TK Elevator

Ascensoare TK Elevator pentru persoane cu dizabilitati

Ascensoarele TK Elevator pentru persoane cu dizabilitati, va ofera mobilitate si libertate de deplasare, adaptandu-se la fiecare dintre nevoile dumneavoastra.

Produse din aceasta familie

Ascensor Flow StairLift
 
Ascensor Flow StairLift

Ascensorul Flow StairLift va da libertatea de a va efectua rutina de zi cu zi cu usurinta, oferindu-va capacitatea de a va deplasa cu usurinta intre nivelurile de acasa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensor HomeGlide
 
Ascensor HomeGlide

HomeGlide si HomeGlide Extra va ofera solutii la toate cerintele pentru scari drepte de interior. De mai bine de 60 de ani, utilizatorii ascensoarelor TK Elevator au beneficiat de confort si fiabilitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensoare Supra / Supra Linea
 
Ascensoare Supra / Supra Linea

Supra si Supra Linea sunt ascensoare inclinate tip platforma. Culorile pastelate, formele rotunjite, bratele pliabile de siguranta si greutatea redusa sunt doar cateva din caracteristicile sale pozitive.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensor persoane H100 - Access Altura Gold
 
Ascensor persoane H100 - Access Altura Gold

Ascensorul pentru locuinte H100 dispune de o lista extinsa de caracteristici de siguranta; ca standard, componentele electronice au un sistem de siguranta certificat SIL3, ceea ce il face cel mai ridicat standard de siguranta de pe piata in materie de platforme de ridicare. Ascensoarele pentru locuinte TK Elevator detin, de asemenea, un sistem separat de siguranta si astfel, nu vor fi afectate de defectiuni mecanice ale sistemului de actionare. In cazul producerii unei pene de curent, H100 va continua sa functioneze alimentat de o baterie, permitand utilizatorului sa ajunga la parter in siguranta. De asemenea, este posibil sa se conecteze sistemele de alarma la incendiu la placa electronica principala a ascensorului de locuinta. Utilizarea spatiului disponibil in mod eficient este importanta. Ascensorul pentru locuinta H100 este optimizat astfel incat sa necesite o fundatura de numai 50 mm si o inaltime de numai 2430 mm. Acest lucru permite instalarea in spatii inguste fara a afecta spatiul din cabina sau dimensiunile usilor. De asemenea, H100 a fost proiectat astfel incat sa nu necesite o cabina de comanda, permitand utilizarea respectivului spatiu suplimentar.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensor persoane H200 - Access Altura Platinum
 
Ascensor persoane H200 - Access Altura Platinum

Ascensorul H200 utilizeaza tehnologia hidraulica care ofera, la randul sau, numeroase configuratii si o gama de dimensiuni ale platformei pentru aproape toate specificatiile necesare. Tehnologia hidraulica a modelului H200 este eficienta din punct de vedere energetic, testata si fiabila, si permite ca ascensorul pentru locuinta sa fie versatil si adaptabil. Combinand acest lucru cu expertiza TK Elevator in domeniul ingineriei germane si cu cunostintele lor extinse in materie de design italian, se va gasi cu siguranta o solutie ecologica, discreta, care se va integra perfect in locuinta, indiferent de specificatiile solicitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensor persoane H300 - Access Altura Diamond
 
Ascensor persoane H300 - Access Altura Diamond

Datorita expertizei TK Elevator de clasa mondiala in domeniul ascensoarelor, s-a dezvoltat cea mai buna solutie posibila pentru un ascensor de locuinta care ofera numeroase configuratii si o gama de dimensiuni ale platformei pentru aproape toate cerintele. Design italian, cu o gama larga de optiuni sofisticate, elegante si moderne. Descoperirea combinatiilor perfecte de culori, materiale si optiuni pentru a asigura o potrivire perfecta in locuinte. H300 utilizeaza cea mai buna tehnologie disponibila pentru ascensoare de locuinte, oferind o solutie extrem de eficienta din punct de vedere energetic si aproape silentioasa. Combinand acest lucru cu abordarea minutioasa a ingineriei si cu pasiunea pentru designul italian, se va gasi cu siguranta o solutie ecologica, discreta, care se va integra perfect in locuinta. TK Elevator este de parere ca deplasarea intre etajele locuintei nu trebuie sa fie o experienta dificila sau incomoda. Folosirea tehnologiei fara angrenaje din H300 permite asigurarea unei calatorii line si silentioase de la inceput pana la final. De asemenea, toate ascensoarele pentru locuinte TK Elevator sunt echipate cu tehnologia soft-start/stop (pornire/oprire lina). Fiecare ascensor dispune de o balustrada si butoane de actionare si astfel, calatoria este cat mai lina si mai sigura posibil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Documente

MAX Home Solutions - iOS app

iOS app

MAX Home Solutions
 
MAX Home Solutions - Android app

Android app

MAX Home Solutions
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document

TK Elevator furnizor unic pentru cele mai sigure si mai confortabile lifturi pentru scari

Libertate alaturi de siguranta si confort. Ingineria in care puteti avea incredere. Pentru totdeauna!
Timp de mai bine de 60 de ani, am propus inovatii pentru a va permite sa va pastrati independenta in casa pe care o iubiti. Cu ADN-ul nostru ingineresc si dorinta de perfectiune, nu incetam niciodata sa ne gandim la inovatii care sa faca din liftul personalizat, al beneficiarului, cel mai sigur si mai confortabil echipament posibil.

