Echipamentele Hunnebeck puse in opera pe traseul lotului 2 al autostrazii Sebes - Turda

Hunnebeck Romania a livrat echipamente si solutii de cofrare cu eficienta dovedita

Hunnebeck Romania a continuat si in 2016 sa se plaseze in topul furnizorilor de echipamente si solutii pentru lucrarile de infrastructura desfasurate in tara.

Astfel, Hunnebeck Romania s-a alaturat partenerul Euroconstruct, cu care are deja o colaborare de lunga durata, in executarea unei noi lucrari de anvergura. Este vorba despre constructia celui de-al doilea lot al autostrazii Sebes - Turda, pentru care Hunnebeck Romania a livrat echipamente si solutii de cofrare cu ajutorul carora s-au desfasurat pana in prezent lucrari la 5 structuri de pe traseul lotului de autostrada.

Pe santierul lotului 2 al autostrazii Sebes - Turda a fost necesar sa se execute numeroase structuri, de dimensiuni diferite. Hunnebeck Romania a livrat masiv, constructorului (asocierea Aktor -Euroconstruct), sistemul de cofrare Manto, care se preteaza in mod special pentru proiectele de infrastructura de amploare, datorita robustetii sale si faptului ca acopera o suprafata mare de cofrare.

Sistemul Rasto a fost livrat, de asemenea, si a fost intrebuintat la cofrarea zidurilor de sprijin si a culeelor mai mici. Totodata, turnurile de esafodaj ID 15 au fost utilizate pentru sustinerea si turnarea tablierelor monolite, dar si la zidurile intoarse, unde sistemul ID 15 a fost completat de o solutie rapida alcatuita din juguri Multiform si popi de sprijinire Europlus.
In completarea sistemelor de cofrare, Hunnebeck Romania a livrat in santier si schela Bosta 70, utilizata ca schela de lucru pentru fierari, dar si ca schela de acces pentru lucrul la inaltime.

Lotul 2 al autostrazii Sebes - Turda are o lungime de 24,3 km, costurile pentru executia sa se ridica la 549,3 milioane lei. Lucarile pe acest santier vor continua si in 2017.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cofrajele, sistemele de sustinere si schelele Hunnebeck, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hunnebeck Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Cofraj Manto Cofraj pentru placi si plansee Topec Popi de sprijin Europlus new Cofraj Rasto - Takko
 
Cofraje Hünnebeck / sisteme de sustinere
13 produse

Caracteristicile primordiale pe care trebuie sa le detina un sistem de cofraje performant sunt calitatea, functionalitatea si flexibilitatea.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Schele de fatada Bosta 70 Schele de fatada Bosta 100 Schela modulara Modex
 
Schele Hünnebeck
3 produse

Schele de fatada Bosta 70 si Bosta 100, schela modulara Modex, schela mobila din aluminiu si turnuri de scara Hünnebeck.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Esafodaj, schela de protectie si ecran de protectie
Esafodaj, schela de protectie si ecran de protectie
Schela de sustinere, pop
Schela de sustinere, pop
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Cofraj, schela
Cofraj, schela
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...