Instructiuni de montaj a panourilor sandwich cu elemente de fixare Ejot

Compania Ejot distinsa cu premiul Südwestfalen

In domeniul constructiilor industriale usoare, pe respectiva substructura se fixeaza elemente de tip sandwich si profiluri metalice, de regula in talpa superioara sau inferioara. Ca elemente de imbinare se utilizeaza suruburi autoperforante sau autoetansante. Suruburile sunt dotate cu saibe de etansare care permit etansarea imbinarii.

La fixarea in talpa inferioara, trebuie acordata o atentie speciala pozitionarii corecte a saibei de etansare, deoarece montarea se face la nivelul de scurgere a apei. Daca saiba de etansare nu este prelucrata corect, exista pericolul pagubelor produse de apa pentru care este responsabila de obicei firma executanta.

Pentru a minimiza pericolul pagubelor produse de apa, Ejot recomanda fixarea in talpa superioara, pentru ca penetrarea elementelor de tip sandwich si a profilurilor metalice sa aiba loc la alt nivel decat cel de scurgere a apei.

Daca in cazul fixarii talpii superioare se renunta la utilizarea calotelor Orkan, exista pericolul ca talpa superioara sa se adanceasca, acoperisul putandu-si pierde astfel etanseitatea in acest punct. De asemenea, adanciturile determina modificarea indicilor statici si aspectul invelitorii acoperisului.

Calotele Orkan de la Ejot dispun de nervuri de ranforsare optimizate si confera o siguranta ridicata la montaj, insa, de asemenea, transmit forta mai departe in miezul profilului. Adancirea talpii superioare este aproape imposibila. Pe partea inferioara, calotele Orkan sunt imbracate pe intreaga suprafata cu cauciuc celular. Rezulta astfel un nivel de etansare suplimentar. Pentru a da gaura intotdeauna in centrul talpii superioare, calotele Orkan ar trebui utilizate de fapt ca sabloane de perforare.

Calotele Orkan Ejot se realizeaza din aluminiu si se gasesc sub forma de profile trapezoidale sau ondulate. Suprafetele se ofera in nuantele blank, stucco sau in nuante RAL.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre elementele de fixare Ejot, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Dibluri EJOT H1 Eco Dibluri cu rozeta ejotherm Fixarea ferestrelor in zidarie, beton si lemn Fixari si accesorii EJOT pentru hale industriale usoare (ILB)
 
EJOT - tehnica de fixare
26 produse

EJOT face parte din firmele de varf la nivel mondial, care ofera programe complete pentru tehnica de imbinare si fixare.

26 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Element de fixare pentru izolatii
Element de fixare pentru izolatii
Element de ancorare si fixare, dibluri
Element de ancorare si fixare, dibluri
Tehnologie de ancorare si fixare
Tehnologie de ancorare si fixare
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...