proidea.ro catalog online de informatii produse

Vectra Eurolift Service - toate tipurile de furci cu reducere de 50%


2019. septembrie 10.

Furci de stivuitoare la jumatate de pret in luna septembrie

In luna septembrie, Vectra Eurolift Service desfasoara o campanie cu preturi speciale pentru furci de stivuitoare. Pana la data de 30.09.2019, toate tipurile de furci beneficiaza de o reducere de 50%.

Bratele de furca trebuie controlate periodic, la intervale de maxim 12 luni, precum si dupa depistarea oricarui defect sau a unei deformatii permanente. Daca stivuitorul este utilizat in aplicatii intense, cu mai multe schimburi de lucru, verificarea furcilor trebuie realizata frecvent. Astfel, pentru aplicatii cu trei schimburi de tura, se recomanda verificarea furcilor la interval de 3 luni. Pentru regimul de lucru in doua schimburi, inspectia furcilor se poate realiza o data la 6 luni. Controlul bratului de furca trebuie facut doar de personal competent. Orice brat de furca la care s-a depistat un defect, trebuie retras din serviciu si nu se admite a fi repus in lucru inainte de a fi reparat.

Cand se inlocuiesc furcile de stivuitor?
Metodele de control si de reparare ale furcilor pentru toate tipurile de echipamente elevatoare cu furca sunt reglementate prin standardul international ISO 5057. Conform acestuia, daca grosimea partilor orizontala sau verticala se reduce sub 90% din grosimea initiala sau din grosimea minima precizata de producator, bratul de furca trebuie retras din lucru.

Nu se recomanda remedierea prin sudura a fisurilor superficiale sau a uzurii.

Service specializat la Vectra Eurolift Service
Tehnicienii Vectra sunt instruiti pentru verificarea corecta a furcilor de stivuitor. Daca necesitati suport suplimentar, puteti trimite solicitarile pe adresa service@vectra.ro.

De asemenea, nu ratati oferta speciala din luna septembrie pentru furci, cu discounturi de pana la 50%.

Vectra Eurolift Service - toate tipurile de furci cu reducere de 50%
 

produse
Firma
Sediu: RO-013606 sector 1, Bucuresti, Soseaua Odai, nr. 409
Telefon: +40 31 425 4400
Fax: +40 31 425 4409
E-mail:
Web: www.vectra.ro
Cezar Margina
manager vanzari +40 74 451 3069
Marilena Rotaru
specialist marketing +40 74 901 8876
   
Infiintata in 1994, Vectra Eurolift Service este unic distribuitor pentru Romania al marcii de stivuitoare Yale. Vectra Eurolift Service ofera o gama completa de produse si servicii in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri: vanzare de echipamente de ridicat si transportat la sol noi si second hand: motostivuitoare Diesel si GPL, electrostivuitoare, electrocare, transpalete electrice cu si fara catarg, transpalete manuale hidraulice si alte echipamente de depozit precum order-picker, reach-truck si multidirectionale; inchiriere de echipamente pe perioade scurte sau de pana la 5 ani in sistem full rental cu full service; furnizare de piese de schimb, baterii de tractiune marcile Midac si Enersys, redresoare, anvelope superelastice sau pneumatice, jante pentru echipamentele de ridicat si transportat la sol; service, revizii si mentenanta periodica pentru echipamente de ridicat, asigurate de 18 echipe mobile (cu autospeciale dotate corespunzator) din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Brasov; reparatii capitale efectuate in atelierul propriu de 450 mp; intocmire de documentatii in vederea obtinerii autorizatiei de functionare CNCIR/ISCIR, servicii de RSVTI, obtinere de carnete de stivuitorist si servicii de evaluare ale echipamentelor second hand; servicii de buy-back ale stivuitoarelor vechi; transport stivuitoare cu platforme proprii specializate.
Denumiri marca: Yale
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  vectra  eurolift  service  romania  promotie  oferta  jumate  pret  50  septembrie  sept  2019  stivuitor  stivuitoare  yale  furca  furci  furcile  stivuitorului  stivuitoarelor