proidea.ro catalog online de informatii produse

Noile produse Penter - design atemporal si armonie cu natura


2019. iulie 05.

Recomandate pentru terase, alei, scari de gradina si curti de interior

Pavaje Penter - brun antracit nuantat

Semmelrock Stein+Design lanseaza anul acesta noi produse din caramida klinker in culori atractive, durabile si rezistente la lumina. Noile produse din gama Penter sunt ideale pentru exigentele ridicate in amenajarea locuintei si a zonei din jurul acesteia gratie gamei variate disponibile si a posibilitatilor multiple si creative de montare conferind personalitate spatiului amenajat.

Pavaje Penter - brun antracit nuantat

Materialul rezistent
Culorile pavajului Penter sunt obtinute gratie procesului de ardere a argilei naturale. Din acest motiv, spre deosebire de placile ceramice glazurate, isi mentin permanent o culoare constanta. In mod suplimentar, acestea se remarca prin durata nelimitata de viata si lipsa de sensibilitate la intemperii.

Pavaje Penter - rosu

Frumusete naturala permanenta
Pavajele Penter reprezinta produse cu caracter care se maturizeaza o data cu varsta si devin tot mai frumoase. Indiferent daca se opteaza pentru variantele moderne sau traditionale, pentru o suprafata neteda sau structurata – stralucirea lor naturala creeaza impresia de vara, soare si o senzatie unica. Pavajul Penter este recomandat in special pentru terase, alei, scari de gradina si curti de interior.

Culorile noi:
 • Penter Dresden - brun antracit nuantat
 • Penter Stralsund - gri bej nuantat
 • Penter Titan - brun antracit nuantat
 • Penter Oderland - rosu albastrui
 • Penter Heide - albastru rosiatic nuantat
 • Penter Rot - rosu
 • Penter Rügen - galben nuantat
 • Penter Märkisch - galben
 • Penter Artland - albastru rosiatic nuantat
 • Penter Balkum - albastru rosiatic
 • Penter Westfalen - brun roscat nuantat
 • Penter Rotblaubunt - alabastru rosiatic
 • Penter Weserbergland - rosu nuantat
 • Penter Florenzbunt - oranj nuantat.
Pavaje Penter - brun antracit nuantat

Pavaje Penter - rosu
 

Produs
Pavaje Penter

Metoda de utilizare a caramizii arse pentru pavaj si ziduri este la fel de veche ca si lucrarile de constructie in sine. Klinker este obtinut din sortimente speciale de argila care asigura coloritul ulterior fara adaugarea de substante chimice si prin expunerea la temperaturi foarte ridicate de ardere.
Caracteristici: pardoseala naturala din argila de calitate superioara, cu rigidizare extrema prin ardere, culori naturale atractive, durabile si rezistente la lumina, rezistenta extrema la inghet si impuritati, rezistent la uzura prin frecare, antiderapant, montare facila, ideal pentru exigentele ridicate in amenajarea locuintei si a zonei din jurul acesteia gratie gamei variate disponibile si a posibilitatilor creative de montare, un plus atemporal pentru fiecare stil de amenajare si constructie.
Modele: Penter Piazza, Penter Landhaus, Penter Siena, Penter Doppio, Penter Dresden, Penter Stralsund, Penter Titan, Penter Oderland, Penter Heide, Penter Rot, Penter Rügen, Penter Märkisch, Penter Artland, Penter Balkum, Penter Westfalen, Penter Rotblaubunt, Penter Weserbergland si Penter Florenzbunt.


Firma
Sediu: RO-085100 Giurgiu, Bolintin Vale, str.Palanca nr.2E
Telefon: +40 37 278 2673
Telefon: +40 37 278 2674
Telefon: +40 37 278 2672
Fax: +40 37 279 2182
E-mail:
Web: www.semmelrock.ro
Alina Ene
  +40 37 215 6151
   
   
   
   
   
Pavajele, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional. De mai bine de 50 ani, Semmelrock isi propune prin produsele propri, crearea unui ambient in acord cu asteptarile clientilor sai. Concentranduse pe calitate si pe designul spectaculos al produselor. Ca unul dintre liderii pe piata pavajelor de calitate superioara, oferta cuprinde pavele si dale care isi pastreaza proprietatile si frumusetea chiar si dupa multi ani. Iar pentru aceasta, se investeste sustinut in cercetare si in dezvoltarea de noi produse.
Denumiri marca: La Linia®, Rettango®, Appia antica®, Terca®, Bradstone®, Pastella®, Picola®, Palio®, Nardo®, Classico®, Corona Brillant®, Castelletto®, Terra Toscana®
Alte stiri in categoria de produse Pavaj, bordura
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  semmelrock  pavaje  pavaj  penter