Cosurile de gunoi Multiminium pentru colectarea selectiva si Maximinium

Doua extensii a familiei de cosuri de gunoi Minium

Multiminium pentru colectarea selectiva
Linia de produse minium a fost extinsa cu solutia de sortare a deseurilor Multiminium. Proportiile fine si capacul elegant transforma cosul de gunoi minium din practic, intr-un element de infrumusetare a spatiilor in care acesta este amplasat.

Multumita structurii sofisticate, design-ului de inalta calitate si a detaliilor elegante, acest cos de gunoi poate fi folosit si in spatii inchise, nu doar in aer liber. Invelisul este realizat din profile de aluminiu sau din lamele de lemn, iar rama si capacul din tabla de aluminiu.

Cadrul de sustinere este facut din otel galvanizat si acoperit cu vopsea pulbere. Cos interior din tabla zincata.
Maximinium
O alta extensie a familiei minium este cosul de gunoi Maximinium - de aceasta data se refera la un cos de gunoi cu un volum foarte mare - 120 litri. Cosul este acoperit cu un invelis din aluminiu.

Capacul din otel, in forma sa caracteristica, este galvanizat si acoperit cu vopsea pulbere. De asemenea, este posibil ca acest cos de gunoi sa fie ancorat in sol.

Invelisul este realizat din profile de aluminiu sau lamele din lemn, rama superioara si capacul din otel galvanizat si acoperit cu vopsea pulbere. Usa se deschide in lateral, si este prevazut fie cu cos interior din tabla zincata, fie cu cadru de otel pentru sustinerea pungii de plastic.
MUM556
Cos de gunoi triplu cu capac pentru colectare selectiva, structura din otel, profile din aliaj de aluminiu 3x50l.
MAU556/MAU-B556
Cos de gunoi cu capac, structura din otel, profile din aliaj de aluminiu, ancorat pe sol, 120l.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cosurile de gunoi Multiminium pentru colectarea selectiva si Maximinium, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei mmcité6 Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Cosuri de gunoi mmcité Lena
 
Cosuri de gunoi mmcité

Cosurile de gunoi mmcité sunt concepute in felul urmator: structura din otel galvanizat acoperit cu vopsea pulbere. Anumite modele au structura din aliaj de aluminiu. Exteriorul este facut fie din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere, fie din aliaj de aluminiu, HPL sau din lamele verticale de lemn tropical sau salcam. Modelele prevazute cu capac sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie si/sau scrumiera.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...