Sursa de alimentare PROtop Weidmüller: sursa de alimentare premium, inovatoare, cu tehnologie DCL

Sursa de alimentare PROtop Weidmüller: sursa de alimentare premium, inovatoare, cu tehnologie DCL

Durabilitate, eficienta inalta si comunicatie integrata

Weidmüller prezinta sursele de alimentare PROtop din gama premium: o sursa de alimentare puternica, eficienta, inovatoare pentru cele mai exigente aplicatii. Datorita celei mai recente tehnologii DCL (limitarea dinamica a curentului), PROtop asigura necesarul de energie pentru declansarea sigurantelor automate, cat si pornirea motoarelor de curent continuu.

Cresterea semnificativa a disponibilitatii sistemului se realizeaza prin crearea unui sistem redundant (redundanta n+1), prin conectarea in paralel a surselor de alimentare cu ajutorul modulelor de diode sau de redundanta. Tehnologia O-ring MOSFET integrata in sursele PROtop, permite conectarea directa a surselor de alimentare, reducand astfel pierderile de energie. Cu ajutorul surselor de alimentare PROtop, modulele traditionale dioda sau redundanta nu mai sunt necesare, astfel se reduce spatiul din panoul de comanda.

Modulul plug-on (modul de comunicatie) transforma PROtop intr-o sursa de alimentare capabila sa comunice cu echipamentele exterioare. Acest lucru creeaza noi oportunitati legate de cresterea operabilitatii, flexibilitatii si eficientei sistemului de alimentare. Pe scurt, PROtop este adaptat viitorului indeplinind cerintele Industriei 4.0.

Sursele de alimentare premium trebuie sa asigure alimentarea fiabila, durabila si eficienta a echipamentelor electrice indeosebi in medii industriale solicitante. Sistemele de alimentare trebuie sa aiba de asemenea, rezerve de putere disponibile in mod constant, durata lunga de viata si rezistenta la supratensiuni, la temperatura mediului ambiant sau vibratii.

Sursa de alimentare PROtop Weidmüller
Sursa de alimentare PROtop Weidmüller: sursa de alimentare premium, inovatoare, cu tehnologie DCL

Gestionarea eficienta a suprasarcinilor

PROtop, echipat cu tehnologia inovatoare DCL ofera permanent rezerve considerabile de energie. Aceste caracteristici sunt utilizate pentru declansarea sigurantelor automate cat si pornirea sarcinilor grele precum motoare. De exemplu, pana la 300% din cuplul de pornire al unui motor este disponibil pentru aproximativ 100 ms sau 150% pentru 5 s. Rezervele de putere permanenta de 130% functioneaza pana la temperatura ambientala de 40°C.

Disponibilitatea sistemului si reducerea costurilor

Sursele de alimentare PROtop beneficiaza de o constructie compacta. Aceasta constructie permite integrarea unor echipamente suplimentare, sporind astfel densitatea functionala in dulapul de comanda. Dulapurile de comanda si de fapt, intregul echipament sau sistem pot fi proiectate ulterior mai compact. PROtop ofera o eficienta ridicata de 95,4%, reducand considerabil pierderile de caldura si costurile cu energia. Durata ridicata MTBF de peste 1.000.000 ore stipulate in standardul IEC 1709 (SN29500) si durata de serviciu mai mare de 20 de ani, garanteaza un nivel ridicat de randament al investitiei in acest produs.

Optimizarea si analiza proceselor utilizand modulul de comunicatie al PROtop

Componentele capabile de comunicatie stau la baza productiei in fabricile moderne, una din cerintele esentiale ale Industriei 4.0. Datele de echipament si stare, valorile interne masurate ale masinilor precum si parametrii energetici sunt inregistrati si pusi la dispozitie intr-un sistem "cloud". Cu aceste informatii, utilizatorii pot diagnostica si optimiza procesele de productie sau management energetic.

In scopul pregatirii companiilor pentru "Internet of Things" (IoT) si pentru controlul productiei bazat pe colectia de date, Weidmüller asigura integrarea rapida a tuturor dispozitivelor si transferul simplu al datelor in "cloud".
In acest sens, PROtop indeplineste cerintele surselor de alimentare ale viitorului. Utilizatorul are la dispozitie o interfata pentru transferul datelor de proces catre sistemul de control prin intermediul modului de comunicatie "retrofit", care este conectat simplu la sursa de alimentare PROtop; procesul este optimizat, monitorizat si controlat de la distanta.

Produse mentionate in articol
Sursa de alimentare PROtop
 
Sursa de alimentare PROtop

Echipate cu tehnologia inovatoare DCL ofera permanent rezerve considerabile de energie. Aceste caracteristici sunt utilizate pentru declansarea sigurantelor automate cat si pornirea sarcinilor grele precum motoare. Sursele de alimentare PROtop beneficiaza de o constructie compacta ce permite integrarea unor echipamente suplimentare, sporind astfel densitatea functionala in dulapul de comanda. Dulapurile de comanda si de fapt, intregul echipament sau sistem pot fi proiectate ulterior mai compact.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Transformator, sursa de alimentare
Transformator, sursa de alimentare
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...