proidea.ro catalog online de informatii produse

Habito® - amenajare in 2 timpi, 3 miscari si 4 suruburi


2018. noiembrie 22.

Placa din gips-carton tip DFRI, nu contine formaldehida si nici alte substante periculoase

Reamenajezi? Redecorezi sau pur si simplu plachezi? Ai sarcini grele de suspendat si cedezi doar la gandul ca se face prea mult deranj sau ca dureaza prea mult timp? Habito® te scapa de griji, de necesitatea pieselor speciale de fixare sau a dublarii cu placaj din lemn in spatele peretelui pentru a putea ancora diverse obiecte.

Habito®, o placa din gips-carton tip DFRI (SR EN 520+A1:2010), ce apartine unei noi generatii de produse revolutionare, contine tocatura de fibra de sticla in miezul de ipsos si fete rezistente din carton extra rezistent, facilitand fixarea elementelor de mobilier si a diferitelor sarcini direct pe suprafata placii, fara a fi necesara etapa de dublare a peretelui cu placi OSB si fara a mai fi necesare diblurile, ancorele expandabile sau alte piese complicate de fixare.

Cu ajutorul unor holtsuruburi uzuale de 5 mm se pot fixa cate 15 kg per punct de prindere in deplina siguranta, fara piese speciale (tip Molly) sau dublare cu OSB.

Habito® vine cu o multitudine de avantaje: nu ia foc, are o rezistenta ridicata la socuri mecanice, ofera izolare fonica, se poate finisa usor, contribuind astfel la rapiditatea in executie.

In plus, Habito® nu contine formaldehida si nici alte substante periculoase, respectand cele mai inalte cerinte europene in materie de emisii de compusi organici volatili, obtinand clasificarea A+ (EN ISO 16000-9:2006).

Descopera toate avantajele si beneficiile in video-ul de mai jos:Avantajele placii Habito®:
  • fixarea greutatilor direct de placa
  • rezistenta ridicata la socuri mecanice
  • rezistenta la efractie
  • usor de prelucrat
  • rapiditate in executie
  • eco-durabilitate
  • simplu de finisat
  • rezistenta la foc
  • izolare fonica
  • economie de timp.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placa Rigips Habito®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Rigips Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Rigips Habito® placa gips-carton cu tocatura de fibra de sticla si adaos polimeric

Habito® este o placa cu performante ridicate (tip DFRI conform cu EN520), ce contine tocatura de fibra de sticla in miezul de ipsos si fete rezistente din hartie speciala, facilitand fixarea elementelor de mobilier, a echipamentelor multimedia, aparatelor electrocasnice, galeriilor de perdele, cuiere, rafturi sau a altor sarcini direct pe suprafata placii, fara a le prinde de structura metalica si fara a avea nevoie de dibluri, ancore expandabile sau alte piese de fixare. Dimensiunile standard ale placi: 12,5mm / 1200 mm / 2000/2600mm. Pentru montajul placilor Habito® pe structura metalica se utilizeaza suruburile HartFix.
Placa se poate folosi si in compartimentari cu rol de protectie la foc, cu o rezistenta mecanica ridicata a suprafetelor rezultate. Se vor utiliza in constructii la interior, in spatii cu RH<70% si temperatura <50°C. Constructiile realizate se vor proiecta si executa conform normelor in vigoare si recomandarilor producatorului.


Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
   
   
   
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Stire
Placa revolutionara Habito® pentru suspendare mobilier si izolare fonica
2017.01.25    
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  saint-gobain  saint  gobain  rigips  habito  placa  placi  gips-carton  gips  ipsos  instructiuni  montaj  amenajare