Indiferent daca beneficiarii au nevoie de un ascensor pentru interior sau exterior, pentru scari inclinate sau curbe, nu exista nicio provocare prea mare pentru ca inginerii TK Elevator sa personalizeze o solutie pentru acestia. Nevoile beneficiarilor de mobilitate se pot modifica cu timpul. In jurul casei pe care acestia o iubesc nu trebuie sa se schimbe. TK Elavator oferind un sprijin de neegalat atunci cand beneficiarii selecteaza liftul potrivit pentru scari. TK Elavator asigura ingineria in care puteti avea incredere intotdeauna datorita garantiei pe viata.

Nu va pun la dispozitie doar liftul pentru scari, ci si o echipa de experti dedicati care vor proiecta, fabrica si instala o solutie personalizata pentru independenta utilizatorilor, conform excelentei ingineresti TK Elevator - in siguranta si confort.

Lift pentru scari TK Elevator S200
Lift pentru scari TK Elevator S200

Liftul pentru scari Flow2 - cel mai inovator lift pentru scari de pe piata

Flow2 este o minune inginereasca premiata care asigura functionarea lifturilor pentru scari pe cele mai inguste scari, acolo unde alte echipamente nu pot incapea. Multumita tehnologiei patentate ASL, Flow2 va asigura utilizatorii sa aibe parte de cea mai lina si confortabila calatorie posibila. Nivelul TK Elevator de personalizare de neegalat atat pentru sina, cat si pentru scaun ofera libertatea de a face din liftul pentru scari si din sina un element care sa iasa in evidenta sau sa fie cat mai discret.

Ce reprezinta tehnologia noastra patentata ASL?
Inginerii TK Elevator au dezvoltat tehnologia patentata ASL pentru a permite tuturor componentelor sa functioneze dintr-o singura miscare. Fara opriri, poticneli, reajustari si reporniri. Suportul pentru picioare Flow2 se roteste impreuna cu scaunul, chiar si in cazul celor mai inguste scari. Astfel, talpile, picioarele si talia raman intr-o pozitie naturala pe durata calatoriei, asigurand niveluri maxime de confort si siguranta! Multumita celei mai noi tehnologii Microsoft HoloLens, putem oferi o masuratoare precisa si rapida a scarii individuale.

Liftul pentru scari Levant - pentru scari drepte

Doriti libertatea de mobilitate pentru scari, dar nu aveti nevoie de posibilitatea de personalizare a culorii si a tapiteriei? Optati pentru Levant, solutia ideala pentru scarile drepte. Acest lift pentru scari premiat ofera siguranta si confort de neegalat prin intermediul unui design cu o sina unica care permite instalarea in doar cateva ore.

Liftul pentru scari Comfort - Solutie personalizata pentru scari drepte

Imbunatatirea accesul intre etaje cu liftul pentru scari TK Elevator Comfort. Acest lift pentru scari premiat, pentru scari drepte, cu ajutorul design-ului sau cu o singura sina permite sa fie instalat in doar cateva ore. Este important ca liftul pentru scari sa se imbine si sa se potriveasca cu decorul locuintei - liftul pentru scari, Comfort, vine cu o gama de culori pentru tapiterie pentru a asigura un finisaj perfect.

Liftul pentru scari S200 - Cel mai inovator lift pentru scari de pe piata

Indiferent daca urcati sau coborati scarile, veti avea intotdeauna parte de o calatorie foarte lina si sigura cu liftul cu scaun S200.

Lift pentru scari TK Elevator S200
Lift pentru scari TK Elevator S200
Stiri conexe
TK Elevator maximizes operational efficiency at Zayed International Airport, Abu Dhabi
TK Elevator maximizeaza eficienta operationala la Aeroportul International Zayed, Abu Dhabi
TK Elevator furnizeaza Terminalului A, unul dintre cele mai mari terminale din lume, peste 200 de unitati de mobilitate si un sistem MAX de monitorizare si control.
TK Elevator maximizeaza eficienta operationala la Aeroportul International Zayed, Abu Dhabi
TK Elevator introduce MAX HOME pentru mobilitate sigura la domiciliu
TK Elevator introduce MAX HOME pentru mobilitate sigura la domiciliu
MAX HOME sprijina functionarea neintrerupta a ascensoarelor pentru scari prin intretinere predictiva
TK Elevator introduce MAX HOME pentru mobilitate sigura la domiciliu
Categorii recomandate
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Scara, balustrada, gratar metalic circulabil
Scara, balustrada, gratar metalic circulabil
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...