Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente

Solutie moderna si eficienta de amenajare a cladirilor de birouri

Solutie moderna si eficienta de amenajare a cladirilor de birouri
Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente

Solutii utile pentru cladiri moderne
Proiectate initial pentru a raspunde unor nevoi specifice centrelor de date si gandite ca o rezolvare pentru mascarea cablurilor si sistemelor de racire, pardoselile suprainaltate s-au dovedit a fi o solutie ideala de amenajare a noilor cladiri moderne.

Astazi, le gasim frecvent utilizate pentru construirea spatiior interioare a cladirilor de birouri, salilor de spectacole, showroom-urilor sau salilor de conferinte si in general in realizarea spatiilor de lucru unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri, astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie. In plus, montarea pardoselilor suprainaltate ofera solutii si pentru conceperea unor sisteme de ventilatie.

Sistemul de pardoseli tehnice suprainaltate este compus din panouri modulare (600 x 600 cm), montate pe o structura speciala din otel, disponibila in diferite tipologii, inaltimi, dimensiuni (piedestale reglabile, traverse).

Concepute pentru a fi instalate in cladiri noi sau renovate (birouri, banci, aeroporturi, mall-uri, aule sau sali de conferinte, hoteluri, scoli, restaurante, cantine si spitale), pardoselile tehnice difera de sistemele traditionale, prin viteza de instalare, functionalitate, securitate, flexibilitate si confort, oferind totodata solutii de amenajare prin gama diversa de finsaje.

Acoperirea panourilor Quattro (W40 si DB) se face din fabrica, pe fata pedonabila, cu o gama foarte variata de finisaje: PVC, HPL, linoleum, cauciuc, ceramica, lemn, piatra naturala, deoarece Quattro colaboreaza cu principalii producatori de acest tip de acoperitori de pardoseala de pe piata.

Pentru proiecte mai sofisticate, unde arhitectii, beneficiarii sau utilitatea cladirii, impun solutii deosebite, panourile pot fi acoperite si cu alte finisaje, la cerere sau furnizate de acestia, asigurand astfel, libertate de proiectare si design.

Solutii utile pentru cladiri moderne
Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente

Beneficii practice si estetice
Combinand designul si performanta cu instalarea rapida, pardoseala suprainaltata Quattro Pavimente reprezinta o solutie moderna si eficienta de amenajare a cladirilor de birouri si nu numai.

Sistemele de pardoseli tehnice suprainaltate Quattro asigura flexibilitate si functionalitate fiind compuse din panouri modulare. Ele ofera astfel o solutie optima pentru amenajarea spatiilor cu necesitati majore de cablare si trafic intens, fiind extrem de utile pentru organizarea retelelor electrice, de date, telefonice, de iluminare, de ventilatie, de apa sau incalzire.

Montarea sistemelor de pardoseli suprainaltate face ca interventia pentru orice fel de lucrari de mentenanta, de remedieri, extinderi sau modificari sa fie foarte simpla. In plus, cu ajutorul sistemelor de pardoseli Quattro se elimina instalarea ascunsa in pereti a cablurilor, tuburilor sau oricaror alte conexiuni.

Spre deosebire de sistemele traditionale, pardoselile suprainaltate Quattro se monteaza simplu si rapid, raspunzant totodata exigentelor oricarui proiect: comportament la foc, incarcare si stabilitate, comportament electric/electrostatic, ventilatie, finisajul final al panourilor.

Varietatea design-urilor de pardoseala Quattro respecta cele mai populare trenduri in materie de pardoseli: diferite esente de lemn, linoleum sau cauciuc, ceramica si diverse tipuri de piatra naturala. Acoperirea panourilor Quattro se face din fabrica, Quattro Pavimente colaborand cu principalii producatori de acest tip de acoperitori de pardoseala de pe piata, putand fi personalizate in functie de preferinte.

Beneficii practice si estetice
Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente

Avantajele pardoselilor suprainaltate Quattro Pavimente
Pardoselile tehnice suprainaltate sunt printre cele mai moderne si eficiente solutii de pardoseala folosite de arhitecti in toate genurile de proiecte de constructii de anvergura, executate conform standardelor internationale, care sa evidentieze o arhitectura de calitate functionala.

Aparute ca o rezolvare ingenioasa a problematicilor generate din dezvotarea spatiilor dedicate centrelor de date, pardoselile suprainaltate sunt o solutie si pentru zona spatiilor moderne de birouri, oferind versatilitate la integrarea retelelor de instalatii.

Pardoselile tehnice suprainaltate Quattro Pavimente ofera un set major de avantaje, cum ar fi:

  • Faciliteaza montajul instalatiilor si pozitionarea traseului acestora
  • Permit accesul la retelele de distributie pozitionate sub panourile de pardoseala (retele electrice, de date, de iluminare, de apa/canalizare, telefonice, etc)
  • Ofera posibilitatea de utilizare imediata dupa montaj
  • Usureaza amenajarea si reamenajarea spatiilor
  • Reduce cheltuielile de intretinere a cladirii si instalatiilor
  • Sunt foare usor de curatat si de intretinut
  • Sunt ideale pentru constructiile a caror executie trebuie realizata in ritm accelerat si presupune o utilizare frecventa si indelungata.

Avantajele pardoselilor suprainaltate Quattro Pavimente
Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente

Produse mentionate in articol

Panouri din conglomerat lemnos (PAL) Panouri din sulfat de calciu Panou rezistent la foc Quattro W40 RF60 Panou incapsulat STW si STS
 
Pardoseli tehnice suprainaltate - Panouri si structuri portante Quattro Pavimente Tehnice
6 produse

Aparute ca o rezolvare ingenioasa a problemelor ridicate de dezvoltarea spatiilor dedicate centrelor de date, pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente s-au extins si in zona spatiilor moderne de birouri, unde ofera solutii ideale la problematicile retelelor de instalatii. Avantaje: faciliteaza montajul tuturor instalatiilor si pozitionarea traseului acestora; permit accesul la retelele de distributie pozate sub panourile de pardoseala (retele electrice, de date, de iluminare, de fluide, telefonice); ofera posibilitatea de utilizare imediata ca suprafata de calcare; asigura proprietati anti-derapante, anti-alergice, anti-statice, ignifuge si nu elimina noxe; faciliteaza accesul la amenajarea si reamenajarea spatiilor; reduce cheltuielile de intretinere a cladirilor si instalatiilor, sunt foarte usor de curatat si de intretinut.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Pardoseli tehnice Quattro Pavimente pentru Cladiri de Birouri, Camere Data Center, Hypermarketuri, Spitale
Pardoseli tehnice Quattro Pavimente pentru cladiri de birouri, camere data center, hypermarketuri, spitale
Importanta utilizarii produselor incombustibile in cazul cladirilor inalte si foarte inalte
Pardoseli tehnice Quattro Pavimente pentru cladiri de birouri, camere data center, hypermarketuri, spitale
Pardoseli tehnice suprainaltate Quattro Pavimente Tehnice
Pardoseli tehnice suprainaltate Quattro Pavimente Tehnice
Recomandari si instructiuni de montaj
Pardoseli tehnice suprainaltate Quattro Pavimente Tehnice

Categorii

Pardoseala tehnica suprainaltata
Pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...