ACO Srl

Capace de acces ACO Access Covers Paving

Capacele de acces ACO Access Covers Paving se integreaza in finisajul platformei, asigurand acces discret la spatiile tehnice, fara sa deranjeze din punct de vedere vizual. Perfect etanse la apa si aer, pastreaza spatiile tehnice uscate, fara sa permita mirosurilor neplacute sa ajunga in zonele frecventate de oameni.

  • asigura accesul in spatii tehnice
  • capac etans
  • fabricate din otel zincat

Documente

Capace de acces ACO Access Covers Paving A15-C250 - prezentare detaliata

Capace de acces ACO Access Covers Paving A15-C250

pdf 992.2 kB
prezentare detaliata
 
Capace de acces ACO Access Covers Paving D400 - prezentare detaliata

Capace de acces ACO Access Covers Paving D400

pdf 946.0 kB
prezentare detaliata
 
Capace de acces ACO Access Covers Paving - instructiuni de montaj

Capace de acces ACO Access Covers Paving

pdf 1.9 MB Engleza
instructiuni de montaj
 
Capace de acces ACO Access Covers Paving - Assist - prezentare generala

Capace de acces ACO Access Covers Paving - Assist

pdf 3.7 MB Engleza
prezentare generala
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Separator de grasimi ACO Grease Capture
 
Separator de grasimi ACO Grease Capture

Separatoare de grasimi autoportante ACO Grease Capture cu un un design compact, care permite instalarea lor in unitatile de servicii alimentare unde spatiul este limitat. Unul dintre principalele deseuri eliminate dintr-o bucatarie comerciala sunt grasimile, care se solidifica frecvent in canalele de scurgere, provocand astfel blocarea acestora. ACO Grease Capture indeparteaza automat grasimile si protejeaza canalele de colectare din bucatarie. Procesul de curatare al separatorului este unul igienic si eficient datorita otelului inoxidabil din care este fabricat. Acest produs este recomandat in aplicatiile: bucatarii profesionale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Capace de acces ACO Access Covers Detego
 
Capace de acces ACO Access Covers Detego

Capace de acces ACO Access Covers Detego cu un design special si utilizate cu succes atunci cand capacele de acces conventionale nu indeplinesc cerintele specifice proiectului. ACO Detego poate fi regasit in numeroase tipuri de aplicatii, precum: cladiri de birouri, centre comerciale, dezvoltari rezidentiale, hoteluri. ACO asigura consultanta individuala si asistenta tehnica, avand o vasta experienta in proiectarea, coordonarea si constructia capacelor de acces personalizate: cu una sau mai multe parti, cu deschidere asistata, cu deschidere automatizata, ca iesire de urgenta, in toate formele dorite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem modular de retentie si infiltrare a apelor pluviale ACO Stormbrixx
 
Sistem modular de retentie si infiltrare a apelor pluviale ACO Stormbrixx

Sistem performant de atenuare a varfului hidraulic, putand fi utilizat atat ca sistem de infiltrare cat si ca volum de stocare a apelor pluviale. Testele riguroase la care au fost supuse elementele componente au demonstrat atat robustetea sistemului la sarcinile din trafic cat si rezistenta in timp la incarcarile date de greutatea solului. Instalarea rapida si spatiul redus pe care il ocupa fac din ACO Stormbrixx un produs eficient si flexibil.
Poate fi utilizat in urmatoarele aplicatii: platforme industriale, parcari, piste si platforme aeroportuare, strazi, zone pietonale, drumuri si autostrazi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Capace de acces ACO Access Covers Uniface
 
Capace de acces ACO Access Covers Uniface

Capacele de acces ACO Access Cover Uniface se integreaza in finisajul pardoselii asigurand acces discret la camerele tehnice necesare in orice cladire. Perfect etanse la apa si aer, pastreaza spatiile tehnice uscate, fara sa permita mirosurilor neplacute sa ajunga in zonele frecventate de oameni. Acest produs este recomandat in aplicatiile: acces in spatiile tehnice din interiorul cladirilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Capace de acces ACO Access Covers Uniface Capace de acces ACO Access Covers Uniface Deep Capace de acces ACO Access Covers Fire Resistance Capace de acces ACO Access Covers Paving
 
Capace de acces ACO Access Covers
7 produse

ACO Access Covers este o gama inovatoare de capace realizate din materiale de inalta calitate. Intreaga gama de capace este certificata conform standardelor europene si indeplineste toate cerintele de incarcare, siguranta si functionalitate. ACO Access Covers sunt potrivite pentru multiple aplicatii comerciale, rezidentiale si industriale. Concepute sa ofere acces facil in spatiile tehnice ale cladirilor, unde exista conducte principale sau echipamente electrice, capacele sunt disponibile in variante din aluminiu, otel inoxidabil sau otel zincat. ACO Access Covers pot fi instalate cu usurinta in interiorul sau exteriorul cladirilor, in zone carosalible chiar si cu trafic greu sau pietonale. Instalarea si manipularea, precum si intretinerea capacelor se face cu un efort minim. Pot fi integrate cu usurinta in orice tip de finisaj atat la interior, cat si la exterior. Sunt disponibile variante rezistente la foc, dimensiuni atipice si constructii adaptate la cerintele aplicatiilor speciale. Capacele de acces ACO sunt disponibile intr-o gama variata standard de dimensiuni care indeplinesc cerintele specifice ale fiecarui proiect.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Adeziv pentru hidroizolatii
Adeziv pentru hidroizolatii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...