Saint-Gobain Glass COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY intregeste gama COOL-LITE® KN

Saint-Gobain Glass COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY intregeste gama COOL-LITE® KN

Sinteza confortului prin armonia spatiului

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY se remarca prin acuitatea nuantelor si vizibilitatea detaliilor, fiind atat rezultatul experientei de sute de ani, cat si a tehnologiilor de ultima generatie aplicate de Saint-Gobain in producerea sticlei.

Rezultatul este un produs modern, premium, ce demonstreaza calitatile tipice pentru gama COOL-LITE® KN: echilibrul intre confortul termic, cuantificat prin controlul solar si performantele de ordin optic, cum sunt captarea la cote inalte a luminii naturale si o fidelitate ridicata a culorilor.

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY este cel mai recent produs din gama COOL-LITE® KN si reprezinta calitatile acesteia intr-o versiune noua, cu performante ce-i ofera unicitate. Astfel, acest tip de sticla se adreseaza proiectelor high-end, amplasate in zone deficitare in ceea ce priveste luminozitatea, cum sunt zonele muntoase si cele nordice. Printre aplicatiile sale, se numara atat proiectele rezidentiale, cat si cladirile de birouri si comerciale (aeroporturi, sali de sport, magazine, show-room-uri), reprezentand o alegere spectaculoasa pentru realizarea fatadelor si luminatoarelor.

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY imbina armonios elementele confortului termic si vizual, in termenii prezentului, dar reprezinta o referinta in ceea ce priveste calitatile optice: o transmisie ridicata de lumina naturala, iar imaginea exterioara este perceputa cu acuitate ridicata.

Produse mentionate in articol
Sticla plana COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY
 
Sticla plana COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY imbina armonios elementele confortului termic si vizual, in termenii prezentului, dar reprezinta o referinta in ceea ce priveste calitatile optice: o transmisie ridicata de lumina naturala, iar imaginea exterioara este perceputa cu acuitate ridicata. In cifre, confortul vizual interior se traduce astfel (in cazul suprafetelor dublu vitrate): transmisie luminoasa (TL %) = 70%, reflexie exterioara (RLe %) = 24% si reflexie interioara (RLi %) = 22%, valori ideale pentru incinte unde starea de bine e la ea acasa, chiar si in zone umbrite. Pentru a raspunde cerintelor actuale de prelucrare, acest tip de sticla poate fi laminata si securizata; de asemenea, poate fi curbata, cu anumite limitari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sticla plana, sticla curbata
Sticla plana, sticla curbata
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...