proidea.ro catalog online de informatii produse

Selectorul vertical STILL EK-X - Noua dimensiune si operatiune vizionara in picking comenzi


2014. ianuarie 07.

Realizeaza cu succes miscari sensibile si pot functiona la viteze variabile de ridicare

Precizie, siguranta, caracter compact, ergonomie si responsabilitate de mediu, cu o capacitate buna de manipulare de marfuri reprezinta factorii esentiali de succes ai centrelor logistice si depozitelor viitorului. Astfel, este de la sine inteles ca STILL GmbH, cu sediul in Hamburg, furnizor de top de servicii intralogistice personalizate la nivel mondial, s-a aliniat la aceste conditii cadru in sensul dezvoltarii unei generatii vizionare de echipamente pentru picking comenzi. Astfel, profilul noilor echipamente puternice EK-X trece dincolo de operatiunile clasice de picking vertical. Datorita tehnologiei moderne bazata pe valve, aceste echipamente precise de picking comenzi realizeaza cu succes miscari sensibile si pot functiona la viteze variabile de ridicare - ideal pentru marfuri delicate si depozite complexe.

Scopul principal in dezvoltarea acestor echipamente a fost reconcilierea factorilor hard, cum ar fi o capacitate ridicata de manipulare si realizarea de economii, cu factorii soft, cum ar fi conservarea resurselor si securitatea in munca. Asadar, gama EK-X beneficiaza nu numai de programul de economie a energiei Blue-Q, care combina activitatile de transport cu optimizarea inteligenta a caracteristicilor, prin apasarea unui buton, realizand o economie de 10%, ci si de recuperarea energiei in timpul franarii si coborarii. In general, acest lucru permite utilizarea echipamentelor pe o perioada mai indelungata, in schimburi, asigurand o durata de viata mai lunga a bateriei.

De asemenea, utilizarea materialelor plastice ABS usoare, rezistente la impact, de exemplu pentru capacul bateriei, duce la scaderea greutatii totale si implicit la reducerea consumului de energie.

Sistemul inteligent OPTISPEED asigura un echilibru intre viteza, capacitate ridicata de manipulare si siguranta in munca prin controlul vitezei de exploatare in functie de situatie, in special de inaltimea de ridicare si de incarcatura. Acest lucru permite operatorului sa atinga viteze mai mari, in conditii optime de siguranta in munca. Astfel, EK-X isi poate pune in valoare avantajele mai ales in spatiile cu culoare inguste, atingand o viteza maxima de 13 km/h, in conditiile unei capacitati de manipulare remarcabile. Printre beneficii se numara si o vizibilitate foarte buna prin stalpul de ridicare si un nivel scazut de zgomot al motorului de ridicare si de deplasare.
Dezvoltatorii au avut in vedere viitorul si in momentul proiectarii cabinei operatorului: ergonomia locului de munca trebuie imbunatatita pentru a tine cont de modificarile demografice din tarile industrializate - mai ales in ceea ce priveste vehiculele industriale. De aceea, conceptul revolutionar al cabinei EK-X pune accentul pe spatiu si pe reducerea vibratiilor care afecteaza coloana vertebrala. In acelasi timp, conceptul unic de control bazat pe tehnologie moderna cu senzori asigura exploatarea fara ca operatorul sa oboseasca. In plus, exista diverse optiuni de echipamente, cum ar fi suporti, diverse rafturi, STILL Safety Light care utilizeaza un con de lumina albastra proiectata in culoarul de deplasare pentru avertizarea apropierii vehiculului, in vederea evitarii coliziunilor cu pietoni sau cu alte vehicule, faruri cu LED sau sistem de ventilatie. Instrumentele din cabina operatorului pot fi instalate in anumite pozitii si asigura un design personalizat al locului de munca, concomitent cu o libertate mai mare de miscare datorita spatiului generos din cabina.

Dimensiunile exterioare ale vehiculului sunt foarte mici, in ciuda spatiului larg al cabinei. EK-X poate fi utilizat chiar si in depozite inguste, unde se comporta foarte bine datorita designului sau compact, care permite o raza minima de intoarcere de 1732 mm. Service-ul simplificat, cu diagnoza la bord, asigura un nivel scazut al costurilor de exploatare, intrucat toate componentele sunt usor accesibile si amplasate in mod clar. Exista o cheie a succesului pentru viitorul operatiunilor inteligente de picking comenzi: STILL EK-X.

STILL furnizeaza solutii de intralogistica personalizate in toata lumea si implementeaza gestionarea inteligenta a motostivuitoarelor, programelor informatice si serviciilor aferente. Compania fondata in anul 1920 de catre Hans Still cu creativitate, spirit antreprenorial si dorinta de a furniza servicii de calitate s-a dezvoltat rapid, ajungand o marca puternica si prestigioasa la nivel mondial. Astazi, peste 7.000 de angajati calificati in departamentele de cercetare si dezvoltare, productie, vanzari si servicii sunt implicati in satisfacerea cerintelor clientilor Still din toata lumea. Cheia succesului companiei este gama sa de produse performante, de la gamele complete dedicate anumitor sectoare industriale pentru companii mari si mici la programe logistice computerizate pentru eficientizarea activitatii de depozitare si gestionarea manipularii materialelor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre selectorul vertical STILL EK-X, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Motostivuitoare Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  still  stil  motostivuitoare  motostivuitor  stivuitor  ek  x  ekx  selector  tehnologie  de  depozite  depozitare  depozit  vizionara  in  si  operatiune  miscari  Realizeaza  functiona