proidea.ro catalog online de informatii produse

Pardoseala epoxidica Murexin in cadrul unui service de camioane din judetul Prahova


2019. martie 06.

Garanteaza rezistente chimice si mecanice ridicate

Pardoseala epoxidica Murexin in cadrul unui service de camioane din judetul Prahova

La inceputul acestui an Murexin a finalizat o lucrare reprezentativa, este vorba de o pardoseala epoxidica cu o suprafata de circa 5000 m², in cadrul unui service de camioane, in judetul Prahova.

O astfel de pardoseala este supusa permanent unor solicitari mecanice si chimice ridicate, luand in considerare contactul cu uleiuri si carburanti. Pe langa rezistenta la uzura din trafic, aceasta pardoseala trebuie sa raspunda in cazul de fata si cerintelor specifice, precum incarcarile punctuale sau altfel spus trebuie sa fie rezistenta la socurile rezultate din manipularea pieselor si componentelor auto, acestea avand greutati si dimensiuni mari.

Nici unul din produsele componente ale sistemului nu contin solventi organici volatili, astfel nefiind afectata sanatatea aplicatorilor si nici a utilizatorilor. De importanta majora este si intretinerea usoara pentru ca la sfarsitul programului de lucru pardoseala trebuie sa fie curatata rapid si eficient. Sistemul recomandat de Murexin are o grosime de circa 3 mm si are urmatoarea stratificatie:

  • Strat de grund: rasina epoxidica Murexin EP 70 BM
Rasina epoxidica Murexin EP 70 BM

  • Mortar epoxidic de nivelare pentru corectarea neplaneitatilor si umplerea porilor: format din rasina epoxidica Murexin EP 70 BM si nisip de cuart sort 0,1-0,2 si 0,3-0,8 mm
Rasina epoxidica Murexin EP 70 BM si nisip de cuart

  • Nisip de cuart sort 0,3 – 0,8 mm presarat in proaspat peste mortarul epoxidic pentru asigurarea aderentei finisajului epoxidic Murexin EP 3
Finisaj epoxidic Murexin EP 3

  • Lac epoxidic Murexin EP 100 TC pentru asigurarea unei protectii suplimentare si pentru o curatare usoara.
Lac epoxidic Murexin EP 100 TC

Durata de viata si conservarea aspectului pardoselii depind in mare masura de intretinerea periodica corespunzatoare a suprafetelor de pardoseala. Pentru intretinerea initiala recomandam utilizarea pastei de impregnare Cura IP 30, un produs pe baza de materiale sintetice, care are ca efect respingerea murdariei. Pentru curatarea urmelor de uleiuri si carburanti recomandam utilizarea solutiei de curatare alcaline Colo AR 30.

Pardoseli epoxidice Murexin decorative
Pe langa aplicatiile consacrate din sectorul industrial unde functionalitatea sistemelor epoxidice si poliuretanice au reusit sa rezolve majoritatea provocarilor, in general legate de rezistente mecanice si chimice, durata de viata si de exploatare si cheltuieli minime de intretinere, dezvoltatorii de sisteme cauta noi provocari si astfel apar si se dezvolta aplicatii interesante cu utilizari multiple in domeniul rezidential si cel al birourilor.

Fara a avea pretentia unui pionierat in domeniu Murexin acorda o atentie deosebita pardoselilor epoxidice decorative si din acest motiv Murexin prezinta un sistem de pardoseala deosebit cu calitati tehnice superioare sistemelor traditionale care incet, incet isi face loc pe piata pardoselilor din Romania.

Vorbim despre un sistem hibrid care imbina aspectul natural a pietrei cu calitatile deosebite ale rasinilor epoxidice, iar posibilitatile de alegere a culorilor si modul de punere in opera garanteaza unicitatea fiecarui sistem in parte.

