Rigolele de drenaj FILCOTEN pro

FILCOTEN pro si FILCOTEN pro mini - Latime nominala 100

FILCOTEN pro - Latime nominala 100
Rigola din materialul FILCOTEN cu muchie incastrata din otel zincat sau inox. Materialul exceptional FILCOTEN permite o rezistenta ridicata la compresiune si la incovoiere.
In functie de modelul de gratar, rigolele de drenaj FILCOTEN pro sunt adecvate pentru aplicatii pana la clasa de sarcini E 600.

Aplicatii:
Intrari la case si in curti, zone pietonale, parcuri, terenuri de sport, parcuri, parcari, reprezentante auto, gari, ateliere si suprafete asemanatoare.

FILCOTEN pro mini - Latime nominala 100
Suporta sarcini foarte mari - extrem de usoara. Datorita montarii de rigole FILCOTEN pro cu muchie masiva incastrata din otel zincat sau inox, sunt admise sarcini pana la clasa E 600 - si asta in ciuda corpului usor al rigolei.

Sunt disponibile gratare tip retea si din fonta cu sistem de prindere rapida. Dupa caz se poate utiliza si un dispozitiv de ancorare a gratarului.
Gratarele folosite la FILCOTEN tec si pro se fixeaza cu ajutorul unui sistem inovator de prindere cu cleme. O fixare suplimentara impiedica indepartarea gratarului.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de rigole FILCOTEN pro, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hydro BG Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem de rigole FILCOTEN pro
 
Sistem de rigole FILCOTEN pro

Rigola din materialul FILCOTEN cu muchie incastrata din otel zincat sau inox. Materialul exceptional FILCOTEN permite o rezistenta ridicata la compresiune si la incovoiere. In functie de modelul de gratar, rigolele de drenaj FILCOTEN pro sunt adecvate pentru aplicatii pana la clasa de sarcini E 600.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de drenaj la nivelul solului, capac pentru camin
Sistem de drenaj la nivelul solului, capac pentru camin
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...