proidea.ro catalog online de informatii produse

Studiu de caz Dyson - Coca-Cola London Eye, Marea Britanie


2018. februarie 15.

Dyson Airblade Tap face posibila spalarea si uscarea mainilor direct la chiuveta

Coca-Cola London Eye este una din cele mai populare atractii din Marea Britanie, fiind vizitat anual de peste 3 milioane de oameni din toata lumea.
"Uscatorul Dyson Airblade Tap ofera o experienta simpla si stilata a spalatului pe maini care se potriveste cu filozofia moderna a companiei noastre." Davey Barrett, Show Services Manager.

Problema
Spalatul pe maini, o experienta neplacuta.
Rob Osborne, arhitect: "Toaletele existente erau foarte depasite si nu se potriveau cu sentimentul emblematic al London Eye." Uscatoarele de maini conventionale erau invechite si aveau un aspect depasit. Acestea cauzau cozi deoarece timpul de uscare era foarte mare, iar apa ajungea pe podea in timp ce oamenii se indepartau de chiuveta. Toaletele de la Coca-Cola London Eye nu se ridicau la nivelul asteptarilor.
Solutia:
Uscatoarele de maini Dyson Airblade Tap
  • Toaletele mai curate
    Cu tehnologia Airblade™ intr-un robinet, mainile sunt spalate si uscate la chiuveta, fara ca apa sa se mai scurga pe podea.
  • Uscare mai rapida
    Deoarece uscarea dureaza doar 12 secunde, clientii nu mai trebuie sa astepte prea mult si nu mai trebuie sa plece cu mainile umede - un pericol pentru igiena.
  • Mai mult spatiu
    Deoarece spalatul pe maini si uscatul se fac in acelasi loc, ramane spatiu care poate fi folosit acum pentru locuri speciale pentru schimbarea copiilor mici.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre uscatorul de maini Dyson Airblade Tap, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei GBR Auto International Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-032264 sector 3, Bucuresti, b-dul. Theodor Pallady nr.24 bl.R11 sc.B et.8 ap.70
Telefon: +40 31 432 6140
Fax: +40 31 432 6141
E-mail:
Web: www.dyson.com.ro
   
   
   
   
   
GBR Auto International Srl este unicul importator si distribuitor in Romania al uscatoarelor de maini Dyson Airblade.
Denumiri marca: Dyson Airblade
Alte stiri in categoria de produse Sistem igienic pentru baie, toaleta publica
Alte stiri in categoria de produse Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  dyson  dison  air  blade  blede  airblade  gbr  auto  international  uscator  uscatoare  mana  maini  spatiu  spatii  sanitar  sanitare  public  publice  tap  incorporat  montat  montaj  perete  toaleta  wc  coca  cola  coca-cola  london  eye  londra  ochi  ochiul  londonez  belvedere  carusel  restaurant  roata  gigant  observatie  mileniului