proidea.ro catalog online de informatii produse

mmcité la 3642 m altitudine pe Mont Blanc


2016. februarie 12.

Produse mmcité utilizate pentru proiectul Mont Blanc

Odata cu inceputul de an mmcité vine cu ceva unic, acum cand toata lumea se gandeste la munte si la schi. Sporturile de iarna sunt printre preferintele tuturor in mmcité. Uneori chiar si produsele mmcité ajung la munte, direct spre inaltimi. Statia de sus a noii telecabine, care duce de la Valea Aosta la cel mai inalt munte din Europa, maiestuosul Mont Blanc, este acum echipata cu bancile Woody. Blocuri masive din lemn prinse in diferite forme sunt de obicei asociate cu mediul urban, insa, dupa cum putem vedea, ele sunt perfect potrivite si pentru conditiile extreme de la Punta Helbronner, aflata la 3642 m altitudine. Peisajul montan fantastic cu varfuri inzapezite in mod constant, terasa si bancile Woody. Combinatia perfecta pentru o vizita personala!

Natura ca principiu. O banca inspirata de estetica lemnului care imbatraneste. Cadrul sau masiv este alcatuit din panouri de lemn masiv fixate in suruburi din otel inoxidabil. Blocul principal este situat pe picioare de otel ce dau o impresie optica de suplete, ca si cum ar pluti deasupra pavajului. Banca nu are nevoie de nici un fel de intretinere. Lemnul este lasat in stare naturala, fiind doar tratat impotriva daunatorilor pentru o imbatranire naturala si eleganta. Seria Woody este disponibila in module care pot fi aranjate intr-o multitudine de combinatii lineare, triunghiulare sau rectangulare. Versiune dreapta, suplimentar versiune curba. O versiune speciala este disponibila cu partea superioara a lamelelor vopsite de mana, amintind de traditiile populare. Exista si optiuni suplimentare precum includerea in structura bancii a unui suport de bicicleta incorporat sau a unei protectii pentru copaci.

Panouri din lemn masiv fixate in suruburi de inox dau nastere unui sandwich plutitor deasupra unor picioare din otel galvanizat. Spatarul este alcatuit dintr-un singur panou din lemn masiv pe o grinda din otel galvanizat.
design: David Karásek, Radek Hegmon

Produse mmcité utilizate pentru proiectul Mont Blanc:

1x banca WOODY LWD110
3x banca WOODY LWD112
1x banca WOODY LWD330In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre bancile Woody, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei mmcité6 Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
   
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Alte stiri in categoria de produse Mobilier urban de sezut
Alte stiri in categoria de produse Amenajare exterioara si peisagera
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  mmcite  mcite  mmcité  mcité  mmcite6  mcite6  mmcité6  mcité6  6  banca  banci  serie  woody  wody  woodi  wodi  voody  vodi  voodi  vody  mmcite  mont  blanc  blank  intr-o