Noile banci Erlau cu spatar personalizat

Imaginatia nu are limite! Lasa banca sa vorbeasca pentru tine

Te-ai gandit vreodata sa faci publicitate pentru afacerea ta, pe o BANCA?
Acum este posibil cu ajutorul insertiilor de panouri publicitare, pe spatarul bancilor.
Panouri sandwich cu dimensiunea de 1770 x 340 mm, foarte rezistente la zgarieturi, realizate in conformitate cu standardul international cu privire la rezistenta la abraziune, ISO9352.
Erlau propune o abordare diferita si noua a clientului prin personalizarea spatarului bancii cu logo, fotografii, harti ale orasului, mesaje publicitare. Imprimarea digitala "high resolution" se face pe un panou fabricat din compozit de aluminiu.
Pe langa panoul publicitar care serveste ca si spatar, sezutul bancii se poate configura in diferite variante: fie din plasa de sarma zincata termic si vopsita in camp electrostatic, fie in diferite variante de lemn starificat (bambus, larice, pagwood) sau din masa plastica reciclata. De asemenea, banca poate fi configurata cu diferite variante de picioare.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre bancile Erlau, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RUD Florian Rieger Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Banci Erlau
 
Banci Erlau

Pentru centre urbane si spatii verzi, sau pentru relaxare, mobilierul urban RUD-Erlau se adapteaza tuturor cerintelor spatiilor si zonelor in aer liber. De la banca de pe locul de joaca la banca pentru o scurta pauza, de la bancile din zonele de asteptare si pietonale pana la bancile din parcuri expuse intemperiilor, pe cat de diverse ar fi cerintele, sistemele de sezut flexibile combinate cu un design modern ofera o relatie armonica cu fiecare mediu inconjurator.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobilier pentru locuri de joaca
Mobilier pentru locuri de joaca
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Echipament pentru sport, locuri de joaca
Echipament pentru sport, locuri de joaca
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...