proidea.ro catalog online de informatii produse

Fakro sarbatoreste venirea primaverii cu o noua promotie - Alege sa castigi bani si energie


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. martie 01.

Promotie la un pret de neratat de la oricare distribuitor Fakro din Romania

Fakro sarbatoreste venirea primaverii cu o noua promotie "Alege sa castigi bani si energie!", ce se deruleaza in perioada 01.03.2019 - 31.03.2019.

Aceasta promotie face parte dintr-o campanie internationala Fakro care incurajeaza folosirea produselor eficiente energetic, ca o solutie eficace pentru protejarea mediului inconjurator si a resurselor naturale.

Clientii pot achizitiona scarile de acces la pod participante in promotie la un pret de neratat de la oricare distribuitor Fakro din Romania.Scarile LWT Passive House, LWT Thermo si LTK Energy asigura un excelent nivel termic in locuinta, avand parametri de izolare foarte buni ce conduc la o reducere importanta a pierderilor de caldura si, implicit, la o scadere a cheltuielilor cu incalzirea locuintei.

Beneficiaza de oferta si contribuie la protejarea resurselor naturale alegand produse prietenoase cu mediul inconjurator!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre scarile de acces la pod Fakro, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Kronlux FM Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Alte stiri in categoria de produse Scara pentru pod
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  fronlux  fakro  scara  acces  pod  lemn  metal  termoizolanta  pasiva  primavara  promotie  2019  alege  castiga  bani  energie  distribuitor  distribuitori  romania