Noul termostat de camera sensoHOME si controller de sistem SensoCOMFORT

Noul controller de sistem SensoCOMFORT

Maximizeaza confortul camerei cu o singura atingere

Termostat de camera sensoHOME

 • maximizeaza confortul camerei cu o singura atingere
 • se pot defini dorintele de confort individuale, ghidate de asistentul personal sensoHOME
 • conectare si controlarea usoara a temperaturii camerei cu sensoAPP
 • configurarea confortului personal in cel mai scurt timp - datorita noului afisaj clar cu text
 • design plat modern care se integreaza perfect in spatiile de locuit contemporane.
Noul termostat de camera sensoHOME
Noul termostat de camera sensoHOME

Termostatul de camera sensoHOME, cu conceptul sau de functionare intuitiva, garanteaza confortul maxim prin cateva atingeri. Este solutia perfecta pentru apartamente cu un singur circuit de incalzire format de exemplu dintr-o centrala termica plus sistem de control.

Asistentul personal pentru confort
Configurarea sistemului de incalzire in mod convenabil si definirea confortului individual cu ajutorul asistentului de personalizare sensoHOME. Prima configurare nu va dura mai mult de doua minute. Tot ce are de facut clientul, este sa raspunda la cateva intrebari simple despre comportamentul de incalzire. SensoAPP foloseste raspunsurile clientului pentru a sugera ferestre de temperatura si timp adecvate. In acest fel, il ghideaza pas cu pas prin toate functiile relevante - pentru a seta sistemul de incalzire exact in functie de nevoile clientului. De exemplu, se pot defini pana la 12 programe de timp diferite pe zi.

sensoHOME este acum pregatit pentru aplicatii
Indiferent daca clientul se afla acasa sau in alta parte - datorita conectivitatii dintre sensoHOME si sensoAPP, se poate bucura de acces de la distanta la sistemul de incalzire. Setarea temperaturii individuale a camerei in functie de nevoile clientului si ofera de ex. o primire calduroasa cand ajunge acasa. Conceptul aliniat de proiectare si functionare a tuturor interfetelor de utilizator, de ex. ecoTEC plus, sensoHOME si sensoAPP permit o manevrare convenabila datorita recunoasterii largi.

Conectare cu noul termostat de camera
Claritate in functionare si aspect: noul afisaj sensoHOME de inalta rezolutie cu un ecran de 3,5”. Este nevoie de doar cateva apasari pentru a defini temperatura optima a locuintei si confortul individual. Structura meniului clar, textul complet si un buton suplimentar cu semn de intrebare pentru informatii suplimentare garanteaza interactiunea fara erori. De asemenea, butoanele retroiluminate asigura o manevrare convenabila in spatii intunecate.

Proiectat pentru spatii de locuit contemporane
sensoHOME este un termostat modern de camera care imbogateste casa cu un design atractiv si plat. Comparativ cu designul si conceptul aparatelor moderne de astazi, cum ar fi smartphone-urile sau tabletele, SensoHOME permite, de asemenea, o functionare intuitiva. In plus, la producerea acestui termostat au fost utilizate materiale de inalta calitate, cum ar fi sticla premium, pentru a garanta un aspect de lunga durata.

Controller de sistem SensoCOMFORT

 • monitorizarea confortului nu a fost niciodata mai intuitiva
 • definirea exacta a confortului individual cu o singura atingere
 • integrarea controlului in sistemul smart home existent - de ex. Google Home, Amazon Echo si Apple Home Kit
 • flexibil, cu un sistem de control pregatit pentru viitor si integrarea energiei regenerabile fara efort, de ex. sisteme solare, fotovoltaice sau de ventilatie
 • configurarea sistemului fara probleme - toate interfetele Vaillant sunt aliniate
 • design modern pentru control de inalta calitate - potrivit pentru spatiile de locuit din zilele noastre.
Noul controller de sistem SensoCOMFORT
Noul controller de sistem SensoCOMFORT

Casa merita o solutie inteligenta de control. In combinatie cu modulul de internet sensoNET si sensoAPP, noul sensoCOMFORT ofera un control complet asupra sistemului de incalzire - atat acasa, cat si pe drum.

