proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania de incalzire 2018 - Cei mai buni instalatori merita pompe eficiente


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. septembrie 18.

Cumpara 5 pompe Grundfos si primesti o geaca cadou!Cele mai bune pompe de circulatie in case pentru una sau doua familii
"Numai cele mai bune pompe de circulatie sunt potrivite casei mele"

Noi, la Grundfos, auzim mereu aceasta propozitie de la proprietarii de case. Si deoarece dorim sa oferim cea mai buna solutie pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama completa de pompe de circulatie de inalta eficienta.

Avantaje pompa Alpha3:
 • comunica cu Alpha Reader si cu aplicatia Grundfos GO Balance pentru o echilibrare usoara
 • fara blocaje
 • fara functionare la lipsa apa
 • auto-ajustabila - AutoAdapt gaseste cea mai buna setare a pompei
 • cea mai buna eficienta din clasa ei
 • economii la factura de energie intre 7 si 20%
 • zgomot mai mic in instalatie.
Vezi cat de usor poate fi instalata in filmul urmator:In afara de Alpha 3, Grundfos are in gama si alte pompe eficiente energetic cum ar fi Alpha 2L, Alpha 2 si Comfort.
Pentru a vedea cum Comfort furnizeaza apa calda instant la toate robinetele, vizualizeaza urmatorul film:Intra aici sa vezi de unde poti achizitiona pompele Grundfos. Lista distribuitorilor Grundfos o gasesti aici.

Cumpara 5 pompe si primesti o geaca cadou
Inregistreaza pompele achizitionate de tipul Comfort PM & Comfort PM AutoAdapt, Alpha2L, Alpha2 si Alpha3 in perioada 01.09.2018 - 15.12.2018 pe site-ul https://ro.grundfos.com/grundfos-for-installers/heating-registrations.html si primesti o geaca cadou!

In plus, vei avea:
 • 5 ani garantie pentru gama de pompe Alpha
 • consum redus de energie
 • consum redus de combustibil la centrala
 • zgomot redus
 • recuperarea rapida a pretului platit pe pompa
 • consum redus de CO₂
 • mai mult confort.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompele de circulare Grundfos, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013714 sector 1, Bucuresti, str. Tipografilor nr. 11-15, complex S-Park, cladirea A2, etaj 2
Telefon: +40 21 200 4100
Fax: +40 21 200 4101
E-mail:
Web: www.grundfos.ro
Web: ro.grundfos.com
Departament ofertare
   
Ioana Maria Vintonic
Internal sales Engineer +40 21 200 4102
   
   
Grundfos este cel mai mare producator de pompe. Marile grupe de pompe sunt: pompele de circulatie pentru incalzire si aer conditionat, ca si pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare. Astazi, Grundfos este liderul mondial si cel mai mare producator de pompe de circulatie din lume, ce acopera aproximativ 50% din piata mondiala, avand o productie anuala de peste 16 milioane de pompe. In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, precum si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor. Produse suplimentare sunt produse in diviziile BioBooster si Lifelink, care sunt noile activitati de business ale companiei. Grundfos a introdus si Blueflux Care, o noua etichetare a tehnologiei ce asigura ca echipamentul este cel mai bun de pe piata.
Denumiri marca: Grundfos
Stire
Grundfos Alpha3 redefineste functiile pompelor mici de circulatie
2016.07.06    
Alte stiri in categoria de produse Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Alte stiri in categoria de produse Pompa, mixer
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  grundfos  campanie  incalzire  2018  instalatori  instalator  pompa  pompe  eficienta  eficiente  cumpara  5  primesti  1  o  geaca  cadou  comfort  pm  autoadapat  alpha  2  3  2l  alpha2  alpha2l  alpha3