Mobilier urban Platform, de la mmcité

Mobilier urban Platform, de la mmcité

Insula Culturii

Dezvoltarea unui oras plin de viata este de netagaduit. Strazile devin a doua noastra casa datorita interactiunii directe cu oamenii. Mobilierul urban are responsabilitatea de a raspunde schimbarilor. Dovezile mmcité sunt vazute in elemente inteligente, acoperisuri verzi, energie solara si acum in noul produs, Platform. O insula de cultivare rapida imbraca multe forme. Platform perturba perceptia stereotipa a locurilor de parcare sau a colturilor urbane nefolosite. Le transforma in terase de bar si cafenele, zone de relaxare si locuri pline de verdeata.

Mobilier urban Platform, de la mmcité
Mobilier urban Platform, de la mmcité

Sistemul modular este fabricat cu doua adancimi si doua latimi. Combinatia creeaza diferite variante de platforma care se adapteaza mediului inconjurator. Pentru un sentiment de securitate, acesta este completat de zone de protectie. Barele de protectie cu arc ajuta la asigurarea confortului in spatiul public vibrant. Structura din otel galvanizat este vopsita cu vopsea pulbere. Bara de protectie galvanizata cu arcuri devine o zona de protectie. Podele din lemn si peretii laterali sunt realizate din lamele de lemn.

Design: David Karásek, Michael Tomalik
Materiale: Blat din lamele de lemn, Lamele de lemn, Otel, Inox
Extensie: Jardiniere.

Modele

PLF101
Structura din otel galvanizat, podea din lemn, balustrade din otel galvanizat cu lamele din lemn, bara de protectie din otel galvanizat, ghiveci suspendat, combinatie recomandata de produse: masa si scaune Bohém.

PLF102
Structura din otel galvanizat, podea din lemn, balustrade din otel cu lamele din lemn galvanizat, bara de protectie din otel galvanizat, ghiveci suspendat, combinatie recomandata de produse: masa si scaune Bohém, ghiveci Polys, sezlong Rivage, suporturi pentru biciclete Edgetyre.

PLF103
Structura din otel galvanizat, podea din lemn, balustrade din otel galvanizat cu lamele din lemn, bara de protectie din otel galvanizat combinatie recomandata de produse: sistem de sezut Orbit, ghiveci Polys.

PLF104
Structura din otel galvanizat, podea din lemn, balustrade din otel galvanizat cu lamele din lemn, bara de protectie din otel galvanizat, ghiveci suspendat, combinatie recomandata de produse: sistem de sezut Rautster, suporturi pentru biciclete Edgetyre.

Mobilier urban Platform, de la mmcité
Mobilier urban Platform, de la mmcité
Mobilier urban Platform, de la mmcité
Mobilier urban Platform, de la mmcité
Mobilier urban Platform, de la mmcité
Mobilier urban Platform, de la mmcité

PLF105
Structura din otel galvanizat, podea din lemn, balustrade din otel galvanizat cu lamele din lemn, bara de protectie din otel galvanizat, ghiveci suspendat, combinatie recomandata de produse: masa si scaune Bohém, ghiveci Polys, suporturi pentru biciclete Edgetyre.

PLF106
Structura din otel galvanizat, podea din scanduri de lemn, balustrada de otel galvanizat cu lamele de lemn si banca de lemn, bara de protectie din otel galvanizat, combinatie de produse recomandate: jardiniera Polys.

PLF107
Structura din otel galvanizat, podea din scanduri de lemn, balustrada de otel galvanizat cu lamele de lemn si banca din lemn galvanizat, bara de protectie din otel, combinatie de produse recomandate: masa Pixel.

PLF108
Structura din otel galvanizat, podea din scanduri de lemn, balustrada de otel galvanizat cu lamele si banca din lemn galvanizat, bara de protectie din otel, combinatie de produse recomandate: masa Pixel, jardiniera Polys.​

Produse mentionate in articol
Mobilier urban Platform
 
Mobilier urban mmcité Platform

O insula de cultivare rapida imbraca multe forme. Platform perturba perceptia stereotipa a locurilor de parcare sau a colturilor urbane nefolosite. Le transforma in terase de bar si cafenele, zone de relaxare si locuri pline de verdeata. Sistemul modular este fabricat cu doua adancimi si doua latimi. Combinatia creeaza diferite variante de platforma care se adapteaza mediului inconjurator. Pentru un sentiment de securitate, acesta este completat de zone de protectie. Barele de protectie cu arc ajuta la asigurarea confortului in spatiul public vibrant. Structura din otel galvanizat este vopsita cu vopsea pulbere. Bara de protectie galvanizata cu arcuri devine o zona de protectie. Podele din lemn si peretii laterali sunt realizate din lamele de lemn. Materiale: blat din lamele de lemn, lamele de lemn, otel, inox.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Linii complete de mobilier urban
Linii complete de mobilier urban
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...