proidea.ro catalog online de informatii produse

Scaun de exterior universal Bohém


2019. august 14.

O interpretare moderna a clasicelor scaune destinate scolilor

Un scaun de exterior universal care se inspira din istorie – o interpretare moderna a clasicelor scaune destinate scolilor si cunoscute de milioane de studenti, se reincarneaza astazi in echipament pentru parcuri, cafenele, terase sau orice alt tip de spatiu public. Durabil, distinctiv, cu o tenta retro si totusi contemporan. Disponibil in doua inaltimi si ambele pot fi stivuite. Varianta din placaj de lemn este apta pentru interioare. Setul include o masa in acelasi stil.

Scaun de exterior universal Bohém

Structura din otel galvanizat si vopsita cu vopsea pulbere, sezut si spatar din aluminiu sau placaj din lemn. Pentru a se folosii in interior. Optional din otel inoxidabil. Scaunul nu necesita ancorare in pavaj.

Scaun de exterior universal Bohém

 

produse
Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
Informatii
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Alte stiri in categoria de produse Mobilier urban de sezut
Alte stiri in categoria de produse Amenajare exterioara si peisagera
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  scaun  scaune  exterior  universal  universale  bohem  mmcite  mcite  mmcite6  mcite6  mmcité  mmcité6  mcité  mcité6