Noua generatie de radianti ceramici terrasSchwank

terrasSchwank - radianti ceramici pentru terase

Incalzitoare pentru terase terrasSchwank
schwank_incalzitor_terasa_terra_schwank_650x453
Extinderea sezonului

Foarte multe restaurante si terase au inceput sa stabileasca un standard: incalzirea exterioara. Aceasta, deoarece incalzirea spatiilor din exterior a inceput sa devina un factor esential in ceea ce priveste volumul vanzarilor. Aceasta tendinta va continua, deoarece un numar tot mai mare de clienti prefera sa nu renunte la confortul si senzatia de a sta in aer liber ca intr-o zi de vara.

O atmosfera de vacanta pe tot parcursul anului si zone pentru fumat incalzite - asta e ceea ce atrage tot mai multi clienti.

Radiantele ecologice infrarosu pe gaz sunt ideale pentru a satisface aceste cerinte. Deoarece multe restaurante si hoteluri utilizeaza deja gazul natural pentru gatit si incalzire, fiind astfel asigurata foarte usor conexiunea la gaz.

Radiantele infrarosu pe gaz sunt ideale pentru incalzirea spatiilor exterioare. La fel ca soarele, aceste radiante genereaza radiatie infrarosie care este transformata in caldura cand aceasta se "loveste" de corpuri solide cum ar fi pielea umana sau pardoseala. Prin urmare aerul nu este incalzit direct. Timpul de reactie este atat de rapid, incat oamenii simt imediat caldura radianta dupa ce radiantul a fost pornit.

Incalzitoare pentru terase terrasSchwank
schwank_incalzitor_terasa_terra_schwank_320x235_pietonala
Incalzitoare pentru terase terrasSchwank
schwank_incalzitor_terasa_terra_schwank_320x235_piateta
terrasSchwank

Schwank a dezvoltat un incalzitor pentru terase care a fost special conceput pentru acest domeniu, cu accent pe amortizarea rapida a investitiei. Datorita designului elegant terrasSchwank va fi o prezenta discreta in arhitectura si designul exterior al cladirii.

WindSecure-sistem

Pentru a asigura functionarea perfecta in zonele cu vant puternic, terrasSchwank este echipat cu inovativul sistem WindSecure* ce asigura o flacara stabila atunci cand alte radiante nu reusesc acest lucru. Atunci cand radiantul este expus la ploaie sau sub copertine, poate fi utilizata o protectie care va reduce impactul ploii si in acelasi timp va reduce si distanta minima fata de materialele inflamabile.

* disponibil numai pentru modelele A

Incalzitoare pentru terase terrasSchwank
schwank_incalzitor_terasa_terra_schwank_440x200

  1. Protectie termica
  2. WindSecure - sistem
  3. Protectie la ploaie, care reduce si distanta minima necesara fata de materialele inflamabile.

Operare in 2-trepte

Utilizand optiunea de functionare in 2-trepte de putere, puterea termica a radiantului terrasSchwank va fi continuu adaptata la cerinta actuala de caldura si va asigura in acelasi timp un maximum de confort.

Produse mentionate in articol

Incalzitoare pentru terase Schwank
 
Incalzitoare pentru terase Schwank

Avantajele incalzitoarelor pentru terase Schwank sunt: nu necesita schimb sau stoc de butelii de propan, nu necesita spatiu pentru depozitarea buteliei, permit utilizarea la maxim a spatiilor existente, datorita instalarii pe pereti sau sub copertina, caldura imediata si confortabila, economie de combustibil in medie de 62% datorita ideilor inovatoare, tehnologiei ceramice, distributie uniforma si echilibrata a temperaturii, protectie la vant prin sistemul Windsecure care previne stingerea flacarii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Convector pe gaz
Convector pe gaz
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...