proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul glet de finisare Rigips® Super Top


2018. iunie 07.

Glet de finisare pe baza de ipsos alb, aplicabil mecanizat sau manual

Rigips® SUPERTOP este un glet de finisare, ultrafin pe baza de ipsos alb destinat finisarii suprafetelor de gips-carton, peretilor si tavanelor interioare, aplicabil mecanizat (cu masini de gletuit care functioneaza pe principiul airless) sau manual in grosimi de pana la 2 mm. Recomandat pentru finisarea suprafetelor de gips-carton pana la nivelul Q4 de calitate a suprafetelor, pentru gletuirea in interior a suprafetelor suport nivelate in prealabil: tencuieli interioare, gleturi de incarcare, etc.
Beneficii:
  • se aplica si se slefuieste cu usurinta
  • contractare scazuta
  • permite obtinerea unui nivel excelent al finisajului
  • se obtin suprafete albe, fara fisuri, perfect netede, cu aspect matasos
Aplicare: suprafete de gips-carton, suprafete interioare nivelate in prealabil (tencuieli interioare, gleturi de incarcare etc.).

Timp de lucru: 110 minute.

Consum: 0,9 kg/mp/mm.

Este ambalat in saci de polietilena vidati, cu maner. Avantaje: ambalaj rezistent la umezeala, vidat, curat, rezista la socuri mecanice, ergonomic, 100% reciclabil, asigura valabilitate extinsa produsului (15 luni).
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre gletul de finisare Rigips® Super Top, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
Web: www.rigipstrophy.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Stire
SuperTop - Glet Rich or Die Trying a castigat premiul I la categoria Best Use of Video
2018.10.08    
Alte stiri in categoria de produse Glet
Alte stiri in categoria de produse Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  saint  gobain  saint-gobain  construction  products  romania  rigips  super  top  supertop  glet  gleturi  gletul  finisare  finisaj  interior  manual  mecanizat