Produsele MAPEI au fost utilizate la peretii tunelului Galleria di Base - Variante di Valico, Italia

Au fost utilizate peste 1.300.000 kg de adeziv Maxi S1 si peste 23.000 kg de chituri de rosturi Kerapoxy CQ

Produsele MAPEI utilizate la peretii tunelului Galleria di Base - Variante di Valico, Italia
Produsele MAPEI utilizate la peretii tunelului Galleria di Base - Variante di Valico, Italia


Peretii interiori ai tunelului au fost placati cu gresie portelanata subtire, de 3,5 mm, armata cu plasa de fibra de sticla. Placile au fost de culoare deschisa pentru a reflecta cat mai bine lumina, spatiul tunelului fiind intunecos. Lipirea placilor de gresie portelanata Kerlite a fost realizata cu Keraflex Maxi S1, un adeziv imbunatatit, pe baza de ciment, performant, clasificat C2TE/S1. Aplicarea adezivului s-a facut in tehnologie dubla (double-buttering technique) adica adezivul a fost aplicat si pe suport, dar si pe spatele placilor ceramice.

Tinand cont de marimea suprafetelor, adezivul a fost preparat si aplicat mecanizat, iar apoi intins cu spatula dintata.
Pentru chituirea rosturilor placilor de gresie portelanata subtire s-a utilizat chitul epoxidic special Kerapoxy CQ.
Placile ceramice au fost montate cu rosturi largi de 10 mm.

Lungime tunel: 8.703 metri
Placari: 160.000 m² de placi ceramice portelanate, subtiri, tip Kerlite 3Plus - dimensiuni placi: 100x300 cm si 100x100 cm
Adeziv: Keraflex Maxi S1 - peste 1.300.000 kg
Chit de rosturi: Kerapoxy CQ - peste 23.000 kg.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele MAPEI utilizate la acest proiect, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Chit de rosturi epoxidic bicomponent Kerapoxy CQ
 
Chit de rosturi epoxidic bicomponent Kerapoxy CQ

Chit de rosturi epoxidic bicomponent pentru rosturi cu latime de la 2-10 mm. Componenta A contine granule colorate de cuart. Amestecul rezultat dupa prepararea componentelor, se intinde si se spala extrem de usor mai ales de pe placi antiderapante sau cu suprafata rugoasa. Dupa intarire este mat, antiacid, cu mare rezistenta chimica (cloruri, sulfati, acizi, baze, etc). Se prepara prin amestecare componentei A cu componenta B si se intareste prin reactie chimica. Chitul este mat si are culori pastelate. Exemple de aplicare: interior /exterior, pereti/ pardoseli, pentru chiturea rosturilor la placari ceramice cu klinker, gresie portelanta, mozaic vitroceramic, mozaic din lemn, faianta, gresie si placari cu piatra naturala (marmura, granit, onix, etc). Chit de rosturi ce permite obtinerea de pardoseli, pereti, mese de lucru conform HACCP dupa CE nr. 852/ 2004 in ceea ce priveste igiena pentru produsele alimentare. 21 de culori Kerapoxy CQ. Timp de lucrabilitate: 45 minute. Timp de asteptare pana la spalare / finisare: imediat dupa aplicare cu apa. Pietonabil: dupa 12 ore.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv pe baza de ciment Keraflex Maxi S1
 
Adeziv pe baza de ciment Keraflex Maxi S1

Adeziv pe baza de ciment, imbunatatit cu caracteristici suplimentare de aderenta, timp deschis extins si alunecare redusa (SR-EN 12004; EN 12002; C2TE/ S1), de culoare gri sau alb. Adeziv cu o lucrabilitate exceptionala, usor de intins si de aplicat, pentru placi ceramice neabsorbante (gresie portelanata, gresie glazurata, klinker, etc.), placi din roci naturale de dimensiuni mari si suprapozari de “gresie pe gresie”. Adeziv cu forta mare de lipire, durata mare de lucrabilitate, peste 6 ore, ideal la lucrari laborioase de placari. Tehnologie LOW DUST, nu face praf la manipulare si amestecare ! Grosime de aplicare adeziv: 3-15 mm. Consum: 1,2 kg/mp/mm de grosime. Aplicare: cu spatula cu dinti semirotunzi: 6-7 kg/mp; cu mistrie: 4-6 kg/mp. Ambalaj: Keraflex Maxi S1 Gri, saci de 25 kg; Keraflex Maxi S1 Alb, saci 23 kg. Marcat CE in baza certificatelor ITT nr. 25070387/Gi (TUM) si ITT nr. 25080246/Gi (TUM) emise de Universitatii Tehnice din Munchen (Germania).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Chit
Chit
Adeziv pentru placari reci
Adeziv pentru placari reci
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Adeziv, chit de rosturi
Adeziv, chit de rosturi
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...