ETEM Systems a finalizat furnizarea de sisteme tamplarie pentru proiectul imobiliar Baneasa 1

Nu mai putin de 523 mp de tamplarie - profile PVC Q72 cu cinci camere

Producatorul elen de sisteme din aluminiu, ETEM Systems a finalizat livrarile de sisteme de tamplarie PVC Q72 imitatie lemn pentru proiectul imobiliar Baneasa 1.

Complexul, situat in zona de nord a Bucurestiului (Pipera), a fost demarat in ianuarie 2013 cu finalizare in decembrie 2013. Investor si antreprenor general este compania Nakatomi Development.
Pentru proiectul Baneasa 1 compania ETEM Systems a furnizat nu mai putin de 523 mp de tamplarie. Sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere dezvoltat de ETEM Systems este un profil clasa "A", creat in concordanta cu reglementarile europene. Este un sistem de inalta calitate si viabilitate cu izolare termica si fonica excelente, oferit intr-o paleta ampla de finisaje de lemn sau variante de finisare prin intermediul capacelor de aluminiu vopsite in orice RAL.

"Sistemul PVC Q72 este proiectat pentru a asigura un set complet de produse prin care se obtin solutii viabile pentru orice proiect. Folosirea lui este recomandata atat la cladirile noi cat si la renovarea celor existente. Stabilizatorii de Calciu-Zinc folositi la producerea profilelor nu dauneaza mediului, imbunatatesc stabilitatea stratului exterior si garanteaza un process de reciclare deplin," a declarat domnul Oliver Petrescu, Product Manager PVC in cadrul ETEM Systems.
Despre ETEM Systems
Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holding metalurgic din Balcani - VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 tari. Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche. In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM Systems Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem de profile PVC 5 camere Q72
 
Sistem de profile PVC 5 camere Q72

Sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere dezvoltat de ETEM este un profil clasa "A", creat in concordanta cu reglementarile din ce in ce mai numeroase de pe piata europeana. Este un sistem de inalta calitate si viabilitate cu izolare termica Uw=0,74 W/m²K si fonica Rw=47 dB excelente, oferit intr-o paleta ampla de finisaje de lemn sau variante de finisare prin intermediul capacelor de aluminiu vopsite in orice RAL. Sistemul PVC Q72 este proiectat pentru a asigura un set complet de produse prin care se obtin solutii viabile pentru orice proiect. Folosirea lui este recomandata atat la cladirile noi cat si la renovarea celor existente. Stabilizatorii de Calciu-Zinc folositi la producerea profilelor nu dauneaza mediului inconjurator, imbunatatesc stabilitatea stratului exterior si garanteaza un process de recilare deplin. Beneficii: garnituri de etansare integrate; fixare usoara si sigura a pieselor; profile de armare egale; varietate arhitecturala si de design; posibilitatea de a instala capace din aluminiu; folosirea oricaror culori RAL si anodizarea capacelor din aluminiu; acoperirea cu pulberi imitatie de lemn.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...