Schela DINGO de la Svelt – siguranta pentru lucrari la interior si exterior

Schela profesionala mobila DINGO de la Svelt este ideala pentru interior si exterior, fiind un real ajutor in proiectele de constructii, renovare sau intretinere, oferind stabilitate, siguranta si spatiu optim pentru lucrul la inaltime.

Aceasta schela profesionala ofera o foarte mare siguranta de lucru, precum si usurinta la montaj fiind omologata in conformitate cu normativele europene HD 1004. Lucrul la inaltimi mari este asociat cu riscuri de accidente pentru lucratori, folosirea schelelor profesionale, omologate pentru siguranta si prevenire, fiind o masura extrem de importanta pentru realizarea in siguranta a oricarui proiect. Schela DINGO de la Svelt a fost omologata, in mod facultativ, si de SI.PREV (siguranta si prevenire) in conformitate cu normele ex E.N.P.I, pentru aceasta testare fiind supusa unor probe severe de sarcina.

Fabricata din otel FE360 zincat electrolitic impotriva ruginii, schela DINGO are componentele principale vopsite in culori distincte pentru a fi usor de identificat. Astfel componentele balustradei de protectie terminale si parapetii sunt vopsiti cu pulbere epoxidica rosie, iar baza este vopsita cu vopsea epoxidica verde. Ambele vopsele pentru exterior ofera o rezistenta mai mare in cazul intemperiilor.

Putand fi manipulata cu usurinta, schela DINGO de la Svelt este potrivita pentru lucrari la interior si exterior oferind o foarte mare siguranta.

Schela profesionala din otel DINGO
Schela Dingo de la Svelt – siguranta pentru lucrari la interior si exterior
Schela profesionala din otel DINGO
Schela Dingo de la Svelt – siguranta pentru lucrari la interior si exterior

Produse mentionate in articol

Schela profesionala din otel DINGO
 
Schela profesionala din otel DINGO

Sistemul de schele turn Svelt, de mare tonaj, din otel galvanizat FE360 (impotriva ruginii), este sigur de utilizat si usor de asamblat. Barele transversale creaza o structura perfect statica, care nu balanseaza, chiar si la inaltimi mari. Destinata lucrului in constructii la interior sau exterior.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Cofraj, schela
Cofraj, schela
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...