proidea.ro catalog online de informatii produse

Clapete circulare rezistente la foc motorizate Rf 2h CR2+ONE


2017. martie 30.

Mecanism de actionare ONE, pentru clapetele rezistente la foc maxim doua ore, circulare si rectangulare, toate dimensiunile

Clapetele circulare rezistente la foc cu servomotor au o rezistenta la foc de 2 ore. Cand temperatura din interiorul clapetei depaseste 72 °C, se realizeaza un termocontact, iar clapeta se inchide, in caz contrar actionarea realizandu-se prin intermediul servomotorului. Cand este inchisa, materialul expandabil "palusol" din jurul lamelei va asigura o etansare corespunzatoare impotriva aerului fierbinte si fumului. Tunelul este fabricat din otel galvanizat. Clapetele rezistente la foc CR2 +ONE sunt prevazute cu un mecanism de actionare motorizata cu servomotor si semnalizare de pozitie, aceasta fiind inclusa in servomotor.
Utilizare
 • compartimentare la foc
 • pentru inchiderea si etansarea tubulaturilor
  de ventilatie in caz de foc
 • pentru temperaturi cuprinse intre -10°C si
  temperatura fuzibilului
 • pentru aer cu RH 0-96%
 • diametre cuprinse intre Ø315 si Ø630 mm
 • pentru diametre cuprinse intre
  Ø100 si Ø250, vezi tipul CR120.
Material
 • otel galvanizat.
Detalii constructive
 • carcasa din otel galvanizat cu garnituri din cauciuc
 • lamela rezistenta la foc din fibre de silicat
 • garnitura intumescenta
 • dispozitiv de actionare ONE pentru toate dimensiunile.
 
Mecanism
Servomotoarele cu arc de revenire ONE sunt proiectate sa functioneze cu toate tipurile de clapete rezistente la foc (CR 120, CR 2, CU-LT, CU2, CU4) toate marimile. Servomotoarele ONE pot fi actionate automat sau prin comanda de la distanta. Atunci cand este alimentat electric, servomotorul deplaseaza lamela clapetei in pozitia de asteptare. Cand alimentarea electrica este intrerupta sau temperatura din tubulatura depaseste 72°C arcul actioneaza asupra lamelei deplasand-o in pozitia de siguranta.

Rearmarea manuala a motorului se face cu ajutorul unei baterii electrice standard de 9 V. Un LED incorporat indica pozitia de inceput sa de sfarsit de cursa a motorului. Contactele de semnalizare inceput sau sfarsit de cursa (FDCU sau FDCB) sunt incluse in servomotor.
Clasa de protectie IP 54.
Montaj
 • se insereaza in pereti sau pardoseli rezistente la foc si se fixeaza cu mortar rezistent la foc
 • conectare electrica la sistemul de detectie a incendiului sau la sistemul de control centralizat al cladirii.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre clapete circulare rezistente la foc motorizate Rf 2h CR2+ONE, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei SIG Air Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013604 sector 1, Bucuresti, sos. Odaii, nr. 307-309
Telefon: +40 31 824 2111
Fax: +40 31 822 0003
Mobil: +40 72 380 4350
E-mail:
Web: www.sigairhandling.com
Web: www.sigairhandling.ro
Miruna Ivan
manager achizitii si logistica +40 73 036 0886
   
   
   
   
   
SIG Air Handling este unul din principalii furnizori europeni de echipamente de protectie la foc si desfumare, ventilatie si echipamente de climatizare. Compania ofera solutii complete de echipamente, incluzand punerea in functiune, service si piese de schimb in garantie, inclusiv dupa expirarea acesteia.
Denumiri marca: SIG Air Handling, CAIROX, Euroclima
Alte stiri in categoria de produse Produs pentru protectie pasiva la foc
Alte stiri in categoria de produse Sistem antiincendiu, produs de protectie pasiva antifoc
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  clapeta  clapete  circulara  circulare  rezistenta  rezistente  foc  incendiu  motorizare  motorizate  2  ore  cr2  cr  2  one  cr2+one  plus  sig  air  handling