Personalizarea confortului cu o singura apasare
Temperatura optima pentru confort este la un buton distanta. Datorita noului ecran sensoCOMFORT de inalta rezolutie, cu ecran de 3,5”, functionarea este mai usoara ca niciodata. Sase butoane sensibile la atingere si glisorul tactil simplifica interactiunea chiar si in spatii intunecate - datorita functiei de iluminare din spate. Structura de meniu clara si asistentul de personalizare ghidat de intrebari permit navigarea si setarea rapida. Si daca lipsesc unele informatii, se poate utiliza butonul cu semn de intrebare pentru ajutor suplimentar. Cu sensoAPP se poate controla incalzirea de oriunde: setarea temperaturii exacte, definirea ferestrelor de timp exact la minut si se pot utiliza functii speciale precum modul de absenta.

Dezvoltarea sistemului actual de smart home
Casa poate fi mai inteligenta cu noul sensoCOMFORT. Se poate integra in mod convenabil in sistemele existente precum Google Home, Amazon Echo si Apple Home Kit. La fel ca toate componentele inteligente pentru casa, sensoCOMFORT este desigur capabil sa vorbeasca in KNX. Cu sensoCOMFORT se poate obtine piesa care lipseste pentru a completa sistemul smart home si, prin urmare, pentru a maximiza confortul individual.

Imbunatatirea sistemului de incalzire cu surse regenerabile
De la solar termic pana la fotovoltaic si de ventilatie - cu sensoCOMFORT se poate obtine un sistem de control de viitor, care este optimizat pentru controlul tuturor componentelor in paralel. Desigur, se pot gestiona in mod convenabil nevoile de apa calda menajera. SensoCOMFORT ofera posibilitatea de a gestiona mai multe circuite de incalzire si astfel sisteme complexe, de ex. pentru aplicatii casnice multifamiliale.

Concept de sistem aliniat pentru o usurinta maxima de utilizare
Noile generatii de centrale termice, sensoCOMFORT si sensoAPP au un lucru esential in comun: o structura de meniu aliniata. Dupa familiarizarea cu interfata aparatului, urmeaza sensoCOMFORT si sensoAPP. Acest lucru face ca functionarea noului control sa fie cat mai usoara.

Proiectat pentru casa contemporana
Un controller de sistem ar trebui sa se incadreze in mod natural in casa. Avand in vedere cat de importanta este locuinta personala, Vaillant a conceput noul sensoCOMFORT in consecinta. Designul de inalta calitate este atractiv si familiar, deoarece seamana cu dispozitivele inteligente moderne. Astfel, se integreaza perfect in spatiile de locuit moderne. Acelasi lucru este valabil si pentru sensoAPP: bazat pe fosta aplicatie multiMATIC - care a primit premiul Red Dot Design Award - noua aplicatie impresioneaza si printr-un design modern si curat.

Noul controller de sistem SensoCOMFORT
Noul controller de sistem SensoCOMFORT
Produse mentionate in articol
Controller de sistem SensoCOMFORT
 
Controller de sistem SensoCOMFORT

sensoCOMFORT ofera un control complet asupra sistemului de incalzire, atat acasa, cat si pe drum. Definirea exacta a confortului individual cu o singura atingere si integrarea controlului in sistemul smart home existent - de ex. Google Home, Amazon Echo si Apple Home Kit. Flexibil, cu un sistem de control pregatit pentru viitor si integrarea energiei regenerabile fara efort, de ex. sisteme solare, fotovoltaice sau de ventilatie. Configurarea sistemului fara probleme - toate interfetele Vaillant sunt aliniate.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Termostat de camera sensoHOME
 
Termostat de camera sensoHOME

Termostatul de camera sensoHOME, cu conceptul sau de functionare intuitiva, garanteaza confortul maxim prin cateva atingeri. Este solutia perfecta pentru apartamente cu un singur circuit de incalzire format de exemplu dintr-o centrala termica plus sistem de control. Se pot defini dorintele de confort individuale, ghidate de asistentul personal sensoHOME. Conectare si controlarea usoara a temperaturii camerei cu sensoAPP. Configurarea confortului personal in cel mai scurt timp - datorita noului afisaj clar cu text. Design plat modern care se integreaza perfect in spatiile de locuit contemporane.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Regulator
Regulator
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Automatizare instalatii HVAC
Automatizare instalatii HVAC
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...