proidea.ro catalog online de informatii produse

Vents introduce produse noi de ventilatie pentru extragerea fumului


2019. iulie 29.

Noile ventilatoarele VPVO si VDO

Riscul de incendiu se numara printre cele mai importante aspecte pentru proiectantii spatiilor publice, in special cele utilizate de un numar mare de persoane. Designerii si inginerii trebuie sa se asigure ca sistemul de ventilatie a carui sarcina principala este de a asigura tratarea adecvata a aerului, contribuie si la siguranta impotriva incendiilor. Monoxidul de carbon eliberat in timpul unui incendiu are un efect foarte pronuntat asupra sanatatii si de multe ori letal. Prin urmare, este absolut esential sa mentineti caile de iesire fara vapori toxici. Ventilatoarele din seria VPVO si VDO sunt proiectate doar pentru acest fel de serviciu.Ventilatoarele VPVO asigura presurizarea aerului. Acest lucru inseamna in principiu ca ventilatorul creeaza o diferenta de presiune pozitiva in zonele de trecere, cum ar fi zona scarilor, liftului, cailor de aerisire etc. Aceasta impiedica fumul si alte gaze de ardere sa penetreze caile de evacuare de urgenta, asigurand o iesire rapida si sigura a tuturor persoanelor in caz de incendiu. Capacitatea maxima de aer a ventilatoarelor VPVO este de 113.000 m³/h.

La randul sau, ventilatorul VDO extrage fumul care se produce in timpul unui incendiu si elimina caldura excesiva dincolo de limitele spatiului deservit sau a cladirii. Ventilatorul mentine eficienta extractiei fumului in timp ce extrage continuu aer cu temperaturi de pana la 400°C timp de pana la 2 ore fiind destinat circulatiei continue a aerului in sistemele de ventilatie generale. La fel ca VPVO, ventilatoarele VDO sunt caracterizate printr-o capacitate mare de aer care atinge 108.000 m³/h.

Un sistem de control al fumului este un element structural esential al oricarei cladiri publice sau rezidentiale, deoarece functia sa principala este salvarea de vieti omenesti in caz de incendiu.
 

produse
Ventilatoarele pentru extragerea fumului Vents VPVO si VDO

Ventilatoarele VPVO asigura presurizarea aerului. Acest lucru inseamna in principiu ca ventilatorul creeaza o diferenta de presiune pozitiva in zonele de trecere, cum ar fi zona scarilor, liftului, cailor de aerisire etc. Aceasta impiedica fumul si alte gaze de ardere sa penetreze caile de evacuare de urgenta, asigurand o iesire rapida si sigura a tuturor persoanelor in caz de incendiu. Capacitatea maxima de aer a ventilatoarelor VPVO este de 113.000 m³/h.
La randul sau, ventilatorul VDO extrage fumul care se produce in timpul unui incendiu si elimina caldura excesiva dincolo de limitele spatiului deservit sau a cladirii. Ventilatorul mentine eficienta extractiei fumului in timp ce extrage continuu aer cu temperaturi de pana la 400°C timp de pana la 2 ore fiind destinat circulatiei continue a aerului in sistemele de ventilatie generale. La fel ca VPVO, ventilatoarele VDO sunt caracterizate printr-o capacitate mare de aer care atinge 108.000 m³/h.


Firma
Sediu: RO-012387 sector 1, Bucuresti, sos. Chitilei nr.181
Telefon: +40 21 668 7200
Telefon: +40 31 808 5000
Telefon: +40 31 808 6000
Fax: +40 21 668 0770
E-mail:
Web: www.julienexpert.ro
Departament vanzari
   
   
   
   
   
   
Compania JULIEN STILE Srl activeaza pe piata romaneasca inca din 1993 avand ca obiect de activitate importul si distributia de sisteme de ventilatie si echipamente electrice. Gama de produse oferite include sisteme pentru ventilatia casnica dar si pentru cea industriala si comerciala: tubulatura rotunda sau rectangulara de diferite dimensiuni, baterii de incalzire/racire, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, o paleta variata de accesorii si grile PVC/metalice, tubulatura rigida/flexibila izolata sau neizolata, usite de vizitare PVC/metalice, dar si mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuiala, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian. De asemenea, compania le ofera clientilor o gama larga de accesorii electrice: cutii si doze de instalatii, senzori crepusculari/de miscare, rame de protectie intrerupatoare, panouri de sigurante, etc. precum si diverse modele de interfon/ videointerfon si automatizari de porti si sisteme de securitate si domotica.
Din 2014, toate produsele din portofoliu se distribuie sub brandul propriu JULIEN EXPERT.
O alta categorie importanta de produse din portofoliul nostru este reprezentata de sistemele de iluminat clasic sau cu LED, fabricate de companii europene renumite: Candellux, Lamkur, Skoff, Duolla, Light Prestige. In aceasta gama accentul este pus pe design - clasic si modern - pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, dar ?i pe inovatie - pentru a raspunde unor nevoi specifice - spoturi cu senzori de miscare si de luminozitate, actionari prin unde radio, RGB etc.
Denumiri marca: Vents, Thermoval, Britop, Candellux, Lamkur, Skoff, Duolla, Light Prestige
Alte stiri in categoria de produse Ventilator de evacuare caldura si fum, ventilator JET
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de ventilatie
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  julien  stile  vents  vdo  vpvo  ventilator  ventilatoare  evacuare  fum