Hardrock 1000, cea mai performanta solutie de pe piata pentru acoperisurile tip terasa

Protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa, din segmentul industrial si comercial

Placi rigide de vata bazaltica "Dual Density" utilizate pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa, din segmentul industrial si comercial, avand ca suport atat placa de beton, cat si tabla cutata cu cuta inalta.

Placi rigide de vata bazaltica Hardrock 1000
Placi rigide de vata bazaltica Hardrock 1000

La montarea unui acoperis, cele mai multe probleme apar cand exista un trafic intens, ceea ce poate duce la deteriorarea placilor de vata daca acestea nu suporta o incarcare punctuala corespunzatoare. Noile placi ROCKWOOL Hardrock 1000 cu o incarcare punctuala de 1000 N, adica aproximativ 100 Kg forta per 50 cm² (50 cm² modeleaza tocul unui pantof barbatesc), sunt recomandate pentru acoperisurile tip terasa circulabile sau semicirculabile unde sunt montate diferite echipamente care necesita o mentenanta periodica, precum si in cazurile in care se doresc performante mecanice foarte bune.

Placi rigide de vata bazaltica Hardrock 1000
Placi rigide de vata bazaltica Hardrock 1000

Placile rigide de vata bazaltica "Dual Density" - Hardrock 1000, sunt disponibile cu grosimi cuprinse intre 50 si 160 mm, cu latimea de 1200 mm, respectiv lungimea de 2000 mm si clasa de reactie la foc A1.

Produse mentionate in articol

 
Hardrock 1000 - Placi rigide de vata bazaltica

Placile Hardrock 1000 se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa intr-un singur strat. Se monteaza pe structura cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietris margaritar sau dale pentru terase necirculabile pentru protectie la vant. Placile suporta incarcari mecanice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Hardrock Energy Plus - Placi rigide de vata bazaltica

Placile Hardrock Energy Plus se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa intr-un singur strat. Se monteaza pe structura cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietris margaritar sau dale pentru terase necirculabile pentru protectie la vant. Placile suporta incarcari mecanice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Monrock Energy Plus - Placi rigide de vata bazaltica

Placile Monrock Energy Plus se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa intr-un singur strat. Se monteaza pe structura cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietris margaritar sau dale pentru terase necirculabile pentru protectie la vant. Placile suporta incarcari mecanice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Noile placi rigide de vata bazaltica Roofrock 30; 40 si 50 Plus
Ideale pentru sistemele de acoperisuri tip terasa intr-un singur strat
Noile placi rigide de vata bazaltica Roofrock 30; 40 si 50 Plus

Categorii

Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie
Izolatie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...