Tabla expandata MEISER-Sorst si posibilitatile ei de aplicare

Tabla expandata MEISER-Sorst si posibilitatile ei de aplicare

Produsele Sorst sunt disponibile prin MEISER Romania Srl

Tablele expandate MEISER-Sorst sunt o solutie ideala pentru inlocuirea tablelor perforate sau a altor produse metalice. Aspectul lor exterior poate crea chiar si un efect optic tridimensional, datorita caruia tablete expandate MEISER-Sorst pot fi unul dintre elementele de constructie definitorii si practice ale stilului arhitectural modern.

Placile expandate MEISER-Sorst si posibilitatile lor de aplicare
Tabla expandata MEISER-Sorst si posibilitatile ei de aplicare

Domenii de aplicare

Tablele expandate MEISER-Sorst sunt foarte stabile, dar in acelasi timp lasa lumina si aerul sa treaca in grade diferite, in functie de tip. Domeniul de aplicare al tablelor expandate este foarte larg, asa ca nu este de mirare ca acestea pot fi gasite in multe locuri si moduri de utilizare si in industria constructiilor. Pot fi folosite, de exemplu, ca umbrire, la proiectarea elementelor de acoperis, obloane, fatade sau tavane, pot fi folosite ca element de design in zonele de vanzare ale magazinelor, dar pot fi folosite si ca material de incrustatie pentru garduri, scari sau balustrade.

Selectia produselor

Tablele expandate MEISER-Sorst sunt disponibile in mai multe tipuri, gama de produse include modele micro-plasa, cu orificii rotunde, in forma de diamant, in ​​forma de patrat si hexagonale. Fiecare dintre acestea poate fi selectat in mai multe dimensiuni de placa si plasa.

Material de baza si suprafata tratata

Tablele expandate pot fi din otel, aluminiu sau chiar otel inoxidabil. Acoperirile de suprafata pot fi, de asemenea, diverse, de exemplu acoperite cu pulbere, galvanizate la cald sau chiar anodizate. Tablele expandate din otel pot fi vopsite cu pulbere sau galvanizate la cald. Tablele vopsite cu pulbere sunt potrivite pentru utilizare in interior si exterior, aspectul lor poate fi lucios sau mat, iar gama de culori disponibile este foarte larga. Zincarea la cald asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii tablei de otel expandat, dar se recomanda si vopsirea ulterioara cu pulbere pentru un aspect estetic mai bun. Suprafata anodizata poate fi folosita pe table din aluminiu expandat, dar este important ca suprafata astfel obtinuta sa fie extrem de sensibila la maini, ceea ce poate afecta gama posibilelor zone de aplicare.

Placile expandate MEISER-Sorst si posibilitatile lor de aplicare
Tabla expandata MEISER-Sorst si posibilitatile ei de aplicare

Principalele avantaje ale tablelor expandate MEISER-Sorst:

Utilizarea tablelor expandate ofera multe avantaje fata de diferite produse metalice (de exemplu, tabla perforata, sarma, tija sau plasa ondulata, grile, plasa arhitecturala sau alte constructii de cablu). Exemplele includ:

  • Au o mare variabilitate in sectiunea transversala libera.
  • Este posibil si un design bidimensional (plan rulat) sau tridimensional (structurat).
  • Poate fi modelata si prelucrata cu usurinta.
  • O gama larga de modele si dimensiuni diferite de plasa.
  • Nu exista suduri.
  • Pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale (otel, aluminiu, otel inoxidabil).
  • Suprafata foarte stabila, omogena si anti-alunecare.
  • Metode de tratare a suprafetei adecvate scopului si nevoilor.
  • Este foarte rentabila.
Placile expandate MEISER-Sorst si posibilitatile lor de aplicare
Tabla expandata MEISER-Sorst si posibilitatile ei de aplicare

Despre Sorst

Compania germana Sorst Streckmetall GmbH este membra a grupului de companii MEISER din 2022. Soarta Are 100 de ani de experienta in productia de placi expandate. Din 2016, Sorst este lider de piata pe piata de placi extinse din Germania si este, de asemenea, una dintre companiile lider in acest domeniu in Europa. Fiind o companie de dimensiuni medii, produc placi expandate pentru multe domenii de utilizare, iar produsele lor sunt utilizate in intreaga lume. Performanta lor speciala de inginerie, dezvoltare si productie le permite sa creeze solutii extraordinare din placa expandata. Motto-ul lui Sorst este: „Ceea ce este bun si dovedit poate fi facut si mai bine”. Prin urmare, ei nu numai ca se straduiesc pentru o dezvoltare continua, ci si actioneaza in consecinta. Produsele lor sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce este confirmat si de certificarea conform DIN EN ISO 9001:2015. Cand vine vorba de discuri extinse, Sorst este un partener in care poti avea incredere.

Produse mentionate in articol
Tabla expandata MEISER-Sorst - Diamant
 
Tabla expandata MEISER-Sorst

Tabla expandata MEISER-Sorst este o solutie ideala pentru a inlocui tabla perforata si alte produse metalice. Pe langa economiile de costuri, utilizarea metalului expandat ofera multe alte avantaje. Aspectul sau exterior poate crea si un efect optic tridimensional, datorita caruia tabla expandata Sorst poate fi una dintre elementele de constructie definitorii si practice ale stilului arhitectural modern. Tabla expandata poate fi utilizata pe scara larga si in industria constructiilor, de exemplu, poate fi folosita ca umbrire, in proiectarea elementelor de acoperis, obloane, fatade sau tavane, dar poate fi folosita si ca material de incrustatie pentru garduri, scari sau balustrade. Tabla expandata este foarte stabila, dar in acelasi timp permite trecerea luminii si a aerului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Produs metalic semifinit
Produs metalic semifinit
Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Gard
Gard
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Scara, balustrada, gratar metalic circulabil
Scara, balustrada, gratar metalic circulabil
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...