proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul dimmer universal N 554 de la Siemens


2019. ianuarie 07.

Suporta toate tipurile de lampi de iluminat dimabile si nu necesita o incarcare minimaPortofoliu de produse instabus GAMMA a fost actualizat cu modulul KNX, N 554 pentru dimarea luminii.

Divizia Siemens Building Technologies a extins portoliu GAMMA instabus cu un dimmer universal, puternic, pe KNX - N 554. Acest dimmer universal poate fi folosit pentru controlul lampilor de tip LED sau alt tip, pana la maxim 1000 VA, fiind perfect pentru solutii avansate de iluminat in sali de cinema, teatru, opera, muzee sau hoteluri.

Noul dimmer universal N 554 poate dima continuu, secventele de dimare putand fi ajustate pentru diferite tipuri de lampi de iluminat. Testarea manuala a instalatiei de iluminat de la panoul universal salveaza timp.

Dispozitivul comuta si ajusteaza perfect toate tipurile de corpuri de iluminat. Puterea maxima pe canal este de 300 VA, iar impreuna canalele pot controla pana la 1000 VA. Nu este necesara o incarcare minima, chiar si cele mai mici intensitati luminoase de cativa VA putand fi dimati corect. N 554 are patru canale pentru controlul iluminatului, numite si iesiri de sarcina. Toate tipurile de lampi dimabile sunt suportate, incluzand lampile incandenscente, halogen, lampile LED si LED retrofit. Acestea din urma sunt atat de eficiente energetic incat inlocuiesc din ce in ce mai mult lampile incendescente conventionale, avand in acelasi timp un design de baza similar cu becurile, spoturile sau lumanarile. Intrucat suporta iluminatul cu LED, dimmerul universal este orientat catre viitor si dezvoltari ulterioare.

Sarcinile mari pentru iluminat si curbele de dimare ajustabile fac dimmerul universal N 554 ideal pentru candelabrele din muzee si cladiri istorice. Aceasta permite operatorilor sa conserve caracterul istoric al cladirilor in timp ce folosesc lampi moderne, eficiente de tip LED, beneficiind de acelasi comportament la dimare ca al lampilor traditionale.

In salile de cinema si opera, dimmerul universal N 554 poate fi folosit pentru scenarii de iluminat. Cele patru canale suporta diverse scenarii si nivele de iluminare diferite. Folosind curbele ajustabile si durata diferita a dimarii, o varietate de lampi pot fi integrate pentru un scenariu complex. Alte aplicatii pentru noul dimmer universal includ camere de hotel, sali de evenimente, magazine de vanzari cu amanuantul, cladiri de apartamente. Instalatorii KNX pot selecta din curbele de dimare existente sau pot crea unele noi.

Panoul de control faciliteaza procesul de instalare. De la panoul de control puteti configura facil iesirile catre sarcina si puteti testa manual instalatia. Aceasta permite instalatorilor sa testeze complet instalarea electrica anterior predarii sistemului catre integratorul sistemului. Punerea in functiune ulterioara se face cu softul Engineering Tool Software (ETS).

La fel ca toate dispozitivele de comutare KNX de la Siemens, dimmerul universal N 554 ofera numeroase functii de control, suprascriere si diagnoza. Functii de control (logic, mod temporizat, scene, comutare centrala), functii de suprascriere (manual ON, permanent OFF, blocare, control fortat), ca si functii de diagnoza (numarea orelor de functionare si ciclurile de incarcare cu sau fara monitorizarea pragurilor) pot fi adaugate la functiile de baza via ETS. Sistemele fara mentenanta push-wire reduc in mod substantial timpul necesar instalarii si elimina necesitatea strangerii anuale a suruburilor. Dimmerul universal pe KNX poate fi integrat in mod flexibil cu toate componentele dintr-un sistem KNX destinal locuintelor sau birourilor. Dimmerul universal detecteaza sarcina conectata si se adapteaza automat.

Sistemele de iluminat sunt mult mai usor de proiectat pentru ca noul dimmer universal suporta toate tipurile de lampi de iluminat dimabile si nu necesita o incarcare minima.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre dimmer-ul universal Siemens N 554, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Siemens Srl - divizia Building Technologies, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Dimmer universal N 554

Dimmer universal poate fi folosit pentru controlul lampilor de tip LED sau alt tip, pana la maxim 1000 VA, fiind perfect pentru solutii avansate de iluminat in sali de cinema, teatru, opera, muzee sau hoteluri. Poate dima continuu, secventele de dimare putand fi ajustate pentru diferite tipuri de lampi de iluminat. Testarea manuala a instalatiei de iluminat de la panoul universal salveaza timp. Dispozitivul comuta si ajusteaza perfect toate tipurile de corpuri de iluminat. Puterea maxima pe canal este de 300 VA, iar impreuna canalele pot controla pana la 1000 VA. Nu este necesara o incarcare minima, chiar si cele mai mici intensitati luminoase de cativa VA putand fi dimati corect. N 554 are patru canale pentru controlul iluminatului, numite si iesiri de sarcina. Toate tipurile de lampi dimabile sunt suportate, incluzand lampile incandenscente, halogen, lampile LED si LED retrofit. Acestea din urma sunt atat de eficiente energetic incat inlocuiesc din ce in ce mai mult lampile incendescente conventionale, avand in acelasi timp un design de baza similar cu becurile, spoturile sau lumanarile. Intrucat suporta iluminatul cu LED, dimmerul universal este orientat catre viitor si dezvoltari ulterioare.

Firma
Sediu: RO-062204 sector 6, Bucuresti, str. Preciziei, nr. 24, Corp H5
Telefon: +40 21 629 6662
Fax: +40 21 629 6372
E-mail:
Web: www.siemens.ro
George Zapan
Head of Building Technologies  
   
   
   
Siemens este una dintre cele mai mari companii din Romania care detine solutii inovatoare complete pentru urmatoarele sectoare de activitate: Industrie, Energie si Solutii Medicale. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens numara in prezent peste 1800 de angajati in Romania, 8 companii care reprezinta intreg portofoliul, cu activitate in vanzari si service, cercetare si dezvoltare software, fabrici, reusind ca printr-o politica coerenta de regionalizare sa acopere uniform intreaga tara. Divizia Building Technologies face parte din sectorul Industrie, fiind in acelasi timp furnizor de servicii, integrator de sisteme si producator care combina oferte din aria tehnologiei automatizarilor, serviciilor energetice pentru cladiri, protectie la incendii si securitate electronica.
Denumiri marca: Siemens, Acvatix, Synergyr
Alte stiri in categoria de produse Releu si comutator de impulsuri
Alte stiri in categoria de produse Distributie electrica de joasa tensiune
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  siemens  building  tehnologies  bt  dimmer  universal  dimabil  n554  n  554  n-554