proidea.ro catalog online de informatii produse

Noutati de la Eaton - tensiune medie


2011. iunie 08.

Gama noua de echipamente testate in baza standardelor IEC

Incepand din acest an, Eaton, unul din liderii mondiali in managementul energiei, a diversificat gama de produse, cu noi echipamente de tensiune medie, capabile sa satisfaca cerintele pentru orice aplicatie. Acest lucru a fost posibil datorita experientei tehnologice a unor firme lidere in domeniu ca Westinghouse DCBU, Cutler Hammer, MEM si Holec, toate acestea avand un numitor comun, membre ale Corporatiei Eaton. Seria noua de echipamente electrice se remarca prin siguranta deosebita in exploatare, fiabilitate si siguranta. Acestea sunt testate in conformitate cu standardele tehnice in vigoare (IEC, NEMA/ANSI, BGB, UL, IEEE, KEMA,CSA) raspunzand astfel cerintelor tehnice la nivel mondial. Din noua gama de echipamente, testate in baza standardelor IEC, aplicabile si in Romania, amintim:
 
Intrerupator in vid din seria W-VACi  

Intrerupatorul in vid din seria W-VACi, realizat si testat in conformitate cu standardele IEC 62271-100 respectiv 62271-1, in executie fixa si debrosabila, asigurand gama completa a cerintelor tehnice, respectiv:
Tensiune nominala: 12kV, 17,5 kV, 24 kV
Curent nominal: pana la 4000A la 12 kV respectiv 2500A la 24 kV
Curenti de scurtcircuit: pana la 50kA la 12 kV respectiv 25kA la 24 kV
 
Celule cu intrerupator debrosabil Power Xpert UX  

Bazat pe seria de intrerupatoare in vid W-VACi, s-a realizat o gama complet noua de celule cu intrerupator debrosabil, Power Xpert UX, testata conform standardelor IEC 62271-100 respectiv 62271-200. Datele tehnice de baza:
Tensiune nominala: 12kV, 17,5 kV, 24 kV
Curent nominal: pana la 4000A la 12 kV respectiv 2500A la 24 kV
Curenti de scurtcircuit: pana la 50kA/3s la 12 kV respectiv 25kA/3s la 24 kV in conformitate cu datele tehnice ale intrerupatoarelor in vid.
Celulele se echipeaza standard cu gama noua de relee digitale multifunctionale Eaton, seria MR4...asigurand astfel cerintele de automatizare si integrare in sisteme de tip SCADA.
 
Celule de medie tensiune Power Xpert FMX  

Pentru aplicatii mai putin pretentioase, s-a lansat seria de celule de tensiune medie Power Xpert FMX, pana la 24kV, 2000A si 25 kA/3s, gama care asigura un raport calitate pret superior,in domeniul de aplicatii respectiv. Celulele sunt echipate cu intrerupatoare in vid performante, demontabile sub tensiune, care asigura un numar de cicluri garantat de 30.000 actionari.
 

Pentru RMU (Ring Main Unit) Xiria, exista acum si varianta cu masura de curent si tensiune, Xiria-M, varianta ce pastreaza dimensiunile compacte ale sistemului, oferind suplimentar masura pe o celula de plecare.

Toate aceste serii noi de produse, ca si echipamentele electrice Eaton in general, se caracterizeaza prin robustete, fiabilitate, siguranta, compactizare si nu in ultimul rand prietenoase cu mediul (SF6 free, utilizarea materialelor reciclabile).
 

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noutatile din articol, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl folosind butonul corespunzator.
 
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Alte stiri in categoria de produse Dispozitiv de conectare de medie si inalta tensiune
Alte stiri in categoria de produse Distributie energie electrica de medie si inalta tensiune
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  Eaton  Electric  Srl  W-VACi  Power  Xpert  UX  Power  Xpert  FMX  Xiria-M  celule  intrerupator  intrerupatoare