Familie produse:  Ferestre de mansarda VELUX
VELUX Romania Srl

Ferestre de mansarda VELUX din lemn

Ferestre de mansarda din lemn de pin lacuit, cu operare de sus sau de jos, echipate cu materiale de ultima generatie: VELUX TermoTechnologyTM, pachete standard de geam cu trei foi de sticla, extra garnituri. Acestea protejeaza fereastra, astfel incat beneficiul este o izolatie mai buna, pastrand caldura la interior.

Produse din aceasta familie

GGLS - Fereastra de mansarda 3 in 1
 
GGLS 2070 - Fereastra de mansarda 3 in 1

Geamurile generoase asigura un aport crescut de lumina naturala, o vedere extinsa, precum si un climat interior sanatos. Curatarea sticlei exterioare este usoara si sigura. In functie de nevoile tale, exista posibilitatea de a transforma fereastra in una inteligenta, cu actionare electrica sau solara. Finisajul interior al ferestrei GGLS 3 in 1 este din lemn de pin vopsit alb, cu linii curate si elegante, potrivite pentru interioare moderne. Dimensiuni disponibile: 188x118 cm sau 188x140 cm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GZL 1051 - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de sus
 
GZL 1051 - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de sus

Fereastra de mansarda originala din lemn (de pin lacuit), cu operare superioara unica. Bara de operare din aluminiu, cu design elegant si clapeta de ventilare integrata permite deschiderea si inchiderea facila a ferestrei in cazul unui parapet mic, sau acolo unde mobila este amplasata langa perete. Caracteristici: rezistenta la intemperii, aer proaspat la interior cu fereastra inchisa, se roteste pentru curatare usoara, montaj rapid al rulourilor originale, geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticla Ufer 1.3.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GZL 1051 B - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de jos
 
GZL 1051 B - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de jos

Operata cu ajutorul unui maner elegant din zinc, situat in partea de jos, aceasta fereastra de mansarda din lemn este solutia recomandata in situatiile in care este necesar montajul ferestrei la inaltime, de exemplu in cazul unui parapet inalt. Fereastra este echipata cu un sistem de ventilare in doua trepte care ofera posibilitatea de reglare a ventilatiei, chiar daca fereastra este inchisa. Caracteristici: rezistenta la intemperii, aer proaspat la interior cu fereastra inchisa, se roteste pentru curatare usoara, montaj rapid al rulourilor originale, geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticla Ufer 1.3.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GLL 1061 - Fereastra de mansarda standard plus din lemn cu operare de sus
 
GLL 1061 - Fereastra de mansarda Standard Plus, din lemn, cu operare de sus

Fereastra de mansarda cu operare de sus permite amplasarea mobilei chiar langa perete, sub fereastra, fara a incomoda accesul la priveliste. Pentru mai mult confort, aceasta fereastra poate fi actionata electric devenind astfel compatibila cu kitul de control climatic VELUX ACTIVE. Caracteristici: rezistenta la intemperii, aer proaspat la interior cu fereastra inchisa, curatare usoara, montaj rapid al rulourilor originale, Thermo Technology™, garnitura suplimentara impotriva curentului, izolare fonica suplimentara, geam termoizolant optimizat din 3 foi de sticla Ufer 1.1.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
GLL 1061 B - Fereastra de mansarda standard plus din lemn cu operare de jos
 
GLL 1061 B - Fereastra de mansarda Standard Plus, din lemn, cu operare de jos

Un parapet inalt impune pozitionarea la inaltime a ferestrei de mansarda. In acest caz, sunt recomandate ferestrele cu operare de jos, pentru a fi deschise cu usurinta. Caracteristici: rezistenta la intemperii, aer proaspat la interior cu fereastra inchisa, curatare usoara, montaj rapid al rulourilor originale, Thermo Technology™, garnitura suplimentara impotriva curentului, izolare fonica suplimentara, geam termoizolant optimizat din 3 foi de sticla Ufer 1.1.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
GGL 3068/3066 - Fereastra de mansarda premium din lemn cu operare de sus
 
GGL 3068/3066 - Fereastra de mansarda Premium, din lemn, cu operare de sus

Clasica fereastra de mansarda VELUX, din lemn de pin natural, are o bara de operare superioara pentru deschidere si manevrare usoara. Este echipata cu o clapeta de ventilare integrata, iar operarea superioara permite plasarea mobilierului chiar sub fereastra. Se poate opta pentru un geam pentru reducerea zgomotului ploii sau pentru un geam triplu. Caracteristici: bara de operare in partea de sus, clapeta de ventilare integrata, filtru pentru praf si insecte, Thermo Technology™, garnitura suplimentara, geam interior laminat, reducere a zgomotului ploii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GPL 3068/3066 - Fereastra de mansarda premium cu operare de jos, pentru priveliste panoramica
 
