proidea.ro catalog online de informatii produse

ProIDEA 2018.


2018. decembrie 17.

Urari de Craciun si retrospectiva de sfarsit de an

Draga cititorule,

Cu ocazia sarbatorilor de sfarsit de an doresc sa salut cititorii ProIDEA si partenerii ibuild.info. Permiteti-mi sa fac o retrospectiva a celor intamplate in ultima perioada.

In anul 2018, ne-am straduit mai mult decat oricand sa aflam mai multe informatii despre metoda dumneavoastra de utilizare a website-ului ProIDEA, a serviciului si a informatiilor oferite de acesta. Am desfasurat interviuri amanuntite, cercetari pe baza sondajelor de opinie realizate cu vizitatori si potentiali vizitatori, respectiv pe paginile website-ului am afisat mini-sondaje de opinie online. Cu aceasta ocazie, dorim sa multumim tuturor celor implicati, pentru efortul depus prin impartasirea parerilor sau a remarcilor, care au contribuit la munca noastra. Am invatat multe din raspunsurile primite.

Pe baza acestor informatii noi, respectiv a experientei acumulate pe parcursul a 13 ani, in anul 2019 vom innoi website-ul ProIDEA. Pana acum ati fost obisnuiti cu faptul ca am actualizat constant si am dezvoltat continuu continutul website-ului ProIDEA.ro, acest concept se va reflecta in infatisarea website-ului si in functionalitatea serviciilor. Schimbarile vor aparea peste cateva luni, iar pe parcurs veti descoperi constant noutati, continuturi si functii noi in cadrul website-ului.

Sarbatorile sa va fie un prilej de veselie si odihna, iar anul viitor va asteptam cu drag sa reveniti! Impreuna cu colegii mei, dorim sa va uram Craciun Fericit si un An Nou plin de succes!

Balázs Simon, director general

 

Firma
Sediu: RO-410051 Bihor, Oradea, Str. I. C. Bratianu 54. etaj Mansarda, ap. 3.
Telefon: +40 359 466 330
Fax: +40 359 466 329
E-mail:
Web: www.ebuild.ro
Web: www.ebuild.hu
Simon Balázs
manager general  
   
   
   
   
Ebuild Srl furnizeaza urmatoarele servicii celor implicati pe piata romaneasca de constructii: E-Build serviciu informatii proiecte, ProIDEA serviciu informatii produse.
Multumita firmei E-Build Kft., firma partenera Ebuild Srl, serviciile enumerate sunt accesibile si pe piata de constructii din Ungaria.
Cuvinte cheie:  ibuild  ebuild  proidea  urare  urari  sfarsit  an  creaciun  sarbatoare  sarbatori  an  nou  2018  ibuild  info  proidea  ro