proidea.ro catalog online de informatii produse

Dexion – partener solid al KHD in eficientizarea depozitarii


2019. ianuarie 25.

Produsele/serviciile utilizate: Drive-in, Stelaje Paleti P90 Standard

Client: Karl Heinz Dietrich (KHD)
Locatia: Brasov/Romania
Produsele/serviciile utilizate: Drive-in, Stelaje Paleti P90 Standard

Dexion face mai mult decat sa organizeze coletele pentru KHD Romania

Nevoile companiei:
Karl Heinz Dietrich (KHD) este o companie de succes care ofera o serie de servicii din domeniul logistic care ajuta clientii sa isi imbunatateasca activitatile de manipulare si distributie catre clientii finali. Aceasta companie are o retea bine dezvoltata de depozite in intreaga Europa. In plus fata de activitatile de depozitare si distributie, compania ofera locatii specializate pentru clientii care efectueaza transporturi aeriene sau maritime.

Dexion face mai mult decat sa organizeze coletele pentru KHD Romania

Pentru a face fata cererii, KHD a construit un nou depozit in Brasov, Romania. Avand o buna cunoastere a activitatilor proprii, KHD a stiut ce doreste si a identificat cerintele cheie ale acestora:
  • Calitate: KHD avea nevoie de o solutie industriala de rafturi de depozitare de cea mai buna calitate
  • Rapiditate: solutia trebuia sa fie livrata si instalata cat mai repede
  • Asistenta ulterioara: solutia trebuia sa fie intretinuta de catre o echipa de intretinere care sa garanteze niveluri de inalta calitate a operatiilor si piese de schimb fiabile.
Dexion face mai mult decat sa organizeze coletele pentru KHD Romania

Solutia Dexion:
Dexion a conceput o solutie pe baza sistemului de rafturi pre-galvanizate pentru depozitarea paletilor cu culoar lat P90. Dexion este lider de piata in cazul acestui tip de rafturi de depozitare, care au fost incercate si testate in multe locatii.

Echipa a stiut ca acest sistem nu numai ca se va integra perfect in noul depozit ultra-modern al KHD, dar ca va si depasi asteptarile companiei atunci cand va fi vorba de rezistenta si durabilitate. Faptul ca acest sistem a fost livrat cu traverse acoperite cu vopsea portocalie a fost un beneficiu suplimentar.

Pentru a completa solutia, Dexion a furnizat si o gama de accesorii optionale pentru rafturi si pereti, pentru a asigura siguranta rafturilor si pentru a permite stivuitoarelor sa functioneze 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Dexion face mai mult decat sa organizeze coletele pentru KHD Romania

Rezultatul:
"Dexion a respectat caietul de sarcini in toate privintele."

Experienta bogata a Dexion obtinuta in urma colaborarii cu clientii in proiecte similare a facut ca acestia sa poata oferi produsele si siguranta de care avea nevoie KHD.

Despre KHD
Karl Heinz Dietrich (KHD) este o companie internationala de transporturi cu activitati in Romania. Infiintata in 1945, firma este condusa de aceeasi familie, iar acum are mai mult de 1600 de angajati la nivel mondial. Compania activeaza la nivel mondial oferind servicii de transport aeriene, terestre si maritime, precum si servicii de depozitare si logistice pe baza de contract, oferind livrarea rapida si la timp a produselor, catre destinatii din intreaga lume.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Dexion folosite in acest proiect, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Alte stiri in categoria de produse Raft pentru paleti
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  dexion  storage  khd  karl  heinz  dietrich  brasov  romania  depozit  paleti  raft  rafturi  drivein  drive  in  p90  stelaje