proidea.ro catalog online de informatii produse

Montarea cazanelor Elco


2019. iunie 10.

Conecteaza si utilizeaza de oriundeCazanele Elco pot fi montate oriunde datorita designului modular si inteligent. Conecteaza si utilizeaza de oriunde!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cazanele Elco, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elco Heating Solutions Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Cazan pe gaz in condensare Elco Trigon XL

Cu o configuratie extrem de flexibila, un design inteligent si o gama larga de modele, cazanul este perfect pentru o varietate mare de aplicatii comerciale. De asemenea, in extensie, este posibila cascadarea pana la 8 cazane cu o putere combinata de pana la 4560 kW. Eficienta ridicata pe intreaga durata de viata si emisii scazute. Un arzator cu preamestec cu flacara rece, racit cu apa si zona de combustie optimizata realizeaza emisii de NOx si CO extrem de scazute si asigura o eficienta ridicata de pana la 110%. Flexibilitate uimitoare pentru fiecare aplicatie. Cu un dT de 30 K si o presiune maxima a apei de 8 bari, Trigon XL poate face fata aproape oricarei aplicatii, fie in aplicatii cascada simple, fie in cele avansate. Constructia sa usoara, cu continut scazut de apa, permite si instalarea pe acoperis. Dimensiuni compacte. Gama contine 7 modele de la 150 la 570 kW cu 2 latimi. Toate modelele sunt proiectate astfel incat sa treaca printr-o usa de latime standard de 760 mm.

Cazan pe gaz in condensare Elco R3400 si R3600

Cazanele R3400 precum si R3600 se caracterizeaza prin dimensiuni reduse si greutate mica reprezentand o solutie ideala pentru utilizarea in camerele tehnice de pe acoperis. Cu puterea termica in raport cu spatiul de nivelul 380 kW/m² si cu raportul dintre putere si greutate - 0,98 kW/kg, seria depaseste in mod categoric cazanele conventionale, unde se realizeaza o putere similara la o greutate de doua ori mai mare si la un randament mai mic in medie de 14 kW/m² (neluand in calcul spatiul necesar pentru arzator). Directionarea in jos a arzatorului pre-mix, racit cu apa, asigura un randament maxim de ardere. Emisiile de NOx la ambele serii de cazane se incadreaza in clasa 5, in schimb modelul R3600 cu emisii la nivelul de numai 11,5 mg/kWh depaseste in mod categoric cei mai buni indicatori de emisii de gaze BREEAM NOx.

Firma
Sediu: RO-010505 sector 1, Bucuresti, str.Polona nr.68-72, et.1, Polona Business Center
Telefon: +40 21 231 9510
Fax: +40 21 231 9475
E-mail:
Web: www.elco.com.ro
Daniel Buhazi
director de vanzari +40 21 231 9510
   
   
   
ELCO este o marca recunoscuta in Europa de peste 80 de ani. A fost fondata in 1928. Ca un pionier la nivel global in tehnologia de incalzire, solutiile de incalzire de la ELCO includ tehnologii inteligente ce aduc economie de energie, proiectate pentru a satisface cerintele individuale ale proiectelor. De la consultarea initiala la intretinerea permanenta, toate solutiile de incalzire sunt sustinute de servicii de intretinere si post vanzare excelente.
Denumiri marca: Elco
Stire
Noua gama de cazane in condensare de pardoseala Elco Trigon XXL
2018.10.12    
Alte stiri in categoria de produse Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  elco  heating  solutions  romania  montare  cazan  cazane  pardoseala  design  modular  inteligent  trigon  xl  xxl  r3400  r3600  gaz  condensare