Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional din gama Durability

Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional

Nu doar robuste, ci si precise

Aparatele de masura de la Bosch Professional au fost create in urma recenziilor primit de-a lungul timpului de la cei mai buni profesionisti. Astfel, a ajuns sa dezvolte o gama intreaga de produse pentru masurat, fara a face compromis intre durabilitate si precizie.

De cele mai multe ori, pe santier intalnim conditii de lucru extreme, de aceea produsele pe care profesionistii le folosesc in munca lor trebuie sa le asigure o rezistenta superioara. Durabilitatea sporita a acestei game de aparate de masura profesionale este oferita de carcasa ABS cu manta din cauciuc cu amortizare, designul cu nervuri de stabilizare, sistemul de protectie a afisajului si de tastatura din silicon rezistenta la rupere.

Mai mult, pentru a putea fi utilizate indiferent de conditiile meteo, aparatele de masurat Bosch Professional sunt etanse la stropii de apa si praf. Garniturile din silicon si cauciuc, imbinarile lipite etanse la apa si interfata USB etansata confera o protectie optima. Astfel, utilizatorul poate manevra sculele chiar si cu manusi ude sau murdare, economisind timp si evitand costurile pentru reparatii.

Precizia este fara doar si poate cel mai important element in munca profesionistilor, de aceea, Bosch se mandreste cu faptul ca aparatele de masura Bosch Professional din gama Durability nu sunt doar extrem de robuste, ci si la fel de precise cum v-am obisnuit. Senzorii de inalta performanta garanteaza masurarea cu o precizie la standarde profesioniste, in orice situatie. Productia tuturor produselor Bosch Professional se face dupa cele mai minutioase standarde si certificate. La sfarsitul procesului de productie, functionarea in parametrii optimi a fiecarui aparat in parte este verificata, urmand ca acestea sa fie testate in conditii extreme, dupa proceduri exigente de calibrare. In acest fel, utilizatorii beneficiaza de un aparat robust si calitativ, pentru ca lucrul cu acestea sa devina mai eficient si mai rapid, indiferent de conditii.

Testeaza si tu gama de aparate de masura Bosch Professional si beneficiaza de precizie si durabilitate la cele mai inalte standarde!

Rezistenta la impact

Conditiile extreme de pe santier nu reprezinta nicio problema pentru aparatele tale de masura. Caci acestea sunt atat de robuste, incat pot rezista la caderi si la cai de transport denivelate, fara a se deteriora. Astfel, te poti concentra pe deplin asupra activitatii tale. In felul acesta, nu doar ai mai multa siguranta, ci si economisesti timp si bani.

 • Carcasa ABS cu manta din cauciuc cu amortizare
 • Design cu nervuri de stabilizare
 • Sistem de protectie a tastelor si afisajului
 • Tastatura din silicon rezistenta la rupere.

Protectie impotriva patrunderii apei si a prafului

Aparatele Bosch de masura sunt etanse la stropii de apa si praf, putand fi utilizate atat in interior, cat si in exterior, in orice conditii meteorologice. Astfel, poti manevra sculele chiar si cu manusi ude si murdare si le poti curata cu usurinta. In felul acesta economisesti timp si eviti costurile pentru reparatii.

 • Imbinari lipite etanse la apa
 • Garnitura continua din cauciuc intre capacele carcasei
 • Interfata USB etansata
 • Garnituri din silicon pe comutatoarele mecanice.

Precizie impresionanta

Aparatele Bosch de masura nu sunt doar extrem de robuste, ci si extrem de precise. Avem aceasta siguranta pe de o parte datorita senzorilor de inalta performanta, iar pe de alta parte prin verificarea functionarii tuturor aparatelor de masura la sfarsitul procesului de fabricatie. Astfel, aparatele de masura robuste si precise sunt un echipament optim care te ajuta sa lucrezi eficient.

 • Verificarea finala a aparatului
 • Teste de functionare in conditii extreme
 • Proceduri exigente de calibrare
 • Standarde de productie inalte si certificate.