Pardoseli epoxidice Murexin decorative


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pardoselile epoxidice Murexin, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Rasini epoxidice Murexin pentru pardoseli industriale, spatii comerciale

Vopsea epoxidica colorata EP 20 bicomponenta, fara solventi, 120 nuante RAL, cu rezistenta chimica si la uzura ridicata. Rasina epoxidica EP 70 BM bicomponenta fluida, incolora, cu destinatie universala: impregnare, strat amorsa, nivelare, mortare epoxidice, reparatii fisuri, strat bariera de vapori - umiditate remanenta pana la max. 5%. Vopsea epoxidica lucioasa AS 1500 bicomponenta, pe baza de apa, rezistenta la combustibili, uleiuri, grasimi, lesii si acizi diluati, solutii concentrate de saruri si chimicale. Amorsa Aqua Primer AP 2000 epoxidica, bicomponenta, fara solventi, rezistenta la carburanti, uleiuri, grasimi, acizi, baze in concentratie mica, saruri concentrate si alte chimicale. Finisaj epoxidic Aqua Pox AP 3000, emulsionata, bicomponenta, fara solventi, elastica. Finisaj epoxidic EP 3, rasina epoxidica bicomponenta, autonivelanta, colorata, fara solventi, rezistenta la substante chimice, abraziune si socuri, pentru interior, admisa in industria alimentara. Finisaj poliuretanic PU 300, material pe baza de rasina poliuretanica fluida, bicomponenta, fara solventi, autonivelanta, elastica in timp cu efect de amortizare a zgomotului de pasi, rezistenta chimic si la uzura. Acoperire epoxidica transparenta CC 200, rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, recomandata pentru umplerea porilor la covoarele din piatra naturala.

Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, Sos. Pipera nr. 55 C
Telefon: +40 21 252 6251
E-mail:
Web: www.murexin.ro
Web: www.murexin.com
Cristian Marinescu
manager produs  
   
   
   
www.kemamix.com

Murexin GmbH este un producator austriac de materiale de constructii prezent prin intermediul filialelor in tari din Europa, precum Germania, Franta, Elvetia, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Rusia si Romania, dar si in alte 15 tari la nivel mondial, unde compania este prezenta prin intermediul dealerilor. Compania a fost fondata in 1931 in Austria, este membra a Grupului Schmid Industrie Holding si se mandreste cu o vasta experienta in domeniul fabricarii materialelor de constructii din care mentionam 7 arii de competenta: Tehnica lipirii pardoselilor calde, Tehnica placarilor ceramice, Tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, Tehnica hidroizolatiilor, Tehnica betoanelor si a sapelor, Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor.
La 01 ianuarie 2018 Murexin a fuzionat cu Kema, care pana la momentul respectiv a fost membra a grupului Wietersdorfer. In urma acestei fuziuni s-a reusit extinderea portofoliului de game de produse. In portofoliul Kema se regasesc sisteme profesionale pentru etansare, hidroizolare, hidrofobizare, sisteme de asanare si/sau renovare a cladirilor monument istoric pe baza de ciment Roman sau NHL, sisteme pentru remedierea segregarilor in structurile din beton, repararea si consolidarea elementelor depreciate din beton, solutii pentru protectia constructiilor industriale – statii de epurare, bazine de apa, etc, precum si sisteme de acoperiri epoxidice si poliuretanice pentru pardoseli industriale si rezidentiale.
Denumiri marca: Murexin, KEMA
Stire
Finisaje pe baza de rasini reactive Murexin – Kema
2018.11.09    
Aplicarea unei pardoseli epoxidice in garaj folosind produse KEMA
2018.10.04    
Finisarea pardoselilor industriale cu ajutorul produselor KEMA din gama Tal M
2018.09.24    
Sigilarea intersectiei dintre placa si peretele vertical cu produse KEMA
2018.08.23    
Alte stiri in categoria de produse Pardoseala industriala si strat de finisaj
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  pardoseala  pardoseli  murexin  murecsin  service  camion  camioane  prahova