GPL 3068/3066 - Fereastra de mansarda Premium, cu operare de jos, pentru priveliste panoramica

Aceasta fereastra de mansarda are ca particularitate o dubla articulare, astfel incat ofera vedere panoramica si in acelasi timp se curata extrem de usor. Fereastra se deschide in exterior intr-un unghi de pana la 45°, oferind suficient spatiu deasupra capului. Pentru o curatare usoara a geamului exterior, roteste fereastra 180° si fixeaza opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele maini libere. Alte beneficii suplimentare ale ferestrei sunt: geamul interior laminat pentru mai multa siguranta si sistemul izolator ThermoTechnology™, care mentine caldura in interior chiar si in zilele cele mai friguroase. Caracteristici: rezistenta la intemperii, aer proaspat la interior, cu fereastra inchisa, curatare usoara, montaj rapid al rulourilor originale, ThermoTechnology™, garnitura suplimentara impotriva curentului, geam interior laminat, reducerea zgomotului ploii, dubla articulare, vedere panoramica.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GGL 306621 VELUX INTEGRA - Fereastra de mansarda premium inteligenta din lemn, electrica
 
GGL 306621 VELUX INTEGRA® - Fereastra de mansarda electrica, Premium, din lemn

Fereastra inteligenta cu actionare electrica GGL VELUX INTEGRA® intruneste toate caracteristicile ferestrei premium GGL. In plus, ofera confortul operarii electrice, inchiderea la primii stropi de ploaie si posibilitatea de conectare cu kitul de control climatic VELUX ACTIVE. Aceste caracteristici o recomanda clientilor care nu fac compromisuri atunci cand vor sa beneficieze de cele mai noi tehnologii in aenajarea casei lor.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
GGL 306630 VELUX INTEGRA - Fereastra de mansarda premium inteligenta din lemn, solara
 
GGL 306630 VELUX INTEGRA® - Fereastra de mansarda solara, Premium, din lemn

Principalele avantaje ale ferestrelor GGL 306630 VELUX INTEGRA® sunt: actionare solara, maxim de confort, montaj simplu, fara cabluri. Senzorul de ploaie premontat asigura inchiderea automata in caz de ploaie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GDL 3066 - Balcon Cabrio® premium din lemn pentru acces in afara mansardei
 
GDL 3066 - Balcon Cabrio pentru acces in afara mansardei

O noua perspectiva cu Balconul VELUX Cabrio - sistemul de ferestre VELUX care se transforma in cateva secunde intr-un balcon, pentru a permite accesul in afara mansardei. Jumatatea superioara se deschide in exterior pana la 45 grade, iar jumatatea inferioara se impinge in exterior, pana la pozitia verticala. Acum disponibil in doua dimensiuni: 94 x 252 cm si 114 x 252 cm. Pentru montajul balconului este necesara si rama de etansare.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
GEL/VEA 3065 - Iesire pe terasa
 
GEL/VEA 3065 - Iesire pe terasa

O combinatie unica de produse VELUX, din lemn de pin lacuit, care ofera acces fizic pe o terasa existenta. Ansamblul are dimensiune unica si se poate comanda cu ferestre din lemn lacuit sau din lemn, vopsit alb.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
GIL 3066 - Element fix din lemn pentru combinatii cu ferestre de mansarda
 
GIL 3066 - Element fix din lemn pentru combinatii cu ferestre de mansarda

Elementele fixe GIL (lemn) ofera posibilitatea unor combinatii cu alte ferestre de mansarda, pentru o priveliste cat mai ampla. Pe verticala, intre cele doua ferestre nu va fi nevoie de finisaj interior. Impreuna cu orice model de fereastra de mansarda VELUX montat deasupra sa, elementul fix GIL reprezinta un element unic in casa, cu aspect elegant, atat in interior, cat si in exterior.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
VFE 3070 - Element de fatada Premium, din lemn, pentru mansarde cu parapet
 
VFE 3070 - Element de fatada Premium, din lemn, pentru mansarde cu parapet

Ideal pentru mansardele cu parapet, elementul de fatada VFE se monteaza in combinatie cu ferestre de mansarda montate pe o panta a acoperisului de 15° - 55°. Toc si cercevea din lemn de pin, stratificat, lacuit, care nu isi modifica forma si asigura inchiderea perfecta a ferestrei in timp. Aduce un plus de confort interiorului prin patrunderea unei cantitati mai mari de lumina si prin marirea spatiului vizual. Se deschide in interior in doua trepte, total sau pentru ventilare, cu ajutorul manerului situat in partea superioara. Deschiderea in cea de-a doua treapta la 45° permite curatarea geamului exterior din interiorul mansardei. Geam standard model 73 cu autocuratare la exterior sau, la comanda speciala, cu alt tip de geam.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...