proidea.ro catalog online de informatii produse

Alaturi de FAKRO "Pasim in siguranta spre viitor"


2019. iunie 03.

Campanie desfasurata in parteneriat cu SOS Satele Copiilor RomaniaCu fiecare scara de acces la pod FAKRO cumparata, nu numai ca ajungeti in siguranta in pod, dar contribuiti la educatia si dezvoltarea sanatoasa a copiilor defavorizati din Romania.
Ziua Internationala a Copilului este un prilej de sarbatoare pentru toti copiii lumii, dar si pentru noi toti. Pretuim aceasta zi si insemnatatea ei si am dori sa trezeasca cat mai multe constiinte si sa prilejuiasca cat mai multe dezbateri si proiecte pentru viitorul copiilor nostri.
In spiritul celor afirmate mai sus lansam alaturi de Sos Satele Copiilor Romania, campania - "Pasim in siguranta spre viitor".
In perioada 01 iunie - 31 iulie 2019, va invitam sa contribuiti alaturi de noi la un viitor mai sigur si o educatie mai sanatoasa pentru copiii defavorizati ai Romaniei.

Cine sunt prietenii nostri?
SOS Satele Copiilor este o organizatie non-guvernamentala internationala infiintata in anul 1949 in Austria. Astazi, ea este prezenta in 136 de tari si are misiunea de a oferi o familie copiilor care au ramas fara sprijinul parental si de a-i sustine si proteja pe cei care risca sa-l piarda.
In Romania, organizatia este prezenta de peste 25 de ani, timp in care au fost construite trei Sate SOS, in care au crescut, au visat si au invatat sute de copii ce astazi au devenit adulti responsabili. Totodata, organizatia actioneaza in comunitatile vulnerabile, unde exista risc de separare a copiilor de familie. De la infiintare, SOS Satele Copiilor Romania a sprijinit peste 65.000 de copii, tineri si adulti sa aiba o viata mai buna.

Care este scopul campaniei noastre?
In campania "Pasim in siguranta spre viitor" FAKRO doneaza catre SOS Satele Copiilor Romania 1 Euro pentru fiecare scara de acces la pod vanduta in Romania. Banii stransi vor ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor sustinuti direct de organizatie.

De ce este atat de important acest proiect pentru noi toti?
Dupa cum bine stim, educatia este cea mai importanta componenta a unei societati sanatoase, de care suntem cu totii responsabili. In Romania, din pacate, acest aspect constituie o problema majora, in special in cazul copiilor din medii defavorizate.
In tara noastra, exista mii de copii abandonati care nu au acces la o educatie corespunzatoare, la afectiune si la un mediu de dezvoltare sanatos si curat. Toate acestea se transpun la maturitate prin dezechilibre la nivel psihic si creeaza disfunctii in planul vietii de zi cu zi.
Este responsabilitatea tuturor sa le oferim celor mici o copilarie frumoasa, sansa unei familii iubitoare, dar si un viitor mai bun, intr-o societate mai educata si mai responsabila.

Cum puteti contribui?
Gasiti cel mai apropiat distribuitor FAKRO din Romania: www.kronlux.ro/distribuitori si achizitionati orice scara de acces la pod FAKRO.
Mai multe detalii despre programele SOS regasiti aici: www.sos-satelecopiilor.ro.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre scarile modulare de acces la pod Fakro, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Kronlux FM Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Alte stiri in categoria de produse Scara pentru pod
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  scara  scari  acces  pod  retractabila  campanie  umanitara  iunie  iulie  2019  sas  sat  satele  copii  copiilor  romania  doneaza  1  un  euro