardo®, Classico®, Corona Brillant®, Castelletto®, Terra Toscana®
Cuvinte cheie:  semmelrock  brandstone  element  elemente  design  gradina  gradini  amenajare  amenajari  peisajer  peisajere  jardiniera  jardiniere  banca  banci  cismea  cismele  element  elemente  gard  garduri  travero  milldale