Premiat cu Siniat - Aduna puncte cu produsele Siniat si alege-ti cadoul

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Cumpara produse Siniat si vei fi recompensat!

Urmeaza cei 4 pasi simpli de mai jos si poti fi premiat:
1. Aduna puncte achitionand produsele Nida sau Adera selectate din campanie; 
2. Trimite bonul fiscal pe WhatsApp la 0730 000 500;
3. Aduna puncte aferente produselor;
4. Preschimba punctele acumulate in premii.

Premiat cu Siniat
Premiat cu Siniat

Catalogul de premii este foarte ofertant si iti poti alege chiar tu premiul: Bormasina, Rucsac, Slefuitor, Set pentru gratar si multe altele.

Premiat cu Siniat - Premii
Premiat cu Siniat - Premii

Afla mai mult despre produsele participante si valoarea punctelor, pe www.siniat.ro.

Ce punctaj au produsele Siniat?

Fiecarui produs participant ii corespunde un numar de puncte.

Cu cat achizitionezi mai multe produse Siniat, cu atat acumulezi mai multe puncte. 

1 Punct

Premiat cu Siniat - Produse Siniat ce valoreaza 1 punct
Premiat cu Siniat - Produse Siniat ce valoreaza 1 punct

Adera Basic - Ipsos de constructii
Adera Optim - Ipsos Universal
Adera Stucco - Ipsos de modelaj
Adera Strato - Mortar pe baza de ipsos
Strato X - Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos
Nida Boardfix - Ipsos adeziv pentru gips-carton.

2 Puncte

Premiat cu Siniat - Produse Siniat ce valoreaza 2 puncte
Premiat cu Siniat - Produse Siniat ce valoreaza 2 puncte

Nida Profesional - Ipsos de imbinare
Nida Profesional Fresh - Ipsos de imbinare
Smart Top - Chit imbinare si finisare
Adera Fybro - Tencuiala armata cu fibre
Adera Finna - Glet de finisare interior
Adera Plano - Glet de nivelare interior
Adera Liss - Glet de finisare interior.

4 Puncte

Premiat cu Siniat - Produse Siniat ce valoreaza 4 puncte
Premiat cu Siniat - Produse Siniat ce valoreaza 4 puncte

Nida Readymix Profesional - Glet gata preparat
Nida Excellence - Glet autonivelant
Finntex - Glet gata preparat cu aplicare mecanizata.

*Promotie supusa unor termene si conditii.
*Campanie valabila in perioada 1 iunie - 18 noiembrie 2022, in limita stocului disponibil.

Produse mentionate in articol
Tencuiala armata cu fibre ADERA Fybro
 
Tencuiala armata cu fibre ADERA Fybro

ADERA Fybro este un mortar pe baza de ipsos, armat cu fibre, produs de Siniat. Se aplica manual, la interiorul incaperilor. In combinatie cu apa, se obtine o pasta omogena cu timp de lucru extins, usor de aplicat si preparat. Domenii de utilizare: tencuieli interioare rezistente la deformari; la imbinarile dintre tipuri diferite de suport (beton-caramida; beton-BCA; caramida-BCA); pentru renovari; pentru tencuieli prelucrate ornamental, tip "vintage".

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Glet autonivelant Nida Excellence
 
Glet autonivelant Nida Excellence

Gletul gata preparat Nida Excellence este o masa de spaclu subtire, polimerica, destinata finisarii suprafetelor plane din interiorul cladirilor. Se caracterizeaza printr-o aderenta buna la suprafata. Este usor de aplicat. Dupa aplicarea mecanizata a produsului, suprafetele nu mai necesita finisare manuala. Glet autonivelant, pasta gata preparata pentru finisarea suprafetelor interioare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Chit pentru imbinare si finisare gips-carton Smart Top
 
Chit pentru imbinare si finisare gips-carton Smart Top

Pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecata cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru optim si lucrabilitate superioara. Smart Top se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Glet de finisare ADERA Finna
 
