Familia de produse Termitrab complete de la Phoenix Contact

Cele mai inguste descarcatoare de supratensiune pentru protectia semnalelor de masurare si control

Cu familia de produse Termitrab complete, Phoenix Contact introduce acum pe piata cele mai inguste descarcatoare de supratensiune.
Ele sunt ideale pentru aplicatii MCR de la o latime de numai 3,5 mm. Astfel dispozitivele de protectie pot proteja impotriva tensiunilor de descarcare pana la 572 semnale pe o sina DIN de doar un metru. Dispozitivul de deconectare asigura un comportament sigur la suprasolicitare. El semnalizeaza mecanic fara energie auxiliara starea la fiecare dispozitiv de protectie individual. Module optionale de semnalizare la distanta monitorizeaza starea a pana la 40 dispozitive de protectie la supratensiune invecinate prin intermediul unei celule fotoelectrice. Astfel se simplifica instalarea unei cablari suplimentare sau nu mai este necesara programarea modulului de protectie. Cu programul de productie precis adaptat, sunt disponibile individual, in functie de necesitati, dispozitive de protectie cu design mai mic, articole cu descarcatoare debrosabile testabile, semnalizari si module de semnalizare la distanta optionale. Descarcatoarele de supratensiune sunt disponibile, desigur, atat in varianta de conectare push-in, cat si prin conexiune cu surub. De asemenea, sunt disponibile variante noi cu deconectare cu cutit si pentru aplicatii Ex.
Termitrab complete este cea mai ingusta protectie la supratensiune pentru tehnologia MCR. Cu familia de produse se obtine un set de constructie complet pentru sistem. Include de la protectii simple, cu o treapta pana la variante push-in cu deconectare cu cutit, semnalizare si optiune de semnalizare la distanta.

Cele mai ingust dispozitive de protectie la supratensiune au doar 3,5 mm latime. Astfel se realizeaza o economie de spatiu de pana la 50% fata de instalatiile de tip arbore cu 7 mm.

Dispozitivele de protectie din familia Termitrab complete ofera o semnalizare mecanica prin care se indica starea dispozitivului de protectie fara energie suplimentara auxiliara. Module de semnalizare la distanta optionale monitorizeaza optic pana la 40 dispozitive de protectie. In cazul suprasolicitarii termice, modulele de semnalizare la distanta semnalizeaza starea ca mesaj colectiv prin intermediul unui contact uscat, de exemplu la camera de comanda.

Caracteristicile familiei de produse Termitrab complete
Termitrab complete ofera prin multitudinea sa de caracteristici o solutie completa pentru aproape toate aplicatiile din tehnica de masura, comanda si reglare.
 • Design ingust
  Termitrab complete ofera protectia la supratensiune la latime de executie de doar 3,5 mm. Acest lucru este posibil intre altele prin tehnica inovativa de conectare Push-in si utilizarea unor elemente deosebit de plate. Dispozitivele de protectie cu latime de executie de 6 mm ofera o varietate unica de variante de comutare si caracteristici.
 • Indicator de stare si semnalizare la distanta optionala
  Dispozitivele de protectie din familia de produse Termitrab complete au o protectie la suprasarcina. Un dispozitiv de deconectare asigura un comportament sigur la suprasolicitare termica. In caz de suprasolicitare, dispozitivul de deconectare se declanseaza si semnalizeaza aceasta mecanic la dispozitivul de protectie. Daca se doreste, se poate transfera starea de la un numar de maximum 40 de dispozitive de protectie invecinate prin modulele optionale la camera de comanda.
 • Portofoliu individualizat
  In functie de tipul de solicitare, Termitrab complete ofera un dispozitiv de protectie la supratensiune adecvat in mod optim. De la modulul foarte ingust pentru interfete analogice si digitale, cu latime de doar 3,5 mm, pana la dispozitive de protectie cu mai multe trepte de tip Push-in, cu deconectare cu cutit integrata, indicator de stare si optiune de semnalizare la distanta.
 • Deconectare cu cutit integrata
  La variantele de produs cu deconectare cu cutit integrata se poate intrerupe simplu calea de semnal. Astfel, de exemplu, se instaleaza partea de camp independent de cea de comanda cu deconectare cu cutit deschisa. Doar dupa inchiderea cutitului de deconectare, semnalul devine activ. Deconectarea cu cutit integrata este foarte utila si la lucrari de intretinere, ca de exemplu la verificarea rezistentelor buclelor.
 • Variante inserabile
  Variantele inserabile pot fi inlocuite rapid si simplu in situatii de intretinere fara interventie asupra cablarii. Semnalul de masura nu este intrerupt astfel si nu are loc nicio falsificare a rezultatului masuratorii. La verificarile regulate a protectiei la descarcari atmosferice, dispozitivele de protectie inserabile sunt verificate simplu cu CheckMaster 2. Aceasta permite o documentare conform standardelor a rezultatelor verificarilor si, totodata, o intretinere preventiva. Codificarea mecanica impiedica inversarea din greseala a stecherelor de protectie.
 • Module Ex
  Termitrab complete ofera o solutie adecvata si pentru protectia semnalelor in circuite cu siguranta intrinseca cu clasa de protectie la aprindere Ex. Circuitul cu siguranta intrinseca nu este influentat in caracteristicile sale prin introducerea modulului de protectie la supratensiune. Instalarea este permisa in domeniul Ex 1, domeniul Ex 2 sau in domeniul Non-Ex. Transmiterea semnalelor este permisa pana in domeniul Ex 0. Articolele sunt aprobate in conformitate cu ATEX si IECEx.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre familia de produse Termitrab complete, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Phoenix Contact Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Descarcatoare de supratensiune Termitrab complete
 
Descarcatoare de supratensiune Termitrab complete

Termitrab complete este cea mai ingusta protectie la supratensiune pentru tehnologia MCR si au doar 3,5 mm latime. Astfel se realizeaza o economice de spatiu de pana la 50% fata de instalatiile de tip arbore cu 7 mm. Dispozitivele de protectie din familia Termitrab complete ofera o semnalizare mecanica prin care se indica starea dispozitivului de protectie fara energie suplimentara auxiliara. Module de semnalizare la distanta optionale monitorizeaza optic pana la 40 dispozitive de protectie. In cazul suprasolicitarii termice, modulele de semnalizare la distanta semnalizeaza starea ca mesaj colectiv prin intermediul unui contact uscat, de ex. la camera de comanda.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Protectie la supratensiune, protectie la trasnet
Protectie la supratensiune, protectie la trasnet
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...