proidea.ro catalog online de informatii produse

Hardrock 1000, cea mai performanta solutie de pe piata pentru acoperisurile tip terasa


2019. august 29.

Protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa, din segmentul industrial si comercial

Placi rigide de vata bazaltica "Dual Density" utilizate pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa, din segmentul industrial si comercial, avand ca suport atat placa de beton, cat si tabla cutata cu cuta inalta.

Noile placi rigide de vata bazaltica Hardrock 1000 pentru acoperisuri tip terasa

La montarea unui acoperis, cele mai multe probleme apar cand exista un trafic intens, ceea ce poate duce la deteriorarea placilor de vata daca acestea nu suporta o incarcare punctuala corespunzatoare. Noile placi ROCKWOOL Hardrock 1000 cu o incarcare punctuala de 1000 N, adica aproximativ 100 Kg forta per 50 cm² (50 cm² modeleaza tocul unui pantof barbatesc), sunt recomandate pentru acoperisurile tip terasa circulabile sau semicirculabile unde sunt montate diferite echipamente care necesita o mentenanta periodica, precum si in cazurile in care se doresc performante mecanice foarte bune.

Noile placi rigide de vata bazaltica Hardrock 1000 pentru acoperisuri tip terasa

Placile rigide de vata bazaltica "Dual Density" - Hardrock 1000, sunt disponibile cu grosimi cuprinse intre 50 si 160 mm, cu latimea de 1200 mm, respectiv lungimea de 2000 mm si clasa de reactie la foc A1.
 

produse
Firma
Sediu: RO-013681 sector 1, Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr 1A Cladirea C, Etaj 1
Telefon: +40 21 233 4440
Fax: +40 21 233 4441
E-mail:
Web: www.rockwool.ro
Denisa Guta
marketing +40 73 173 1226
   
   
   
In ROCKWOOL Group, ne angajam sa imbunatatim vietile tuturor celor care experimenteaza solutiile noastre. Experienta noastra contribuie decisiv in abordarea celor mai mari provocari actuale ale dezvoltarii sustenabile, de la consumul de energie si poluarea fonica, pana la rezilienta la foc, deficitul de apa si inundatii. Gama noastra de produse reflecta diversitatea nevoilor lumii in care traim, sprijinindu-i in acelasi timp pe cei care le utilizeaza in reducerea propriilor emisii de carbon.
Vata bazaltica este un material versatil si reprezinta baza tuturor diviziilor noastre. Cu aproximativ 11,000 de colegi pasionati din 39 de tari, suntem liderul mondial in solutii bazate pe vata bazaltica, de la izolatii generale de cladiri pana la plafoane acustice, de la sisteme de placari exterioare pana la solutii horticole, de la fibre create pentru utilizare industriala pana la izolatii pentru industria navala si platforme marine.
Denumiri marca: ROCKWOOL
Alte stiri in categoria de produse Izolatie din vata minerala bazaltica
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  rockwool  rocvul  rokvul  rockwol  vata  minerala  bazaltica  placa  placi  minerale  bazaltice  izolatie  izolatii  perete  pereti  acoperis  acoperisuri