Unitate close control Hidros DXA

Unitatea poate fi configurata pentru a realiza: racire, umidficare si dezumidificare

Seria de unitati de climatizare DXA in detenta directa si seria DXA-DC in detenta directa si cu baterie de racire auxiliara, sunt special concepute pentru aplicatii de climatizare a aerului, de tip close control. Principalele aplicatii unde se utilizeaza unitatiile DXA sunt: camere cu calculatoare performante, data centere, centrale telefonice digitale, camere switch, camere cu statii meteo, arhive medicale, muzee si alte aplicatii unde este nevoie de un control precis de temperatura si umiditate.

Detalii:

Unitatile pot fi configurate pentru a realiza:
  • doar racire
  • racire si umidificare
  • racire si dezumidificare
  • racire umidficare si dezumidificare
Fluxul de aer poate fi directionat in partea de sus, in lateral sau in partea de jos in functie de aplicatia existenta.

Date tehnice:

Compresoarele sunt de tip scroll si rotative. Ventilatoarele sunt de tip EC (Electronically Commutated) si sunt ventilatoare eficiente energetic si cu un nivel de zgomot redus.
Unitatile sunt proiectate pentru a ocupa o amprenta mica la sol, reducand astfel spatiul ocupat de echipament iar accesul in caz de service este foarte usor. Unitatile DXA sunt dotate cu condensator extern si prin urmare toata caldura provenita de la compresor este disipata spre exterior.
Unitatiile au o carcasa din tabla galvanizata iar structura de rezistenta a carcasei este din aluminiu si otel inoxidabil. Bateria de racire este formata din tuburi de cupru si lamele de aluminiu si contine o tavita de condens din otel inoxidabil. Filtrele sunt de tip G4.
Microprocesorul controleaza temperatura cu o acuratete de +/-1 grad K si porneste sau opreste compresorul sau incalzitorul electric/vana cu 3 cai (optional) in functie de conditiile de lucru setate. Microprocesorul controleaza si functiile de alarma, pornire/oprire la distanta, conexiune LAN si parole. Panoul de comanda indica temperatura din camera, temperatura setata din camera, parametri de operare, alarme, functie watchdog. Unitatea de condensare externa poate fi comandate cu amplasare pe verticala sau orizontala.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele close control Hidros DXA, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Echipamente tip Close Control - Hidros Italia
 
Echipamente tip Close Control - Hidros Italia

Echipamentele tip Close Control sunt echipamente de climatizare special concepute pentru controlul temperaturii si umiditatatii aerului. Destinate pentru camere de servere, data center, centrale telefonice digitale, camere switch, camere cu statii meteo, arhive medicale, muzee si alte aplicatii unde este nevoie de un control precis de temperatura si umiditate. Unitatile pot fi configurate pentru a realiza: doar racire, racire si umidificare, racire si dezumidificare, racire, umidficare si dezumidificare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...