Glet de finisare ADERA Finna

ADERA Finna este un glet pe baza de ipsos produs de Siniat, de culoare alba, predozat cu aditivi speciali pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea peretilor. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara. Dupa uscare se obtine o suprafata finala neteda, uniforma, sticloasa, reprezentand stratul ultim de finisare. Domenii de utilizare: incarcarea, egalizarea, nivelarea si finisarea unor tipuri variate de suprafete, cum ar fi: beton, tencuiala (ciment, var-ciment, ipsos), placi din gips-carton. Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile. Daca suprafata este puternic absorbanta, se va amorsa pentru o uniformizare a absorbtiei de apa cu Adera Primer Universal, inainte de aplicarea pastei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Glet de nivelare ADERA Plano
 
Glet de nivelare ADERA Plano

ADERA Plano este un glet de nivelare pe baza de ipsos produs de Siniat, predozat cu aditivi speciali, care constituie un fundament durabil pentru incarcarea si nivelarea peretilor. In amestec cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara. Domenii de utilizare: acoperirea, incarcarea, egalizarea si nivelarea tencuielilor de ciment, ciment-var, ipsos, a suprafetelor din beton si/sau a altor suprafete compatibile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Glet gata preparat NIDA Readymix Profesional 18 kg
 
Glet gata preparat NIDA Readymix Profesional

Nida Readymix Profesional este un glet gata preparat produs de Siniat, de culoare alba. Este pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In momentul aplicarii, pasta prezinta consistenta ideala pentru a-i conferi materialului o lucrabilitate superioara si o suprafata finala neteda si regulata. Domenii de utilizare: Pentru realizarea imbinarilor dintre placile de gips-carton si finisarea intregului parament al placii; Gletuirea suprafetelor tencuite si nivelate in prealabil, ca ultim strat de finisaj, doar in interiorul cladirilor; Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ipsos de imbinare NIDA Profesional Fresh 25kg
 
Ipsos de imbinare NIDA Profesional Fresh

NIDA Profesional Fresh este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, produsa de Siniat. Este pre-amestecata cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru optim, lucrabilitate superioara si miros de lamaie. Domenii de utilizare: NIDA Profesional Fresh se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton. Acest material se aplica utilizand banda de hartie microforata pentru incintele cu umiditate redusa, sau banda din impaslitura de fibra de sticla pentru zonele cu cerinte de rezistenta la foc sau umiditate crescuta. Datorita timpului de priza redus este solutia perfecta in cadrul aplicarilor in santierele de dimensiuni mici.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos Strato X
 
Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos Strato X

Strato X este o tencuiala pe baza de ipsos, cu aplicare mecanizata, pentru interior. in combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins, usor de aplicat si preparat, cu o plasticitate excelenta si roductivitate mare. Produsul este ideal pentru obtinerea de tencuieli interioare finisate, gata de vopsire, prin aplicarea lui se economiseste material complementar (minim 1 strat de glet) si manopera aferenta. Domenii de aplicare: se utilizeaza pentru tencuieli interioare aplicate pe suport de caramida, BCA, beton. Produs destinat proiectelor - disponibil doar la comanda.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ipsos de constructii ADERA Basic
 
Ipsos de constructii ADERA Basic

ADERA Basic este un ipsos sub forma de pulbere alba produs de Siniat. Componentul principal este sulfatul de calciu semihidrat. Prin presarare in apa se formeaza o pasta omogena, cu timp de priza optim si lucrabilitate ideala. Dupa uscare se obtine o suprafata rezistenta si durabila. Domenii de utilizare: pozarea si fixarea durabila a suportilor si instalatiilor electrice inzidite; nivelari prealabile si reparatii ale suprafetelor suport in interiorul cladirilor; suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Glet gata preparat pentru aplicare mecanizata FinnTex
 
Glet gata preparat pentru aplicare mecanizata FinnTex

FinnTex este un glet gata preparat, de culoare alba, care se utilizeaza in interiorul cladirilor, cu aplicare mecanizata. Se foloseste la gletuirea completa a suprafetelor minerale. Domenii de aplicare: gletuirea suprafetelor minerale precum: tencuieli de ipsos, placi de gips-carton, tencuieli de var-ciment si ipsos etc. Materialul neutilizat se poate depozita intr-o galeata cu capac inchisa etans si se poate refolosi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar universal ADERA Strato
 
