ProIDEA 2017.

Urari de Craciun si retrospectiva de sfarsit de an

Draga cititorule,

Permiteti-mi sa va urez Craciun fericit si An Nou plin de succes din partea echipei ProIDEA si ibuild.info. Sfarsitul de an ne ofera, ca de obicei, ocazia sa facem o retrospectiva a celor intamplate in ultima perioada.

Pe parcursul acestui an, in discutiile pe care le-am purtat cu partenerii nostri, un subiect abordat in mod frecvent a fost ca dezvoltatorii, proiectantii generali si antreprenorii generali intampina dificultati in gasirea unor proiectanti si antreprenori specialisti. In calitate de furnizor al unui serviciu de informatii in domeniul constructiilor, consideram ca un obiectiv important este oferirea solutiilor la aceasta problema.

Ca urmare a unei noi dezvoltari, utilizatorii ibuild.info pot cauta, prin doar cateva clic-uri, subcontractanti pentru proiectele lor planificate sau in curs de desfasurare. Pe pagina unui proiect dat, acestia pot selecta rolurile companiei pentru care cauta si termenul limita de aplicare. Furnizam aceasta informatie partenerilor nostri care se ocupa de activitatea solicitata si care pot aplica printr-un singur clic.

Atat cei care cauta companii, cat si cei care aplica, au primit intr-un mod pozitiv acest serviciu unic. In cazul in care si dumneavoastra doriti sa il utilizati, insa nu aveti inca un cont de utilizator, va puteti inregistra gratuit pe site-ul ibuild.info.

Impreuna cu colegii mei, dorim sa va multumim pentru increderea acordata. ibuild.info si ProIDEA vor face tot posibilul si in anul urmator pentru a veni in intampinarea nevoii de informare a jucatorilor de pe piata constructiilor.

Sarbatorile sa va fie un prilej de veselie si odihna!

Balázs Simon, director general
Produse mentionate in articol
Serviciu de informatii produse de constructii Proidea
 
Proidea baza de date cu produse si serviciu de stiri din constructii

Pe website-ul Proidea, producatorii si distribuitorii produselor de constructii transmit informatii despre produse, respectiv stiri vizitatorilor, in primul rand arhitectilor, inginerilor, executantilor si dezvoltatorilor.

Card produs
Categorii
Unelte
Unelte
Echipamente
Echipamente
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...