proidea.ro catalog online de informatii produse

ProIDEA 2017.


2017. decembrie 18.

Urari de Craciun si retrospectiva de sfarsit de an

Draga cititorule,

Permiteti-mi sa va urez Craciun fericit si An Nou plin de succes din partea echipei ProIDEA si ibuild.info. Sfarsitul de an ne ofera, ca de obicei, ocazia sa facem o retrospectiva a celor intamplate in ultima perioada.

Pe parcursul acestui an, in discutiile pe care le-am purtat cu partenerii nostri, un subiect abordat in mod frecvent a fost ca dezvoltatorii, proiectantii generali si antreprenorii generali intampina dificultati in gasirea unor proiectanti si antreprenori specialisti. In calitate de furnizor al unui serviciu de informatii in domeniul constructiilor, consideram ca un obiectiv important este oferirea solutiilor la aceasta problema.

Ca urmare a unei noi dezvoltari, utilizatorii ibuild.info pot cauta, prin doar cateva clic-uri, subcontractanti pentru proiectele lor planificate sau in curs de desfasurare. Pe pagina unui proiect dat, acestia pot selecta rolurile companiei pentru care cauta si termenul limita de aplicare. Furnizam aceasta informatie partenerilor nostri care se ocupa de activitatea solicitata si care pot aplica printr-un singur clic.

Atat cei care cauta companii, cat si cei care aplica, au primit intr-un mod pozitiv acest serviciu unic. In cazul in care si dumneavoastra doriti sa il utilizati, insa nu aveti inca un cont de utilizator, va puteti inregistra gratuit pe site-ul ibuild.info.

Impreuna cu colegii mei, dorim sa va multumim pentru increderea acordata. ibuild.info si ProIDEA vor face tot posibilul si in anul urmator pentru a veni in intampinarea nevoii de informare a jucatorilor de pe piata constructiilor.

Sarbatorile sa va fie un prilej de veselie si odihna!

Balázs Simon, director general
 

Firma
Sediu: RO-410051 Bihor, Oradea, Str. I. C. Bratianu 54. etaj Mansarda, ap. 3.
Telefon: +40 359 466 330
Fax: +40 359 466 329
E-mail:
Web: www.ebuild.ro
Web: www.ebuild.hu
Simon Balázs
manager general  
   
   
   
   
Ebuild Srl furnizeaza urmatoarele servicii celor implicati pe piata romaneasca de constructii: E-Build serviciu informatii proiecte, ProIDEA serviciu informatii produse.
Multumita firmei E-Build Kft., firma partenera Ebuild Srl, serviciile enumerate sunt accesibile si pe piata de constructii din Ungaria.
Cuvinte cheie:  ibuild  ebuild  proidea  urare  urari  sfarsit  an  creaciun  sarbatoare  sarbatori  an  nou  2017