Bosch prezinta Praesensa, sistemul de adresare publica si de alarma vocala

Bosch prezinta Praesensa, sistemul de adresa publica si de alarma vocala

Conectat IP si complet echipat

Praesensa este cel mai nou sistem de adresare publica si de alarma vocala de la Bosch - conectat la IP si complet dotat. Toate componentele sistemului sunt conectate in retea, asigurand astfel cea mai mare flexibilitate si scalabilitate de la mici centralizate la sisteme mari dispersate. Arhitectura IP OMNEO accepta retelele audio Dante™, protocolul AES67 si AES70.

Arhitectura inovatoare a amplificatorului multi-canal cu alocare inteligenta a puterii imbunatateste semnificativ utilizarea eficienta a puterii disponibile, indiferent de incarcarea difuzorului din fiecare zona. Drept urmare, sunt necesare mai putine amplificatoare, economisind pana la 50% din spatiu, curent si energie a bateriei de rezerva.

Praesensa ofera functii speciale pentru cel mai inalt nivel de securitate a datelor si redundanta completa a legaturilor de retea cu integrarea inteligenta a functiilor. Niciun defect nu este major pentru acest sistem deoarece sunt necesare doar cateva dispozitive diferite pentru a satisface toate nevoile.

Interfata intuitiva a statiei de apel ofera o experienta prietenoasa utilizatorilor printr-o combinatie eficienta de ecran tactil si butoane de selectare. Indrumarile clare despre progres si feedback-ul de stare asigura confortul si usurinta de utilizare pentru operatori.

Praesensa este un sistem complet, care se adapteaza usor la nevoile in schimbare. Ofera control complet al sunetului pe zona pentru a satisface cerintele de inteligibilitate a vorbirii din operatiunile standard si de urgenta. Conform celor mai inalte standarde, este o solutie potrivita pentru consultanti, instalatori si proprietari de constructii.

Produse mentionate in articol
Sistem de adresare publica si alarma vocala Bosch Praesensa
 
Sistem de adresare publica si alarma vocala Bosch Praesensa

Bazat complet pe IP si bogat in caracteristici, acest sistem de ultima ora combina eficienta superioara a costurilor si calitatea audio cu usurinta de instalare, integrare si utilizare. Conectivitatea IP permite noi niveluri de adaptabilitate si scalabilitate, combinate cu facilitati locale de stocare a energiei, fac Praesensa la fel de potrivita atat in topologii centralizate, cat si in cele descentralizate. Aplicatii tinta: hoteluri, mall-uri, centre de conferinta, educatie, birouri, cladiri cu utilizare mixta, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Bosch va lansa Praesensa, un nou sistem de adresare publica si alarma vocala
Bosch va lansa Praesensa, un nou sistem de adresare publica si alarma vocala
O noua abordare a sistemelor de adresare publica si alarma vocala
Bosch va lansa Praesensa, un nou sistem de adresare publica si alarma vocala
Categorii
Sistem de sonorizare
Sistem de sonorizare
Tehnologie audio-vizuala
Tehnologie audio-vizuala
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...