COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY, cel mai recent produs lansat de Saint-Gobain Glass, intregeste gama COOL-LITE® KN II

Noua sticla arhitecturala Saint-Gobain Glass COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY

Trilogia COOL-LITE®️ KN II reprezinta, pentru limbajul arhitectural, un alfabet al transparentei, luminozitatii si al confortului ambiental, fiecare tip de sticla din gama oferind posibilitati specifice de punere in opera, in functie de cerintele spatiului si designul proiectului:

 • COOL-LITE®️ KN 177 II SYMPHONY
  prezinta o transmisie luminoasa foarte ridicata, ceea ce permite crearea unor conditii de luminozitate si confort vizual chiar si in incintele cu orientare spre nord sau in zone mai putin luminate. Astfel, dezvoltatorul spatiului creat de gama COOL-LITE®️ KN II gaseste cel putin un raspuns la nevoia de imbinare a uniformitatii stilistice cu factorii de performanta tehnica, astfel incat confortul termic este dublat de cel vizual, dar si de cel psihologic, datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera lumina.
 • COOL-LITE®️ KN 166 II AMBIANCE
  este expresia echilibrului intre transmisie luminoasa si
  confort, precum si intre potentialul creativ si performanta functionala.
 • COOL-LITE®️ KN 148 II RHAPSODY
  se caracterizeaza prin rafinament estetic si capacitatea de a crea interioare confortabile, cu o exploatare eficienta din punct de vedere energetic.

Caracteristici tehnice remarcabile

Produsele din gama COOL-LITE®️ KN puncteaza decisiv la anumite capitole ale performantei:

 • Diminuarea aporturilor solare (factorul solar g cat mai mic)
 • Diminuarea transferurilor de caldura de la interior catre exterior (coeficient Ug redus)
 • Eficienta energetica, ce determina exploatarea convenabila a cladirilor.

Adaptabilitatea - stimul pentru creativitate

Calitatile termice si optice sunt dublate de cele estetice: gama COOL-LITE®️ KN II ofera multiple alternative de nuante si utilizari, pentru ca arhitectii, fatadierii, constructorii si dezvoltatorii sa poata concepe cladiri rezidentiale sau non-rezidentiale (hoteluri, clinici, restaurante, mall-uri, birouri etc.) de ultima generatie, cu personalitate remarcabila chiar si in medii urbane avangardiste, ofertante din punctul de vedere al experientei vizuale.

Indiferent de anotimp, pastreaza primavara in interior

Trilogia COOL-LITE® KN II reuseste sa „filtreze” avantajos factorii de mediu si sa selecteze doar elementele care participa la confortul nostru. O actiune cu rezultat pozitiv: consum de energie mai redus cu incalzirea si racirea incaperilor, respectiv economii semnificative in timp si un impact mai scazut asupra planetei.

Fiecare dintre cele trei tipuri de sticla COOL-LITE® KN II respecta noile cerinte NZEB, iar eficienta energetica obtinuta este un criteriu important in certificarea cladirilor verzi, precum LEED si BREEAM.

Produse mentionate in articol
Sticla plana SGG COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY
 
Sticla plana SGG COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY imbina armonios elementele confortului termic si vizual, in termenii prezentului, dar reprezinta o referinta in ceea ce priveste calitatile optice: o transmisie ridicata de lumina naturala, iar imaginea exterioara este perceputa cu acuitate ridicata. In cifre, confortul vizual interior se traduce astfel (in cazul suprafetelor dublu vitrate): transmisie luminoasa (TL %) = 70%, reflexie exterioara (RLe %) = 24% si reflexie interioara (RLi %) = 22%, valori ideale pentru incinte unde starea de bine e la ea acasa, chiar si in zone umbrite. Pentru a raspunde cerintelor actuale de prelucrare, acest tip de sticla poate fi laminata si securizata; de asemenea, poate fi curbata, cu anumite limitari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sticla plana, sticla curbata
Sticla plana, sticla curbata
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...