Tesy Romania Srl

Tesy Romania Srl

Boiler Tesy AquaThermica Compact 100 Boiler Tesy AquaThermica Compact 150 Boiler Tesy AquaThermica Eco 200 S cu schimbator de caldura Boiler Tesy AquaThermica Eco 260 S cu schimbator de caldura
 
Boilere Tesy AquaThermica cu pompa de caldura aer-apa
6 produse

AquaThermica Compact este un boiler cu montaj pe perete, cu pompa de caldura aer-apa pentru producerea apei calde menajere. Acesta este un produs prietenos cu mediul, care functioneaza cu surse regenerabile de energie, genereaza emisii mai mici de CO₂ si include modele cu volume de 100 si 150 de litri. AquaThermica Eco este o pompa de caldura aer-apa pentru preparare apa calda menajera. Gama cuprinde modele de 200 si 260 de litri cu si fara serpentina de incalzire suplimentara.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Convectoare electrice cu montaj pe perete FinEco Cloud cu AirSafe - CN 06 060 EA Cloud AS W
 
Convectoare electrice cu montaj pe perete FinEco Cloud cu AirSafe

FinEco Cloud cu AirSafe este cea mai recenta solutie de incalzire a camerei, dotata cu control prin internet si cu solutia inovatoare pentru imbunatatirea igienei aerului. FinEco a fost inspirat de stilul scandinav minimalist, cu o latime de numai 56 mm. Liniile sale subtiri si elegante il fac potrivit pentru orice interior. Functia AirSafe ofera o solutie inovatoare pentru o mai buna igiena a aerului din camera, prin exterminarea a 98% din virusii si bacteriile din aer. Constructia speciala si pozitia speciala a orificiilor de aerisire creeaza o perdea de caldura care are ca rezultat o convectie eficienta care incalzeste rapid camera. Datorita efectului de perdea termica, FinEco este alegerea perfecta pentru montarea sub fereastra. Controlul intuitiv prin internet cu noua aplicatie MyTESY ofera confortul si libertatea de a fi mereu in contact cu convectorul si de a controla functionarea acestuia, intr-un mod care permite economisirea eficienta a energiei. Datorita tuturor caracteristicilor sale, FinEco ofera valoarea maxima a eficientei energetice sezoniere - 40%, ceea ce inseamna ca aparatul optimizeaza consumul de energie in cel mai eficient mod.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Convectoare electrice cu montaj pe perete FinEco Glass Cloud cu AirSafe
 
Convectoare electrice cu montaj pe perete FinEco Glass Cloud cu AirSafe

Familia de produse FinEco este inspirata de stilul scandinav minimalist. Aceste convectoare cu panou au o latime de numai 56 mm, iar designul lor subtire si contururile elegante le fac potrivite pentru orice interior. In ceea ce priveste caracteristicile, FinEco ofera un control intuitiv prin internet si functia de purificare a aerului AirSafe. FinEco Glass Cloud cu AirSafe este cel mai nou model de convector din familia FinEco, cu panou frontal realizat din sticla securizata foarte durabila. Convectorul urmeaza designul subtire si elegant, de inspiratie scandinava, al celorlalte convectoare din familia sa. Aparatul de incalzire este echipat cu multiple functii de economisire a energiei si siguranta. De asemenea, incorporeaza tehnologia AirSafe brevetata de Tesy si poate fi controlat de la distanta prin aplicatia MyTESY. Functia "Programator saptamanal 24/7" permite reglarea detaliata a convectorului, pentru fiecare jumatate de ora a zilei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...