Stivuitorul electric STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familiei STILL RX

STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX

Echilibru perfect intre confort, manevrabilitate si siguranta, chiar si in situatii dificile

STILL prezinta noul membru al familiei electrizante de stivuitoare electrice RXE, lansat la inceputul lunii Iunie in cadrul evenimentului international LogiMat 2022.

Gama de produse STILL nu ar fi completa fara o gama larga si adaptata de servicii! Departamentul de service STILL raspunde tuturor solicitarilor cu profesionalism si promptitudine.

Nu ratati nici noutatile din magazinul online STILL. Asa cum a promis, STILL isi diversifica gama de produse si ofera mereu cele mai bune oferte.

STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX
STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX

Noul stivuitor electric cu furca RXE 10-16C

  • Capacitatea de ridicare: 1600 kg
  • Inaltime ridicare: 6810 mm
  • Viteza: 12 km/h.

Excelent in cele mai mici spatii
Cel mai tanar si mai mic membru al familiei electrizante de stivuitoare electrice cu furca de la STILL este unul dintre cei mai mari din punct de vedere al performantei: compact, asa cum este, se evidentiaza printr-un echilibru perfect intre confort, manevrabilitate si siguranta, chiar si in situatii dificile. Fie ca se afla in HGV-uri, containere sau culoare inguste, RXE 10–16C este incomparabil de eficient si agil in cele mai mici spatii datorita dimensiunilor sale compacte si a virarii precise. Si tocmai de aceea este atat de versatil.

Descoperiti intreaga gama de stivuitoare electrice RX by STILL: indiferent daca doriti sa deplasati o tona sau opt tone, cu flota de stivuitoare electrice STILL, aveti garantia ca veti gasi vehiculul potrivit pentru orice provocare.

Rotiti-l asa cum doriti, RXE 10–16C se adapteaza perfect. Tot timpul.

Fie in industria alimentara, la furnizorii de servicii logistice, in aprovizionarea liniilor de productie sau in depozitele comune ale marilor retaileri, stivuitorul cu contragreutate compact, cu trei roti se remarca ca un ajutor eficient pentru incarcarea si descarcarea HGV-urilor sau containerelor, precum si pentru transportul de paleti in depozit. Cu o viteza maxima de 12,5 km/h, face o multime de lucruri intr-un timp foarte scurt. Si pentru a va asigura ca nu se pierde niciun moment din dinamica sa electrizanta din motive de siguranta, este echipat ca dotare standard cu sistemul Curve Speed Control cu performante demonstrate. Acest lucru va mentine intotdeauna in siguranta pe traseu - chiar si in cele mai stranse curbe. Asadar, cand vine vorba de manipularea a 1,0 pana la 1,6 tone in spatii inguste, RXE 10–16C este alegerea perfecta! Cu gama sa larga de optiuni de echipare si sisteme de asistenta, este, de asemenea, o evolutie interesanta de la stivuitoarele cu operare la mare inaltime, cu un confort sporit si o siguranta mai mare. Toate acestea il fac succesorul perfect al legendarului STILL RX 50, unul dintre cele mai bine vandute stivuitoare electrice cu furca din clasa sa. Dovada ca RXE 10–16C este la standard. Tot timpul.

STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX
STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX

Nu se potriveste – nu exista.
Ceea ce face ca pachetul mic si compact sa fie atat de grozav sunt dimensiunile sale senzational de subtiri. Cu o inaltime de putin sub 2 metri si o latime de 1 metru, poate ca nu incape in toate buzunarele, dar cu siguranta va intra pe toate usile. Acest lucru il face deosebit de valoros oriunde spatiul este limitat. Fie ca este vorba de camioane, containere sau culoare de lucru inguste, datorita comenzilor sale extrem de sensibile, RXE 10–16C poate fi manevrat cu precizie si in siguranta oriunde - chiar si atunci cand utilizati la maxim inaltimea sa maxima de ridicare de aproape 7 metri. RXE 10–16C se potriveste. Intotdeauna.

STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX
STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX

In siguranta pana in varf. Fara vibratii ale furcilor.
RXE 10–16C ridica o jumatate de tona la aproape 7 metri. Este o adevarata performanta pentru un stivuitor mic de aceste dimensiuni. Acest lucru este posibil datorita centrului de greutate deosebit de scazut al echipamentului si a designului extra-rigid al catargului. Acestea asigura ca stivuitorul este stabil si sigur in orice situatie. Pentru a va asigura ca sunteti intotdeauna bine si in siguranta la locul de munca, puteti alege dintr-o gama larga de sisteme si functii inteligente de asistenta a soferului pentru RXE-ul dumneavoastra. De exemplu, puteti fi sprijinit in activitatea dumneavoastra de un sistem de avertizare luminoasa foarte vizibila, de preselectia inaltimii de ridicare care economiseste timp sau de masurarea fiabila a suprasarcinii. Odata ce ati experimentat cat de electrizant, de usor de manevrat este, nu veti mai dori sa va lipseasca niciodata. Modelul RXE 10–16C se potriveste. Cu siguranta.

Dinamic pe traseu. Sigur in curba.
Chiar daca drumul este un pic mai lung, cu RXE 10–16C veti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp. Fie ca este vorba de aprovizionare in productie sau in drum spre camion: cu o viteza maxima de 12,5 km/h, puteti face multe lucruri intr-un timp scurt. Bucurati-va din plin de dinamica electrizanta a RXE 10–16C, deoarece pachetul compact este echipat standard cu sistem de control al vitezei in curba. Acesta va mentine in siguranta pe traseu in orice moment - chiar si in curbele mai stranse. Modelul RXE 10–16C se potriveste. Chiar si atunci cand lucrurile devin dinamice.

STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX
STILL RXE 10-16C, cel mai nou membru al familie STILL RX

Familia. Este placut sa ne cunoastem intre noi.
Daca folositi deja alte echipamente din familia RX, va veti intelege imediat cu cel mai mic dintre ele. Asta este o promisiune! In traditia dovedita a familiei, a mostenit de la fratii sai mai mari de succes locul de munca ergonomic si confortabil pentru sofer, conceptul de operare inovator si computerul de bord inteligent STILL Easy Control. Un avantaj care este deosebit de vizibil pentru dumneavoastra, ca sofer: puteti comuta cu usurinta intre diferite capacitati de incarcare. Pur si simplu urcati in alt echipament. Asta este tot. Sunteti imediat familiarizat cu echipamentul si va puteti concentra pe deplin asupra muncii dumneavoastra. O familiaritate care exista doar in familie - si care contribuie semnificativ la siguranta in depozit. Modelul RXE 10–16C se potriveste. In familie.

Produse mentionate in articol
Stivuitoare electrice STILL cu furca RXE 10-16C
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca RXE 10-16C

Stivuitorul electric STILL RXE 10–16C este alegerea perfecta pentru manipularea a 1,0 pana la 1,6 tone in spatii inguste. Perfectiunea in spatii limitate: dimensiunile compacte ale stivuitorului si manevrabilitatea extrem de ridicata permit utilizarea in culoare inguste. Compact la exterior, confortabil la interior: spatiu de lucru ergonomic si bine structurat care asigura un mediu de lucru placut operatorului. Cu o viteza maxima de 12,5 km/h, face o multime de lucruri intr-un timp foarte scurt.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...