Nemetschek prezinta noutatile Allplan BIM Arhitectura 2018

Un singur program pentru toata durata de viata a constructiei

Intotdeauna functiile potrivite la indemana
Cu noua bara de actiuni din Allplan BIM Arhitectura 2018, veti gasi rapid functiile de care aveti nevoie pentru sarcinile specifice. Bara de meniu este structurata in functie de diferite specialitati (arhitectura, inginerie) si sarcini, astfel incat grupurile de functii, cum ar fi modelarea, armarea sau crearea de planse, sa va fie usor disponibile. Veti gasi toate functiile corespunzatoare din Allplan in grupul respectiv, ca intr-un set de functii ordonate clar ca sa puteti trece imediat la treaba.
Reprezentarea corecta pentru fiecare tip de ecran
Indiferent de formatul monitorului cu care lucrati, Allplan BIM Arhitectura 2018 adapteaza automat interfata sa de utilizator la dimensiunea si rezolutia ecranului. Scalarea automata va ofera mai multa flexibilitate atunci cand va alegeti monitorul si asigura o functionare coerenta a programului.
Export avansat de date BIM cu IFC4
Cu Allplan BIM Arhitectura 2018 puteti trimite partenerilor de proiect toate tipurile de date ale modelelor BIM, inclusiv geometria libera, complet si fara pierderi. Acest lucru imbunatateste semnificativ calitatea si precizia modelului BIM. Utilizarea IFC4 conduce, de asemenea, la un control mai bun in cadrul proiectului BIM si sprijina procesul de luare a deciziilor intre toti cei implicati in proiect.
Imbunatatiri in domeniul vederilor si al sectiunilor
Noua functie pentru descrieri din Allplan BIM Arhitectura 2018 asigura descrierea corecta si completa a sectiunilor si vederilor cu minim de efort. Cata vreme descrierea este legata cu informatiile din modelul BIM, toate modificarile sunt automat actualizate in toate vederile si sectiunile conectate la modelul respectiv.
Gestionarea eficienta a informatiilor
Cu ajutorul combinatiei dintre Allplan BIM Arhitectura 2018 si platforma BIM Allplan Bimplus, puteti gestiona cu usurinta miile de informatii din proiectele BIM. Puteti utiliza Allplan Bimplus pentru a defini informatiile centralizat si pentru a le utiliza apoi in diferite sisteme si discipline pe parcursul intregului ciclu de viata al constructiei. Acest lucru va face mai flexibil in abordarea informatiilor si imbunatateste schimbul de date prin IFC si Allplan Bimplus.
Modelare 3D fara compromisuri
O multitudine de optimizari in domeniul modelarii 3D in Allplan BIM Arhitectura 2018 va permit sa implementati propriile viziuni fara compromisuri: foarte simplu, foarte flexibil si la cel mai inalt nivel de precizie. Noile caracteristici includ modificarea multipla a proprietatilor de format pentru obiectele 3D libere, functia shell si curbele Spline B pentru crearea mai simpla si mai flexibila a formelor curbe.
Vizualizarea este acum la un nivel si mai inalt de realism
Diferitele optimizari din zona vizualizarii imbunatatesc semnificativ eficienta lucrului si cresc calitatea vizualizarii. Motorul de randare "CineRender" de la MAXON, acum integrat in Allplan BIM Arhitectura 2018, permite metodelor de randare fizica sa ofere si mai mult realism imaginilor realizate. O alta noutate importanta este cresterea calitatii imaginii ferestrei de animatie.
Colaborare simplificata prin Allplan Share
Cu optiunea Allplan Share si Allplan BIM Arhitectura 2018, beneficiati de o colaborare directa cu partenerii de proiect din intreaga lume utilizand aceleasi date din Allplan. Allplan Share se bazeaza pe platforma BIM Allplan Bimplus si va ofera functii suplimentare, cum ar fi Vizualizare model, Lista de sarcini sau Controlul reviziilor. Cu Allplan Share, reduceti efortul de administrare si economisiti costuri suplimentare pentru achizitionarea si intretinerea unui server local.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Allplan Arhitectura, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Nemetschek Romania Sales & Support Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Allplan Basic Allplan Design Allplan Arhitectura Allplan Arhitectura Profesional
 
Programe Allplan Arhitectura
4 produse

Printre solutiile Allplan se numara: Allplan Basic, Allplan Design, Allplan Arhitectura, Allplan Arhitectura Profesional.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Nemetschek prezinta noutatile Allplan BIM Inginerie 2018
Nemetschek prezinta noutatile Allplan BIM Inginerie 2018
Facilitati unice de coordonare in modelarea 3D, prin intermediul unei platforme deschise OpenBIM
Nemetschek prezinta noutatile Allplan BIM Inginerie 2018
Categorii
Aplicatii de proiectare in constructii
Aplicatii de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Software, plotter
Software, plotter
Unelte
Unelte
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...