Mortar universal ADERA Strato

ADERA Strato de la Siniat este un mortar unistrat pe baza de ipsos, cu aplicare mecanizata sau manuala, pentru interior. Este predozat cu aditivi speciali si perlit pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea peretilor si un consum redus de material. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins. Materialul are lucrabilitate buna si duce la o suprafata finala la nivel de glet de un alb deosebit, gata de vopsit. Domenii de utilizare: se utilizeaza pentru tencuieli interioare aplicate pe suport de caramida, BCA si beton; poate fi utilizat si pentru reparatii ale tencuielilor vechi, deteriorate; suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile; tencuiala aplicata trebuie protejata de inghet, raze solare directe, si curenti puternici.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ipsos adeziv pentru lipire NIDA BoardFix
 
Ipsos adeziv pentru lipire NIDA BoardFix

NIDA Boardfix este un adeziv produs de Siniat, in forma de pulbere, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos si aditivi de calitate profesionala. Are o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena, de culoare roz, cu timp de lucru extins si posibilitate de corectie a planeitatii prelungita. Reprezinta solutia cea mai sigura pentru aplicarea placilor din gips-carton in montajul direct prin lipire pe suport. Domenii de utilizare: NIDA Boardfix se utilizeaza in vederea realizarii placarilor de gips-carton, pe suprafete de BCA, caramida, beton, tencuieli (ciment, var-ciment, ipsos) si pentru lipirea panourilor izolante, reparatii de fisuri, sau umplerea rosturilor cu grosimi mai mari de 3 mm. Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile. Suportul se amorseaza in punctele de lipire.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ipsos de modelaj ADERA Stucco 25 kg
 
Ipsos de modelaj ADERA Stucco

ADERA Stucco de la Siniat este un ipsos sub forma de pulbere foarte fina, de culoare alba. Componentul principal este sulfatul de calciu semihidrat. Produsul este obtinut dintr-o materie prima selectata adecvat. Prin presarare in apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de priza optim si lucrabilitate ideala. Dupa uscare suprafata obtinuta va fi rezistenta si durabila. Domenii de utilizare: turnarea de forme, ornamente, stucaturi folosite ca decoratiuni interioare: scafe, frize, galerii, baghete, coltare, plafoniere, coloane, frontoane etc.; materialul se preteaza si pentru finisarea tencuielilor interioare pe baza de ciment, ciment-var, ipsos ca glet de prima mana; suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ipsos universal ADERA Optim
 
Ipsos universal ADERA Optim

ADERA Optim este un ipsos aditivat, caracterizat printr-o aderenta si plasticitate crescuta. In amestec cu apa, se formeaza o pasta omogena, cu timp de lucru extins si posibilitate de corectie a planeitatii. Domenii de utilizare: realizarea de spaleti, glafuri; fixare instalatii electrice, coltare tencuiala; incarcari mari si reparatii; nivelare/gletuire pe suprafete mici; lipire panouri izolante; lipire elemente ornamentale din ipsos si elemente din ipsos pentru tavane; fixarea coltarelor la geamuri si usi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Glet de finisare interior ADERA Liss
 
Glet de finisare interior ADERA Liss

ADERA Liss este un glet pe baza de ipsos produs de Siniat, de culoare alba, predozat cu aditivi speciali pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea peretilor. In amestec cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara. Dupa uscare se obtine o suprafata finala neteda, uniforma, sticloasa reprezentand stratul ultim de finisare. Domenii de utilizare: finisarea tencuielilor de ipsos produs de Siniat, a gleturilor de nivelare si a placilor din gips-carton.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ipsos de imbinare NIDA Profesional 25kg
 
Ipsos de imbinare NIDA Profesional

NIDA Profesional este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, produsa de Siniat. Este pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara. Domenii de utilizare: NIDA Profesional se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton. Acest material se aplica utilizand banda de hartie microforata pentru incintele cu umiditate redusa sau cu banda din impaslitura de fibra de sticla pentru zonele cu cerinte de rezistenta la foc sau umiditate crescuta. Datorita timpului de priza prelungit este solutia perfecta in cadrul aplicarilor in santierele de dimensiuni mari.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Chit
Chit
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Glet
Glet
Amorsa, grund
Amorsa, grund
Sistem de tencuiala
Sistem de tencuiala
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...