Teste de rezistenta aprobate

Te poti baza pe aparatele Bosch de masura deoarece acestea sunt testate in cadrul unor proceduri standardizate si in conditii extreme. Pentru ca tu sa te poti baza pe acestea si in conditiile dure de pe santier.

Totusi, iti recomandam ca, dupa exercitarea unor influente exterioare puternice asupra aparatului de masura, sa efectuezi intotdeauna verificarea preciziei acestuia inainte de a-l reutiliza.

Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Test de cadere
Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Test de cadere
Test de cadere

In cadrul testului de cadere, aparatele sunt lasate sa cada de la inaltimi diferite, in directii diferite, pe o suprafata de beton dura. Se porneste de la ideea ca se poate intampla cel mai rau lucru si se lasa intentionat sculele sa cada pe zonele lor sensibile de mai multe ori consecutiv.

Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Protectia impotriva stropirii cu apa si impotriva patrunderii prafului
Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Protectia impotriva stropirii cu apa si impotriva patrunderii prafului
Protectia impotriva stropirii cu apa si impotriva patrunderii prafului

Toate aparatele de masura se incadreaza cel putin in clasa de protectie IP54, ceea ce inseamna ca aparatele sunt protejate integral impotriva cantitatilor mari, nocive de praf si impotriva stropilor de apa. Nivela laser rotativa GRL 600 CHV Professional, care este utilizata cu precadere si in mediul exterior, se incadreaza chiar in clasa de protectie IP68. Astfel, aceasta este protejata si impotriva cantitatilor mari de apa.

Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Test de temperatura
Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Test de temperatura
Test de temperatura

Aparatele Bosch trebuie sa functioneze corect si precis chiar si in conditii extreme. In cadrul testelor efectuate in camera climatica, aparatul testat este inchis timp de multe ore atat la temperaturi de sub zero grade, cat si la temperaturi foarte ridicate. Apoi, se verifica functionalitatea aparatului.

Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Test de viobratii
Avantajele aparatelor de masurat durabile Bosch Professional - Test de viobratii
Test de vibratii

Pentru a verifica influenta vibratiilor asupra aparatului de masura, se efectueaza un test de vibratii. Aparatul este fixat pe o placa vibratoare in diverse directii si este agitat timp de doua ore. Astfel, aparatele de masura sunt protejate complet in timpul transportului.

Produse mentionate in articol
Camera cu termoviziune Bosch GTC 600 C Professional
 
Camera cu termoviziune Bosch GTC 600 C Professional

Bosch GTC 600 C este robusta si rezista la caderi de la o inaltime de 2 m, are o clasa de protectie IP54 si poate fi utilizata in cele mai dificile conditii de pe santier. In plus, datorita acumulatorilor litiu-ion de 12 V, scula are o durata de functionare exceptionala. Documentarea si partajarea valorilor masurate este usoara cu aplicatia Bosch corespunzatoare datorita functiei de schimb simplu pentru transferul de date. Aceasta camera de termoviziune are o precizie inalta de ± 2,0 °C si un interval mare de temperatura, de la -20 °C pana la +600 °C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 CG Professional Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 C Professional
 
Telemetre cu laser Bosch
2 produse

Telemetrele cu laser de la Bosch sunt ideale pentru toti utilizatorii profesionisti care doresc sa faca rapid masuratori precise: echipate cu tehnica foarte moderna a laserului, telemetrele Bosch furnizeaza rezultate extrem de precise si fiabile.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Nivela laser rotativa Bosch GRL 600 CHV Professional Nivela laser multifunctionala Bosch GCL 2-50 G Professional Nivela laser cu linii Bosch GLL 2-15 G Professional Nivela laser cu puncte Bosch GPL 3 G Professional
 
Nivele laser Bosch
5 produse

Linii precise cu vizibilitate ridicata pentru utilizatorul profesionist. Alinierea orizontala si verticala a liniilor: fara efort si foarte precis cu nivelele laser autonivelante cu linii de la Bosch. Stabile, robuste, practice – nivelele laser cu linii, usor manevrabile, va furnitzeaza rapid rezultate exacte in mediul interior si exterior.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Structura portanta si zidarie
Structura portanta si zidarie
Unelte
Unelte
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...