Viega Smartpress - fitinguri din otel inox sau bronz

Siguranta in reducerea pierderilor de presiune

Viega Smartpress reprezinta urmatorul pas major in instalarea flexibila pe etaje. Sistemul inovativ de imbinare prin presare uneste intr-un racord cunostintele acumulate de-a randul anilor, tehnologie testata si materiale anticorozive si durabile. Prin combinarea instalarii rapide si a pierderii de presiune minime, permite realizarea instalatiilor de apa potabila si de incalzire sigure si economice.

Avantaje:
  • curbele, mufele si teurile din inox, fitinguri filetate din bronz
  • un singur racord pentru instalatii de apa potabila si de incalzire
  • geometria interioara optimizata pentru debit si ingustarile minime ale sectiunilor permit o reducere a diametrelor tevilor folosite
  • racord rezistent la coroziune, cu dimensiunile de la 16 pana la 63 mm
  • tehnica de imbinare fara inele O
  • nu mai este necesara calibrarea - economie de timp de pana la 30%
  • compatibil cu tevile sistemelor Viega Pexfit Pro si Viega Pexfit Fosta
  • proprietati bune de indoire, cu rezistenta crescuta la crapare
  • presarea este posibila, de asemenea, cu inele de presare Viega Smartpress.
Domenii de utilizare
Racordurile Viega Smartpress pot fi utilizate atat in instalatii de apa potabila, cat si in instalatii de incalzire. Totodata, datorita pierderilor minime de presiune, sistemul se preteaza perfect la instalatiile inelare, seriale, cat si, bineinteles, la instalatiile cu T-uri.

Material
Racordurile, intotdeauna optimizate pentru debit, confectionate din otel inox sau bronz, sunt impecabile din punct de vedere igienic si permit, prin geometria lor optima, o dimensionare mai redusa a instalatiilor de apa potabila. Paleta de produse este completata de un sortiment vast de tevi din plastic, cu forma stabila.

Dimensiuni
Avand dimensiunile cuprinse intre 16 si 63 mm, Viega Smartpress poate fi folosit in multe aplicatii.

Alte informatii
Viega Smartpress dispune de SC-Contur, care, la proba de etanseitate, face vizibil in mod clar racordurile care nu au fost presate din greseala.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre fitingurile Viega Smartpress, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viega EMEAPA GmbH & Co. KG, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Fitinguri Viega Smartpress
 
Fitinguri Viega Smartpress

Viega Smartpress reprezinta urmatorul pas major in instalarea flexibila pe etaje. Sistemul inovativ de imbinare prin presare uneste intr-un racord cunostintele acumulate de-a randul anilor, tehnologie testata si materiale anticorozive si durabile. Prin combinarea instalarii rapide si a pierderii de presiune minime, permite realizarea instalatiilor de apa potabila si de incalzire sigure si economice. Curbe, mufe si teuri din inox, fitinguri filetate din bronz, racorduri rezistente la coroziune, cu dimensiuni de la 16 pana la 63 mm. Tehnica de imbinare fara inele O. Compatibil cu tevile sistemelor Viega Pexfit Pro si Viega Pexfit Fosta. Presarea este posibila, de asemenea, cu inele de presare Viega Smartpress.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Conducta si fiting din otel
Conducta si fiting din otel
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...